Consulta las opiniones de los clientes
Vi mennesker er forskellige, og den tilgang Poul Erik anvender, harmonerede desværre ikke med mig. Især hvis du er en type, der kan blive nervøs og har brug for en rolig og støttende tilgang, v... Ver más
La empresa ha respondido
Nemt og betryggende online teori. Samt en hurtig og god hjælp til køretimen op til selve køreprøven. Så bestod begge dele første gang. Kan varmt anbefale Generhverv 995 og Poul Erik Jensen. Fåes ikke... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Velkommen til Generhverv 995 – din professionelle partner, når du skal generhverve dit kørekort. Med priser fra kr. 995,- for en køreprøve, er vi ikke kun landets billigste, men kan også være landets hurtigste, hvor vi flere gange har hjulpet elever til teori og køreprøve på KUN 2 dage. Med base i Skanderborg og kunder fra hele området, herunder Aarhus, Odder, Randers, Silkeborg, Horsens m.fl., er vi klar til at hjælpe dig hurtigt og effektivt tilbage bag rattet.
Información de contacto
Dinamarca
- generhverv-995.dk
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
La gente también ha visto
Bestået efter 2 køretimer
I forbindelse med generhvervelse af kørekort, rakte jeg ud til Poul Erik / Generhverv-995.dk, som oprettede adgang til on-line teoriundervisning og arrangerede køreprøven. Jeg havde 1 køretime i Skanderborg, hvor jeg ikke kører til hverdag, 1 uge før køreprøven og 1 køretime igen lige inden køreprøven. Jeg har kørt bil i 30 år, men var SÅ nervøs efter ikke at have kørt bil i 3 år! Især da vi skulle ud på motorvejen... men Poul Erik lærte mig det, jeg skulle bruge for at bestå køreprøven i første hug. Tak for hjælpen
Vær opmærksom på hvad du har brug for
Især hvis du er en type, der kan blive nervøs og har brug for en rolig og støttende tilgang, vil jeg anbefale, at du overvejer en anden kørelærer. Jeg opfatter ikke mig selv som værende psykisk sårbar, jeg vil bare ikke tales til nedværdigende eller hånligt.
Personligt havde jeg brug for en mere pædagogisk og anerkendende undervisningsform. Hvor der er fokus på at opbygge tryghed og aflære gamle vaner, så man er klar til at køre som det forventes til en køreprøve.
Vær også opmærksom på, at når først et forløb er købt, er det ikke muligt at få pengene retur, hvis man vælger at stoppe før tid.

Sådan!
Jeg tog teori som selvstudie, hvorefter jeg fandt Poul Erik / Generhverv-995.dk på nettet. En kort snak, en køretur til Skanderborg/Odder, en lektion før køreprøve for lige "at banke rust", så selve køreprøven og jeg beholdt mit kørekort! Samlet køretid i Odder: 1 time og 15 minutter!!!
Dejligt nemt og simpelt med nogle god…
Dejligt nemt og simpelt med nogle god råd til hvordan jeg skulle tilgå det hele selvom det var langtid siden jeg sidst fik mit kørekort. Jeg var meget nervøs for ikke at bestå køreprøven fordi jeg havde det haft ret mange “også lidt tættere på kanten”. 🤣🤣
Men alt gik fint også selvom vi ikke havde øvet parallelparkering. 😅 Jeg klarer den og det var bare godt. 👍
Jeg kan varmt anbefalde Poul Erik og den måde det blev gjort på.
Tak for hjælpen! 👍
Fantastisk hjælp til at få kørekortet…
Fantastisk hjælp til at få kørekortet igen
2 køretimer og så en køreprøve så var kortet i hus igen. Fedt at det kan gøres så simpelt!
Nemt, billigst og bedst
Poul Erik Jensen. Fåes ikke billigere, nemmere og bedre. Claus Lee Kristensen
Den perfekte køreskole til generhvervelse
Den perfekte køreskole til generhvervelse/bibeholdelse af kørekortet! Mange tak til Poul Erik og Generhverv 995 / City Køreskolen for yderst kompetent, hurtig og effektiv assistance, og dette vel at mærke til fornuftige priser. - Bestod både den teoretiske og praktiske prøve i første forsøg. Køreskolen fortjener stor ros samt mine bedste anbefalinger!
Kan kun anbefale
I forbindelse med generhvervelse af kørekort, rakte jeg ud til Poul Erik / Generhverv-995.dk, som oprettede adgang til teoriundervisning og arrangerede køreprøven. Selv, da jeg var en knold og rykkede alt til sidste øjeblik, lykkedes det ham at finde en ledig tid til køreprøve, længere fra Skanderborg (selvfølgelig med samtykke fra undertegnede og for den oplyste merpris)
Alt i alt, stod jeg med en rigtig fin oplevelse. Poul Erik var sublimt selskab under turen og gav rigtig god konstruktiv kritik og tryghed til køreprøven.
Tak for det!
CITY Køreskolen
Poul Erik er hård i filten- skælder ud konstant og fortæller at man er dumpet !
Men som han siger: Generhververe skal han ikke lære at køre bil, - han skal lære dem at bestå prøven ! - og det er han god til.
Jeg har nu bestået i første gang, men jeg kan kun anbefale Generhververe: Betal for en ekstra time, - det er småpenge- der får du at vide hvor dårlig du er til køreprøven. Venter du til den sidste obligatoriske time, er det for sent
Jeg er så tilfreds med den måde de…
Jeg er så tilfreds med den måde de underviser på,. Poul er rigtig god til at finde dine fejl og får dem rettet ind! Jeg må indrømme det betaler sig at tag en ekstra kørelektion med Poul,. Jeg ville nok gå så langt og sige at jeg bestod nemt men det havde jeg ikke gjort hvis jeg ikke havde haft den kørelektion med Poul,.
Så jer der skal generhverve kørekort, brug Generhverv-995.dk ,. så du 99 sikker på at bestå første gang :D
Stor tak til City Køreskolen og…
Stor tak til City Køreskolen og kørelærer Poul Erik for hjælp til generhvervelse af kørekortet!:-) Jeg bestod begge prøver i første forsøg, efter at have fulgt Poul Eriks anvisning om, virkelig at “gi’ den en skalle” med at læse godt op på teorien i Prove.dk-onlinepakken, og komme frem til at kunne bestå alle 44 øve-teoriprøver. Og, undervisningen i køretimen lige inden den praktiske køreprøve var yderst præcis og effektiv, og med stor erfaring fik Poul Erik lynhurtigt afmonteret ens “forkerte” kørevaner. Personligt var jeg noget rystet over, hvor mange dumpe-fejl jeg fik lavet allerede indenfor de første minutter! Men, som Poul Erik sagde: “det er bare godt… dem laver du ikke igen, når det gælder!”… og han fik ret! Jeg har oplevet, at City Køreskolen tilbyder en effektiv, billig og professionel model til generhvervelse af kørekortet, og kan på det varmeste anbefales!:-)
Vh. Nils
Bestod både teori og køreprøve første gang…
Bestod første gang takket være Poul Erik. Kontant men retfærdig kørelærer, der har et mål, at man består første gang👍😊
Så tusinde tak for hjælpen, og jeg håber naturligvis ikke at vi ses igen. Bedste anbefaling herfra.
Vh. Kenneth

Respuesta de Generhverv 995
Jeg skulle generhverve mit kørekort og…
Jeg skulle generhverve mit kørekort og havde en lektion med Poul Erik lige inden køreprøven. Jeg havde nogle dårlige vaner, der kunne have kostet mig beståelsen, men på blot 45 minutter fik han dem rettet med sin direkte og præcise undervisningsstil. Det gjorde hele forskellen – og jeg bestod!
Nemt og man føler sig godt klædt på
Nemt og man føler sig godt klædt på. Klart anbefalet
Dejligt oplevelse med Generhverv-995
Dejligt oplevelse med Generhverv-995, enkelt og simpelt, og jeg bestod i 1. Forsøg
Fantastisk forløb
Fantastisk forløb! Poul Erik sikrede sig at jeg hurtigt fik bestilt køreprøve og han er rigtig god til at gøre opmærksom på de områder man skal nå at forbedre inden prøven. Den var i hus i første hug efter en enkelt forberedende køretime. Jeg kan til enhver tid anbefale ham som kørelærer!

Respuesta de Generhverv 995
Mangel på pli og respekt
Hvis du tænder på nedladende kommentarer og ubehagelig retorik, så kan jeg varmt anbefale city køreskolen. Her er du nemlig så heldig at få begge dele. Det gælder både i form af mails med unødvendige udråbstegn samt verbalt til køretime. Derfor vil jeg fraråde alle som skal til generhvervelse at benytte sig af generhverv-995.dk

Stor anbefaling herfra!
City Køreskolen var professionel hele vejen igennem og leverede lige præcis det jeg havde behov for. De varmeste anbefalinger herfra.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.