Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hele fijne service en ook goede kwaliteit van het product! Ik heb zelf een knuffel met outfit als cadeautje voor mijn zusje gekocht en ze vind het echt superleuk! Ik zou Gentoys Amsterdam zeker... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de juguetes para niños

Escrito por la empresa

SpinAlto Casino biedt een moderne online casino-ervaring met duizenden gokkasten, live dealer spellen en aantrekkelijke promoties voor nieuwe en bestaande spelers. Dankzij een snelle registratie, mobielvriendelijk platform en veilige betaalmethoden zoals Skrill, Neteller, Visa en crypto kunnen spelers eenvoudig starten. Het casino werkt samen met bekende providers zoals Pragmatic Play, NetEnt en Microgaming, waardoor je toegang krijgt tot populaire slots, live roulette en blackjack. Met het SpinAlto Casino welkomstpakket, gratis spins en VIP-beloningen ontdekken spelers een veilige en gebruiksvriendelijke omgeving voor online entertainment en verantwoord spelen.

3,4

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Oplichters

Bijna een maand verder, nog steeds het product niet ontvangen. Mails komen niet aan, vanwege een emailadres dat niet bestaat, geen telefoonnr om jullie te bereiken, maar het spaargeld van mijn zoontje is wel weg en daar is hij heel verdrietig om, want hij had zo zijn best gedaan. Oplichters praktijken zijn dit en zo hebben ze nog een aantal websites die ze hiervoor gebruiken.

22 de mayo de 2025

Assistenza zero

Assistenza zero, 1 mese per ricevere un pupazzo e scoprire che arriva dalla Cina e c'è lo stesso su aliexpress alla meta del prezzo.

5 de febrero de 2025

Spul uit China

Alhoewel het artikel op zich ok is, is de informatie in verband met verzending totaal onterecht en misleidend. Je order wordt niet verzonden binnen 24 uur en ook verzending updates zijn onjuist en zelden. Het artikel, en hoogstwaarschijnlijk al hun aanbod, moet uit China komen dus mag je gerust met een levertijd van 2 weken rekenen. Je mag je daarbij afvragen of het niet goedkoper en sneller is om dadelijk op één van de Chinese websites te bestellen. Al bij al zowel de ervaring als het email contact met hen was bedroevend en negatief te noemen

20 de diciembre de 2024

Goede service!!!

Had een kiekeboe olifantje besteld welke helaas defect was. Enorme goede communicatie hierover gehad (snelle reactie) en top service want ik kreeg een nieuw olifantje toegestuurd. Wel te laat vanwege transport/ levering maar alles is naar volle tevredenheid afgehandeld!! Het defecte olifantje mocht ik houden en … andere kindjes zijn er nu toch heel blij mee.👍

18 de diciembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

heb nog altijd niks aangekregen.

heb nog altijd niks aangekregen.

sorry voor deze maar bedankt dat jullie mij verwittigd hebben.heb e-maail gestuurd naar de verzender van pakket waar ik het asnog zou krijgen

12 de noviembre de 2024

Respuesta de SpinAlto Casino

Bedankt voor je feedback. We begrijpen dat het vervelend is dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. Onze bezorger heeft meerdere pogingen gedaan om de levering te voltooien, maar het is helaas niet gelukt. We raden je aan om je e-mail te controleren voor verdere informatie en updates over de levering. Als je nog vragen hebt, staan we klaar om te helpen!

Groetjes,
Klantenservice- Gentoys Amsterdam

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik wacht ruim 2weken en nog steeds…

Ik wacht ruim 2weken en nog steeds niets ontvangen
Ik werd na 8dagen verwezen naar de track en trace geen update
Ik wil mijn geld terug
Zou speelgoed naar mijn kleinzonen in Africa meenemen
Vertrek dinsdag nacht

2 de diciembre de 2024

Beste Florence,

Bedankt voor je bericht en onze oprechte excuses voor de vertraging die je hebt ervaren. We begrijpen hoe belangrijk het is om je bestelling op tijd te ontvangen, vooral gezien je reisplannen naar Afrika. We willen je laten weten dat je pakket vandaag is aangekomen en het onderweg was met een vertraging.

We bieden onze excuses aan voor het ongemak en begrijpen je teleurstelling. We waarderen je geduld en hopen dat je alsnog kunt genieten van het speelgoed voor je kleinzonen. Mocht je verdere vragen of problemen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Klantenservice- Gentoys Amsterdam

Uitstekende Service!

Uitstekende Service!
De klantenservice was fantastisch! Ik had wat vragen over mijn bestelling en kreeg snel antwoord. Er was een klein probleem met de levering, maar gelukkig werd alles snel opgelost en mijn bestelling kwam in perfecte staat aan. De kwaliteit van het speelgoed is geweldig, ik ben echt tevreden!

19 de noviembre de 2024

Hallo Jarne,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en dat je vragen snel beantwoord werden. We vinden het belangrijk om problemen snel en goed op te lossen, dus het is geweldig om te weten dat alles uiteindelijk naar wens is verlopen.

We hopen dat je veel plezier hebt van het speelgoed en we zien je graag nog eens terug bij Gentoys!

Top kwaliteit

Top kwaliteit! Ik heb de speelgoed haai gekocht en het heeft mooi licht en geluid.
Mijn dochter is er heel blij mee.

17 de noviembre de 2024

Hallo,

Wat leuk om te horen dat u onze speelgoedhaai zo goed in de smaak valt! Fijn dat je tevreden bent met de kwaliteit en dat het licht en geluid een extra plezierige ervaring bieden. We zijn blij dat je dochter er zo blij mee is.

Dank je wel voor het delen van je ervaring, en we hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij Gentoys!

Super coole auto

Super coole auto
Mijn zoontje is helemaal gek op deze speelgoedauto! Hij speelt er uren mee en de kwaliteit is top sterk duurzaam en rijdt soepel

15 de noviembre de 2024

Hallo Kasper,

Bedankt voor je enthousiaste review! Wat leuk om te horen dat je zoontje zo veel plezier heeft met de speelgoedauto. We zijn blij dat de kwaliteit en duurzaamheid aan je verwachtingen voldoen en dat hij er uren mee speelt.

Nogmaals bedankt voor het delen van je ervaring, en hopelijk zien we je in de toekomst nog eens terug bij Gentoys!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Geweldige auto en service!

Geweldige auto en service!
De auto kwam snel aan en de klantenservice was top. We hebben er meteen twee besteld voor mijn neefjes en ze vinden hem geweldig. Bedankt.

15 de noviembre de 2024

Hallo Niek,

Bedankt voor je geweldige feedback! Wat leuk om te horen dat de auto snel is aangekomen en dat je tevreden bent over onze service. Fantastisch dat je neefjes er zo blij mee zijn – daar doen we het voor!

Nogmaals bedankt voor je bestelling en het delen van je ervaring. Hopelijk zien we je in de toekomst nog eens terug!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik wacht al 15 dagen vele mails…

Ik wacht al 15 dagen vele mails gestuurd waar niet op geantwoord word kan altyd druk zijn maar beantwoord dan je e-mails en n minpunt

5 de noviembre de 2024

Hallo mevrouw,

Bedankt voor je bericht en je geduld, we begrijpen dat dit erg frustrerend kan zijn. Onze excuses dat je het gevoel hebt gehad dat je niet gehoord werd. We streven er altijd naar om alle e-mails zo snel mogelijk te beantwoorden, maar het kan soms drukker zijn dan normaal. We hebben je e-mails inmiddels bekeken en beantwoord. Hopelijk komen we er verder uit via de mail en is alles snel naar wens opgelost.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en dank voor je begrip. We waarderen je geduld en vertrouwen in Gentoys.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Goed product maar de levering er staat…

Goed product maar de levering er staat 1/2 werkdagen en het is inmiddels al 4 dagen en heb geen enkele update gehad erover dat is wel een minpuntje

14 de noviembre de 2024

Hallo Kenjiro,

Bedankt voor je feedback en het delen van je ervaring. Het is fijn om te horen dat je tevreden bent met het product, maar het spijt ons dat de levering langer duurt dan verwacht. We begrijpen dat het frustrerend kan zijn om geen updates te ontvangen.

Zou je ons een e-mail kunnen sturen op info@gentoys-amsterdam.nl met je bestelgegevens? Dan kunnen we dit zo snel mogelijk voor je nakijken en je verder helpen.

Onze excuses voor het ongemak en dank je wel voor je geduld.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooie producten en redelijk snelle…

Mooie producten en redelijk snelle levering!

23 de octubre de 2024

Hallo Corrie,

Bedankt voor je positieve feedback! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze producten en dat de levering snel genoeg naar wens was. We hopen dat je veel plezier hebt van je aankoop!

Hopelijk zien we je een keer weer terug!

Gentoys Amsterdam - Klantenservice

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.