Geweldige en deskundige service door de vriendelijke verkoper!! Ik raad iedere man aan om bij Gents Utrecht centrum eens naar binnen te lopen. Mooie kostuums voor een redelijke prijs.
In de winkel 2 pakken besteld die niet op voorraad waren. Helaas nooit gekomen en na annulering nog steeds geen geld terug gehad. Vreselijke klantenservice.
Vanochtend bezocht en uitstekend bevallen. Vriendelijke medewerker heeft me professioneel en vlot geholpen. Ik houd niet van winkelen, maar voor Gents Utrecht maak ik een uitzondering.
⚠️LET OP!!! WIJ ZIJN GEEN MADEGENTS.COM.⚠️Wij krijgen veel slechte reviews over ervaringen bij een webshop genaamd Madegents.com. Heeft u een review voor MadeGents? Deze kunt u toevoegen via: https://nl.trustpilot.com/review/madegents.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Wij zijn GENTS, dé herenmodezaak uit Nederland met 16 fysieke winkels. Bij GENTS staat kwaliteit en service voorop. Bezoek ons voor de beste herenmode!
Steenweg 43, 3511JM, Utrecht, Utrecht, Holanda
- 0307858664
Suele responder en menos de 1 semana
Mooie kleding, prima kwaliteit, uitstekende service.Aanvankelijk online een colbert en…
Aanvankelijk online een colbert en bijpassende broek voor lange maten gekocht. Beiden bleken helaas te klein. Beiden naar Gents Utrecht gebracht en door medewerker (Timo) heel snel en vakkundig een passend pak aangeboden. Prima pak, past uitstekend. Mooi en goede kwaliteit. Online pak door winkel teruggestuurd. Prima service, erg tevreden. Voortaan dit adres voor colberts, broeken, blouses etc. Fysieke winkel beter voor dit soort aanschaffen dan de digitale.
Geweldige en deskundige service!
Geen levering gehad

Respuesta de GENTS.nl - Utrecht