Denne anmeldelse omhandler specifikt butikken i Hellerup og dens chef. Vi fik en bryllupsgave fra Georg Jensen. Sengetøj, men størrelsen var forkert. Vi mødte op i butikken og de ville ikke by... Ver más
Jag har skickat ett omdöme till customer service -f. ö så är jag inte nöjd med att nätshoppa- man ser inte färg o kvalitet. Har inhandlat era åprodukter tidigare- så jag känner kvaliteten. Då kö... Ver más
La empresa ha respondido
Efersom jag inte har fått ena paketet av små handdukar är jag inte nöjd. Tydligen har det hämtats ut enligt YoYo men jag har inte hämtat det och eftersom jag bor ensam kan ingen annan ha gjort de... Ver más
La empresa ha respondido
Hej. Allt har egentligen gått väldigt smidigt men i min upplevelse är att det var lite svårt att se information kring leveransen och jag visste inte om det skulle ta tre dagar eller tio veckor inna... Ver más
Escrito por la empresa
Samtidigt vävs nutidens strömningar och formspråk in i textilierna när vi tillsammans med textilkonstnärer, arkitekter och designers utforskar de många möjligheterna att skapa tidlös design. Från speciella strukturer och skönhet i detaljerna till återanvändning av mönster från vårt designarkiv. Vi är precis lika passionerade när det gäller estetiken och funktionaliteten som vi är när det gäller historien om hantverket. Allt vävs med avsikt att ge glädje. Som små berättelser om kvalitet, omtanke och välbefinnande.
Dielsevej 1, 6000 , Kolding, Dinamarca
- 0046 840 300 159
- gjd@damask.dk
- georgjensen-damask.se
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Synd att ni inte skickar med returlapp…
Synd att ni inte skickar med returlapp i paketet när man beställer över nätet. Krångligt att behöva kontakta er för att sedan behöva skriva ut en returlapp själv! Tar extra tid och fördröjer därmed återbetalning av det belopp man betalat.
På mitt ena påslakan har ett av knytband sätts in i fållkanten och kan därmed inte användas. Man räknar med att lakanen ska vara felfria med tanke på kostnaden, men mänskliga fel händer ju. Jag orkar inte returnera en gång till! Men jag skulle tacksamt ta emot en ersättning eller ett nytt påslakan.

Snabb service och leverans
Snabb service och leverans! Dessutom fantastiskt fina produkter. Mycket nöjd.

Respuesta de Georg Jensen Damask
Reklamation utgörande fel på varan som…
Reklamation utgörande fel på varan som företaget löste på bästa sätt.

Respuesta de Georg Jensen Damask
Smidig och snabb hantering från…
Smidig och snabb hantering från beställning till betalning och leverans.
Väl och snyggt förpackat.
Kan verkligen rekommendera
Georg Jensen Damask

Respuesta de Georg Jensen Damask
Gick lätt att beställa damt att hämta…
Gick lätt att beställa damt att hämta ut paketet. Fint inslaget !

Snabb och bra leverans
Snabb och bra leverans! Och mycket bra kvalité och design på allt som vi har köpt. Vi är mycket nöjda.

Respuesta de Georg Jensen Damask
Vackra lakan i hög kvalitet
Vackra lakan i hög kvalitet. Jag har köpt flera förut och vet hur bra de är.

Respuesta de Georg Jensen Damask
Enkelt att göra en beställning
Enkelt att göra en beställning, snabb leverans av beställningen.

Underbara kraftiga underlakan
Underbara kraftiga underlakan! Kraftig bomull som ligger still och är tillräckligt stora för att lätt bädda med

Jättevackra och stilfulla servetter
Jättevackra och stilfulla servetter. Pricken över i på vit duk och blåvita tallrikar . Snyggt!!

Respuesta de Georg Jensen Damask
Snabb leverans och mycket nöjd med…
Snabb leverans och mycket nöjd med julgransmattan.

Bordtabletterna motsvarade…
Bordtabletterna motsvarade förväntningarna. Jättefina.
Men besvärligt att betala. Men nu har jag fått kvitto på inbetalningen.
Är jättenöjd. 😊

Respuesta de Georg Jensen Damask
En fantastisk fin duk som uppfyller…
En fantastisk fin duk som uppfyller alla mina krav på en mycket god kvalitet. Längtar till julen då duken kommer på bordet.