Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Denne anmeldelse omhandler specifikt butikken i Hellerup og dens chef. Vi fik en bryllupsgave fra Georg Jensen. Sengetøj, men størrelsen var forkert. Vi mødte op i butikken og de ville ikke by... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jag har skickat ett omdöme till customer service -f. ö så är jag inte nöjd med att nätshoppa- man ser inte färg o kvalitet. Har inhandlat era åprodukter tidigare- så jag känner kvaliteten. Då kö... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Efersom jag inte har fått ena paketet av små handdukar är jag inte nöjd. Tydligen har det hämtats ut enligt YoYo men jag har inte hämtat det och eftersom jag bor ensam kan ingen annan ha gjort de... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Hej. Allt har egentligen gått väldigt smidigt men i min upplevelse är att det var lite svårt att se information kring leveransen och jag visste inte om det skulle ta tre dagar eller tio veckor inna... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de decoración e interiorismo

Escrito por la empresa

Samtidigt vävs nutidens strömningar och formspråk in i textilierna när vi tillsammans med textilkonstnärer, arkitekter och designers utforskar de många möjligheterna att skapa tidlös design. Från speciella strukturer och skönhet i detaljerna till återanvändning av mönster från vårt designarkiv. Vi är precis lika passionerade när det gäller estetiken och funktionaliteten som vi är när det gäller historien om hantverket. Allt vävs med avsikt att ge glädje. Som små berättelser om kvalitet, omtanke och välbefinnande.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

2,2

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Promt leverans,en vacker produkt

Promt leverans,en vacker produkt, vackert förpackad.

4 de abril de 2021

Kære Annika,

Tusind tak for den flotte 5-stjernede anmeldelse, og for at du tog dig tid til at dele din feedback med os. Vi er glade for at høre, om din oplevelse med at handle hos os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Utmärkt kundtjänst och snabba leveranser!

Snabb leverans and kundtjänst har varit väldigt trevliga och hjälpsamma!

2 de abril de 2021

Kære Sanna,

Sköna och snygga handdukar

Sköna och snygga handdukar. Lättmanövrerad sida.

1 de abril de 2021

Kære Åke,

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jag är nöjd

Jag är nöjd med varan.

26 de marzo de 2021

Kære Agneta,

Tusind tak for din anmeldelse, og for at du tog dig tid til at dele din feedback med os. Vi er glade for at høre, om din oplevelse med at handle hos os.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Lite lång leveranstid

26 de marzo de 2021

Kære Gudrun,

Jeg beklager hvis du har oplevet længere leveringstid end forventet. Under normale omstændigheder vil alle ordre blive påbegyndt håndtering indenfor 24 timer efter ordren er lagt.

Badrumsmatta

Badrumsmatta i utmärkt kvalitet och fin grå färg. Lika fin efter tvätt.

25 de marzo de 2021

Kære Amelie,

Smidig leverans

24 de marzo de 2021

Kære Mats,

Väldigt snabb och korrekt

Väldigt snabb och korrekt, proffsig service. Vackert paket och en lyxig känsla att handla här.
Men minus för att jag inte kunde fylla i var jag ville hämta min vara. Jag bor i en kommun men arbetar i en annan och bor väldigt nära en tredje. Mycket bättre när man får välja var man vill hämta upp paketet.

16 de marzo de 2021

Kære Charlotte,

Du har mulighed for at vælge en anden leverings adresse end fakturerings adresse, du skal blot klikke på den lille boks af hvor der står "Leveransadressen är inte samma som faktureringsadressen" nederst på leverans siden.

Beställning

Beställning, information om beställning fungerade som förväntat. Litet minus att man själv fick logga in på Klarna för att avsluta köp. Kan lätt missas om man inte är observant

14 de marzo de 2021

Kære Heléne,

Jag är jättenöjd

Jag är jättenöjd. Så fina handdukar och bra kvalitet nästan ångrar att jag inte beställde fler. Dessutom snabb hantering och frakt 🚚

14 de marzo de 2021

Kære Pia,

Vackra varor

Vackra varor. Perfekt leverans.

12 de marzo de 2021

Kære Anne,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En service utöver det vanliga

En service utöver det vanliga. Jag är mycket imponerad

3 de marzo de 2021

Kære Sonja,

superkvalite..

31 de enero de 2021

Kære Ingela,

Angående damask tvättmedel

Angående damask tvättmedel

Är bra tvättmedel om man vill behålla
färg och struktur.

27 de enero de 2021

Kære Elisabeth,

Utmärkt

Utmärkt. Snabb leverans och vackert inslaget.

25 de enero de 2021

Kære Sara H,

Fina produkter

Fina produkter. Lätt och smidigt att beställa och betala. Snabb leverans.

20 de enero de 2021

Kære Annette,

Utmärkt service

Utmärkt service, varan till full belåtenhet likaså leveranstiden.
+++++för den snabba handläggningen av min dubbelbetalning.
Detta värnar om kunden i centrum.

22 de diciembre de 2020

Kære Ann-Christin,

Vacker

Vacker, underbar kvalitet och känns modern men med ett gammeldags motiv.

21 de diciembre de 2020

Kære Ingrid,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Så bra hjälp vid kundtjänst.

Så bra hjälp vid kundtjänst.

Jag har inte fått mina produkter ännu...men de är säkert bra....när de väl kommer, kanske innan jul.

21 de diciembre de 2020

Kære Carina,

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.