Get Driven Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb onlangs voor het eerst gebruikgemaakt van GetDriven, en ik ben ontzettend tevreden. De chauffeur kwam mooi op tijd en nam meteen alle zorgen uit handen. Het bijzondere is dat je in je eigen a... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede manier om reistijd om te zetten in werktijd. Heel makkelijk om een rit in te plannen, en dat kan de dag van uw rit zelf nog. Alle drivers zijn gedreven studenten, sommigen open voor hun eerste w... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de taxis

Escrito por la empresa

Get Driven is a platform where we drive you in your own car. We offer you a safe night out in your own comfort, or we convert travel time into work time for business people. Our certified chauffeurs drive you anywhere, anytime, from any location. You can either book a driver via our app, or our website.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb zelf afgelopen week voor de…

Ik heb zelf afgelopen week voor de eerste keer gebruik gemaakt van getdriven. Ik was heel erg blij met de service. Driver was heel hoffelijk, vriendelijk en was heel rustig achter het stuur. Daarnaast nog eens gaan tanken en naar de carwash geweest terwijl hij aan het wachten was. Kortom heel erg tevreden!

26 de diciembre de 2024

Zeer toffe studentenjob

Zeer toffe studentenjob. Je krijgt de kans om met dikke wagens te rijden, uw netwerk te vergroten en je kan studeren tijdens werk ideaal als je student bent.

1 min puntje, loon mag wel beetje stijgen ☺️

15 de enero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Get driven langs de twee kanten

Get Driven is een top systeem om je op een veilige bestemming te laten brengen in je eigen wagen. Ik ben zelf chauffeur bij get driven, dit is een ideale studentenjob. Je kan zelf kiezen waar en wanneer je werkt.

We hebben het zelf al als klant gebruikt en je hoeft je voor niks zorgen te maken. Ideaal om een glas te kunnen drinken en veilig thuis te geraken. Je kan ook zelf selecteren welke chauffeur best bij je past op basis van hun biografie en locatie. Iedereen die wilt drinken en rijden zou hier gebruik van moeten maken, 26,5€ per uur is een schappelijke prijs in vergelijking met de slachtoffers die je maakt door dronken te rijden of je eigen uurkost.

1 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slechtste job ooit

Slechtste job ooit. Je moet om 3 uur 's nachts in de kou in de auto wachten, 4 uur lang, voor een loon van €12,50. Daarnaast rij je rond met dronken mensen en mensen met een laag IQ. Er zijn veel te veel chauffeurs in verhouding tot het aantal klanten.

29 de noviembre de 2024
Logotipo de Get Driven

Respuesta de Get Driven

Dag Jos,

We vinden jouw reactie wat vreemd, want volgens onze database heb je nooit voor ons gewerkt als chauffeur.

Wat je opmerking betreft: onze chauffeurs kunnen altijd de verwarming van de wagen aanzetten, zeker in koude omstandigheden. Comfort staat voor ons op de eerste plaats, zowel voor onze klanten als voor onze chauffeurs. Bovendien houden we bewust een ruime poule aan chauffeurs aan om flexibel te blijven en vlot in te spelen op beschikbaarheden.

Hopelijk geeft dit wat meer duidelijkheid. Heb je toch nog vragen of wil je hier verder over praten? Laat het ons gerust weten via hello@getdriven.app.

Long time fan

As someone who works for GetDriven and has used it for about 3 years now, I can simply say that the job is amazing and the service is well executed!!

9 de noviembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Luxueuze Reiservaring in je Eigen Auto!

Onlangs heb ik voor het eerst gebruikgemaakt van GetDriven, en ik ben enorm onder de indruk. De chauffeur arriveerde keurig op tijd en nam meteen alle zorgen uit handen. Het unieke aan deze service is dat je in je eigen auto kunt worden gereden, ideaal als je onderweg wilt ontspannen of wat werk wilt bijwerken.

De rit verliep heerlijk ontspannen. De chauffeur was uiterst professioneel en vriendelijk, zonder afstandelijk te zijn, wat een vertrouwd gevoel gaf. Dit is de perfecte oplossing voor wie stressvrij op zijn bestemming wil aankomen, zowel voor werk als privé.

12 de septiembre de 2024

Comfortabelste manier van transport

Ben zelf chauffeur bij get driven. Ik vind dit een zeer goed concept om klanten op een veilige, comfortabele en zonder stress te vervoeren naar hun werk, evenement, etc… Er zijn vrienden van mij die Getdriven gebruiken als klant zijnde en zijn hier ook zeer tevreden van!

7 de noviembre de 2024

Zalige service, hooked ikke

Heel verstandige jonge studenten die op een vriendelijke manier hun job uitoefenen. Zo zalig om te kunnen werken in de wagen of gewoon zonder risico te kunnen uit de bol gaan. Een aanrader

13 de marzo de 2024

Beste studentenjob!

Ik werk hier als jobstudent chauffeur. De ervaring die GetDriven me als bedrijf bied kan ik alleen maar als fantastisch omschrijven. We krijgen leuke kansen, mooie voordelen en een interessante job, waar we met de mooiste auto's mogen rijden die er zijn. 10/10!

7 de noviembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Flexibele driver en snelle service

Ik had een driver geboekt om ons op te halen van een feest. De driver moest de wagen bij mij thuis ophalen en daarna doorrijden. Er was nog geen zekerheid of het feest al afgelopen zou zijn, dus het kon zijn dat de driver ter plaatse nog even moest wachten. Na het feest heeft hij mij en mijn vrienden veilig afgezet. Wat een top-ervaring! Ik zou GetDriven zeker opnieuw gebruiken.

5 de mayo de 2024

Top!

Top chauffeurs! Organisatie is ook heel goed. Chauffeur staat 15 minuten op voorhand aan de deur. Auto voorverwarmd en klaar om te vertrekken naar de bestemming.
Top service! Top bedrijf!

2 de noviembre de 2024

Unieke ervaring

Ik gebruikte Get Driven om volledig te kunnen genieten van een gezellige avond weg. De service is meer dan top! Zeker een aanrader.

23 de julio de 2024
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.