Enkel och tydlig process, väl presenterad information och bra kommunikationskanaler. Enda anledningen till 4 istället för 5 stjärnor, är att testresultatet tog 25-30 vardagar, när det var aviserat 11... Ver más

La empresa ha respondido
Utökat metyleringstest beställde jag efter långvariga hälsoproblem och konstaterad nedsatt metylering efter funktionsmedicinska tester. Informationen jag fick genom gentestet var mycket värdefullt. Nu... Ver más
La empresa ha respondido
Åh, vad bra med fejkade recensioner! Not! Seriöst?!?!? Helena Verifyed buyer Bra test, snabba resultat! Nu behandlar jag candida, och mår mycket bättre. Rekommenderas Erik Sundbe... Ver más
La empresa ha respondido
Snabb leverans och enkelt att genomföra testen. Jag har gjort flera olika test och samtliga har en igenkännande instruktion vilket gör det enklare för varje nytt test man gör. Svaren från vissa tes... Ver más
La empresa ha respondido
GetTested, med huvudkontor i Stockholm, har Europas största utbud av hemmatester och erbjuder även kosttillskott och konsultationer. Vi tar en helhet kring våra kunders hälsa. Sedan start har vi haft mer än 100.000 kunder och har månatligen kunder från hela världen. Våra primära marknader är Europa, USA och Indien.
GetTested International AB, Mörtnäs hagväg 3, lokal 11 , 13444, Gustavsberg, Suecia
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Gettested.dk bekræfter 20 marts 2025 min ordre som desværre blev beskadiget under transport og sendt retur. Efterfølgende har deres respons og kundeservice været meget mangelfuld. De skriver og lover ny ordre og hurtig levering. Nu 20 dage efter ordre har jeg stadig ikke fået min mit testkit , eller et tracking nr på nyt testkit eller svar på mine rykkere til kundeservice. Kan ikke anbefale gettested.dk som virker useriøs, ikke holder hvad de lover, og har lav kundeservice niveau. Venter stadig og håber jeg får mit testkit på et tidspunkt.

Respuesta de GetTested.se
Beställde Methylation Plus till mig och min fru. Gjorde något fel i registreringen så proverna kasserades. Christian ordnade så att två nya tester skickas till mig så att vi kan göra rätt denna gång.
Tack så jättemycket för kanonbra service!
MVH
Mikael

Snabb och bra support.
Fick bra hjälp med mitt problem.

Respuesta de GetTested.se
Received my kit in the post - It was inconclusive so another was sent the next working day with a simple code at the checkout clearing the cost for a replacement kit. Hemant Dhote at Customer Support was very helpful. Thankyou.

Respuesta de GetTested.se
Kjempe fornøyd! Meget god forklaring på hvordan testresultatet skal leses. Oversiktlig rapport. Grundig utført. Gode personlige kommentarer og forslag til behandling på de områdene hvor det er størst utslag.

Respuesta de GetTested.se
Man blir glad när man får svar på sina frågor

Respuesta de GetTested.se
5 stjerner fordi vi har möjligheten at köpa blodtests.
3 stjerner fordi mere end 14 dagar är lång tid for behandling af tests.

Respuesta de GetTested.se
Bredaste utbudet och har tester som är svårt att få tag i på annat håll….

Respuesta de GetTested.se
mer trovärdigt då jag hade förväntat mig dessa resultat efter vad jag har googlat fram

Respuesta de GetTested.se
Köpte långtidsblodsocker test, det är värdelös, bort kastade pengar, det var inte komplett , svårt att tolka

Respuesta de GetTested.se
This company is a total scam! As per many, many other reviews, they seem to "lose" endless test kits in the post, which is statistically impossible. And this information is only forthcoming after several weeks of chasing them and waiting on results, that never actualize.
Steer clear of them!

Respuesta de GetTested.se
Et råd - hold dere langt unna dette selskapet. Fullstendig svindel.
Har bestilt test og sendt. Om en måned fortsatt ingen resultat selv om pakken ble bekreftet mottatt. Svaret kom at ups/dhl rotet vekk testpakken min. De beklaget og skulle sende ny test. Fikk sporingsnummer på pakken som skulle sendes men pakken kom aldri av gårde fra dem. Snart er måned siden det og. Igjen de «undersøker». Gitt opp nå. Det virker for useriøst og som ren svindel. Litt for mange «tilfeldigheter».

Respuesta de GetTested.se
Utmärkt hemsida, med bra information innan köp. Bra priser och ett stort urval av tester. Köpte DNA Metabolic Health test. Snabb leverans på 4 veckor. Hade önskat en lite mer personlig utvärdering av testet. Resultatet kändes något "färdigskrivet". Jag kommer beställa fler tester i framtiden.

Respuesta de GetTested.se
First test didn’t show up (after I had received a message saying it had been delivered). Seems it was out of stock and had never actually been sent. Submitted second replacement test on November 18th, still no response as of December 16th. Definitely would not recommend.

Respuesta de GetTested.se
Köpte två tester till mig och frugan.
Fick svar i veckan i pdfformat.
Exakt samma testresultat vilket man kan tycka vara märkligt.
Känns som man köpt en pdffil för
4 tusen.

Respuesta de GetTested.se
Upon reading the rest of the reviews it seems that this Company is a SCAM! I sent my results off weeks ago and again, as the other reviews, received an email stating that it was held up in transit by UPS enroute to the Lab. They offered a "partial refund" as the other customers have stated. The lancets did not work and I ended up buying different ones from Boots. All in all a complete rip-off. I feel very upset that I have spent £49 on such a Company. I would NOT recommend using them.

Respuesta de GetTested.se
Very slow process. Sent my test on the 6th of November. Still waiting for the results. Looking forward to receiving my full refund. I just emailed services to enquire about my tests.

Respuesta de GetTested.se
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.