Enkel och tydlig process, väl presenterad information och bra kommunikationskanaler. Enda anledningen till 4 istället för 5 stjärnor, är att testresultatet tog 25-30 vardagar, när det var aviserat 11... Ver más

La empresa ha respondido
Utökat metyleringstest beställde jag efter långvariga hälsoproblem och konstaterad nedsatt metylering efter funktionsmedicinska tester. Informationen jag fick genom gentestet var mycket värdefullt. Nu... Ver más
La empresa ha respondido
Åh, vad bra med fejkade recensioner! Not! Seriöst?!?!? Helena Verifyed buyer Bra test, snabba resultat! Nu behandlar jag candida, och mår mycket bättre. Rekommenderas Erik Sundbe... Ver más
La empresa ha respondido
Snabb leverans och enkelt att genomföra testen. Jag har gjort flera olika test och samtliga har en igenkännande instruktion vilket gör det enklare för varje nytt test man gör. Svaren från vissa tes... Ver más
La empresa ha respondido
GetTested, med huvudkontor i Stockholm, har Europas största utbud av hemmatester och erbjuder även kosttillskott och konsultationer. Vi tar en helhet kring våra kunders hälsa. Sedan start har vi haft mer än 100.000 kunder och har månatligen kunder från hela världen. Våra primära marknader är Europa, USA och Indien.
GetTested International AB, Mörtnäs hagväg 3, lokal 11 , 13444, Gustavsberg, Suecia
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Sent a test nearly a month ago. After emailing them and them saying I should receive the results by the end of the week, I then got an email to say that the test has been “stuck in transit” apparently isn’t even at the lab.
They offered a partial refund and to wait longer for my results or to send a repeat test. I honestly wouldn’t waste my time going through the whole process again. So anybody thinking of using this company…don’t bother you won’t get your results.

Respuesta de GetTested.se
Virker ikke seriøst i det hele tatt. Resultatene er jo bare tull. Jeg har to allergier som jeg vet om og som jeg blir veldig syk av dersom jeg får i meg. Disse stod oppført som grønne (dvs ikke utslag) i testresultatet. Svært skuffet.

Respuesta de GetTested.se
Vi har begärt två tester. Det ena blev helt fel och det andra skickade vi in provsvar på, vilket aldrig behandlades av get tested. Att skicka in resultat som slängs är helt oacceptabelt.
Tiden har gått och vi har nu fått tester från vårdgivaren. Vi behöver därför inga tester hos get tested.
Deras kundsupport är sämsta möjliga. Ett tiotal meddelanden har erhållits vilket gjort vår ursprungliga begäran helt inaktuell.
Vi kräver nu vår betalning tillbaka
Vi har fått tillbaka vår betalning

Respuesta de GetTested.se
Snabb leverans och provet gick lätt att utföra. Provet är dock lite väl dyrt tycker jag, det drar ber betyget lite. Annars är jag helt klart nöjd och bra att man kan ta egna prover när vårdcentralen inte är behjälplig.

Respuesta de GetTested.se
Fantastisk kundtjänst, snabba och lösningsfokuserade när jag klantat mig o skrev fel adress. De fixade det galant och utan dröjsmål.
Enkel process med att få testkittet, registrera och få provresultatet med tydlig feedback på resultatet. Rekommenderas starkt.

Respuesta de GetTested.se
Det var smidigt att göra provet hemma i stället för att behöva gå till en VC. Men visst, jag gjorde bara ett test och hade det varit flera hade jag förmodligen behövt gå till en VC. Jag hade gett 5 stjärnor om rapporten kunnat läsas online istället för att behöva ladda ned en PDF samt om det gått lite snabbare att få resultatet. Men det är inga stora minus. Jag kan tänka mig att använda dem igen om priset är rätt jämfört med andra.

Respuesta de GetTested.se
Hade idag en konsultation med Marcus. Han är otroligt kunnig och för första gången på över 30 år ingav mig någon hopp om att få ordning på de hälsoproblem jag dragits med så länge. Strongyloides mask upptäckt i mitt prov samt andra avvikande markörer. Jag rek alla som inte fått hjälp i den vanliga vården att via Gettested söka svar.
Birgitta

Respuesta de GetTested.se
Extremely slow, it’s been weeks since I sent my sample. It would’ve been quicker to use the nhs and that’s saying something. No phone number to contact gettested so you have to email them. I would never have wasted my time and money with them if I’d known.
Update: thanks for your response 5 months later. Yes it took way longer than that to get results. To confirm this was the uk company I’m referring to. I won’t use them again.

Respuesta de GetTested.se
En helt värdelös AI som sätter ihop en undermålig summering där man bara får se ett fåtal genvarianter som testats som man dessutom inte kan markera och kopiera. Förslagen man får går ofta emot varandra och det är vanligt att den rekommenderar sådant baserat på någon genvariant men som är totalt kontraindikativt utifrån andra genvarianter. Helhetsbilden är frånvarande. Gör er själva en tjänst och använd en annan tjänst.

Respuesta de GetTested.se
Har venta 2 uker nå på svar. Fortsatt ingen test resultat. Tar forferdelig lang tid

Respuesta de GetTested.se
Var tydliga instruktioner och smidigt att bara lägga testet på posten och invänta svar

Respuesta de GetTested.se
Återigen jättenöjd med min hårmineralanalys!

Respuesta de GetTested.se
Jag köpte deras allergitest för ca 1000 kronor. Jag har många allergier, så det är viktigt för mig att hålla koll på de exakta värdena. Det var sex år sedan sist och vårdcentralen ville inte testa mig igen, så då tog jag den här vägen och betalade själv.
Döm av mig förvåning när vissa allergier var helt borta (är jag frisk nu?) och andra hade skjutit i höjden. Jag har alltid haft en dödlig jordnötsallergi men nu var den uppe på lgE 100! Max! Jag blev livrädd. Även andra nötter låg väldigt, väldigt högt. Testet verkade ha hyfsad koll på mig, men magkänslan sa ändå att det inte stämde.
Jag lyckades till slut få en till hos vårdcentralen och fick precis resultatet. Det var helt andra siffror än på Gettested. Min jordnötsallergi hade sjunkit till lgE 16, inte höjts till 100. Förstår ni vilken skillnad det är? Alla allergier hade andra värden än hos Gettested. Jag förstår inte hur det är möjligt? Är det bara bluff?

Respuesta de GetTested.se
Jag var tydligt allergisk mot massa saker som på vc inte visar utslag på allergitest. Och hade hur mycket intoleranser som helst. Min läkare tog inte detta test på allvar och sa att jag ska leva på vatten om jag tror på detta. Har aldrig haft någon allergi tidigare.

Respuesta de GetTested.se
Bra återkoppling och uppföljning efter resultat både via Mail o sms . Man kände sig väldigt trygg med detta

Respuesta de GetTested.se
Jag är kund till Gettested sedan ett par månader tillbaka och har hittills fått ett fantastisk bemötande som jag betygsätter med en stark Fem! Kundtjänsten är den bästa jag har upplevt någonsin. De är flexibla, hjälpsamma och svarar direkt eller senast dagen därpå! Dessutom har jag fått nya insikter i min hälsa som är ovärderliga! Jag rekommenderar dem stark!

Respuesta de GetTested.se
Lätt att ta eget test och sen få bra beskrivning på problemet man har.

Respuesta de GetTested.se
Bra att kunna ta prov hemma och skicka in för svar. Kan ta prov som läkare inte vill ta och ändå få svar.
Detta är perfekt.👍👍👍

Respuesta de GetTested.se
Más información sobre otros tipos de reseñas.