Banner for GetTested.se

GetTested.se Opiniones 259

TrustScore: 3.5 sobre 5

3,6

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Enkel och tydlig process, väl presenterad information och bra kommunikationskanaler. Enda anledningen till 4 istället för 5 stjärnor, är att testresultatet tog 25-30 vardagar, när det var aviserat 11... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Utökat metyleringstest beställde jag efter långvariga hälsoproblem och konstaterad nedsatt metylering efter funktionsmedicinska tester. Informationen jag fick genom gentestet var mycket värdefullt. Nu... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Åh, vad bra med fejkade recensioner! Not! Seriöst?!?!? Helena Verifyed buyer Bra test, snabba resultat! Nu behandlar jag candida, och mår mycket bättre. Rekommenderas Erik Sundbe... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snabb leverans och enkelt att genomföra testen. Jag har gjort flera olika test och samtliga har en igenkännande instruktion vilket gör det enklare för varje nytt test man gör. Svaren från vissa tes... Ver más

1. Laboratorio médico
  2. Servicio de análisis de sangre
  3. Consultor de salud
  4. Servicios de asistencia médica a domicilio
  5. Servicio de pruebas ETS

Escrito por la empresa

GetTested, med huvudkontor i Stockholm, har Europas största utbud av hemmatester och erbjuder även kosttillskott och konsultationer. Vi tar en helhet kring våra kunders hälsa. Sedan start har vi haft mer än 100.000 kunder och har månatligen kunder från hela världen. Våra primära marknader är Europa, USA och Indien.

3,6

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Waste of time

Sent a test nearly a month ago. After emailing them and them saying I should receive the results by the end of the week, I then got an email to say that the test has been “stuck in transit” apparently isn’t even at the lab.
They offered a partial refund and to wait longer for my results or to send a repeat test. I honestly wouldn’t waste my time going through the whole process again. So anybody thinking of using this company…don’t bother you won’t get your results.

29 de noviembre de 2024

Hi Amy!

We're sorry for your bad experience. However, your case is an exception, and in most cases issues like this doesn't occur, and most of our customers receive their results on time.

We will of course refund the full order amount if you haven't received your test results. Please contact us at hello@gettested.io and our customer support team can help you out.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Virker ikke seriøst i det hele tatt

Virker ikke seriøst i det hele tatt. Resultatene er jo bare tull. Jeg har to allergier som jeg vet om og som jeg blir veldig syk av dersom jeg får i meg. Disse stod oppført som grønne (dvs ikke utslag) i testresultatet. Svært skuffet.

5 de noviembre de 2024

Hej Charlotte!

Det beror troligtvis på att du inte nyligen har blivit exponerad mot de allergener som testet testar för vilket gör att testet inte kommer ge utslag. Det står klart och tydligt på produktsidan att du behöver blivit exponerad för de allergener som testet testar för om det ska ge ett tillförlitligt resultat.

Hopplös hantering

Vi har begärt två tester. Det ena blev helt fel och det andra skickade vi in provsvar på, vilket aldrig behandlades av get tested. Att skicka in resultat som slängs är helt oacceptabelt.

Tiden har gått och vi har nu fått tester från vårdgivaren. Vi behöver därför inga tester hos get tested.

Deras kundsupport är sämsta möjliga. Ett tiotal meddelanden har erhållits vilket gjort vår ursprungliga begäran helt inaktuell.

Vi kräver nu vår betalning tillbaka

Vi har fått tillbaka vår betalning

15 de septiembre de 2024

Jag beklagar besväret.

Jag känner inte till ditt ärende så det är svårt för mig att kommentera i detalj men om du inte har registrerat ditt test-ID enligt instruktionerna innan du skickar in ditt test för analys så kommer det att slängas eftersom det inte finns någon koppling mellan dig och ditt unika test-ID. Det finns inte heller någon koppling mellan kund och test-ID om det inte har registrerats innan det har inkommit till oss vilket gör att vi inte kan kontakta kunden i fråga. Det här är p.g.a. datasäkerhetsmässiga skäl och för att skydda känsliga personuppgifter.

Det är dock bättre om du kontaktar oss direkt i den här typen av ärende så löser vi det. Om du läser andra reviews så borde du se att vår kundtjänst brukar få gott betyg så jag håller inte med dig om att vår kundtjänst är sämsta möjliga. Vi gör alltid vårt yttersta för att lösa den här typen av problem.

Vänligen kontakta oss på hello@gettested.se så löser vi det.

Tack!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snabb leverans och provet gick lätt att…

Snabb leverans och provet gick lätt att utföra. Provet är dock lite väl dyrt tycker jag, det drar ber betyget lite. Annars är jag helt klart nöjd och bra att man kan ta egna prover när vårdcentralen inte är behjälplig.

8 de octubre de 2024

Respuesta de GetTested.se

Tack för din feedback! 💙 Vi förstår att priset kan kännas högt, men det speglar laboratorieanalysen och kvalitetssäkringen vi erbjuder. Kul att du är nöjd med processen och att du ser värdet i att kunna testa själv! 😊

Fantastisk kundtjänst

Fantastisk kundtjänst, snabba och lösningsfokuserade när jag klantat mig o skrev fel adress. De fixade det galant och utan dröjsmål.
Enkel process med att få testkittet, registrera och få provresultatet med tydlig feedback på resultatet. Rekommenderas starkt.

16 de octubre de 2024

Respuesta de GetTested.se

Tack Anna för din fina feedback! 💙 Vår support strävar alltid efter att vara snabb, lösningsfokuserad och göra processen så smidig som möjligt för våra kunder.

Härligt att höra att du är nöjd! 😊

Med värme,

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Det var smidigt att göra provet hemma i…

Det var smidigt att göra provet hemma i stället för att behöva gå till en VC. Men visst, jag gjorde bara ett test och hade det varit flera hade jag förmodligen behövt gå till en VC. Jag hade gett 5 stjärnor om rapporten kunnat läsas online istället för att behöva ladda ned en PDF samt om det gått lite snabbare att få resultatet. Men det är inga stora minus. Jag kan tänka mig att använda dem igen om priset är rätt jämfört med andra.

24 de septiembre de 2024

Respuesta de GetTested.se

Tack för din feedback! 💙 Vi håller faktiskt på att uppdatera alla våra rapporter till att kunna läsas direkt online istället för i PDF-format, men det är en process som tar lite tid. Kul att höra att det är något som efterfrågas! 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hade idag en konsultation med Marcus

Hade idag en konsultation med Marcus. Han är otroligt kunnig och för första gången på över 30 år ingav mig någon hopp om att få ordning på de hälsoproblem jag dragits med så länge. Strongyloides mask upptäckt i mitt prov samt andra avvikande markörer. Jag rek alla som inte fått hjälp i den vanliga vården att via Gettested söka svar.
Birgitta

4 de octubre de 2024

Respuesta de GetTested.se

Tack för din fina feedback, Birgitta! 💙 Markus är verkligen grym, och vi är så glada att du känner hopp inför din hälsa. Önskar dig all lycka på din resa mot bättre välmående! 😊✨

Extremely slow

Extremely slow, it’s been weeks since I sent my sample. It would’ve been quicker to use the nhs and that’s saying something. No phone number to contact gettested so you have to email them. I would never have wasted my time and money with them if I’d known.

Update: thanks for your response 5 months later. Yes it took way longer than that to get results. To confirm this was the uk company I’m referring to. I won’t use them again.

26 de agosto de 2024

Respuesta de GetTested.se

I'm sorry to hear you’re unhappy with the process! The usual waiting time for results is about 10-15 business days. If it's taken longer than this, please reach out to us via our live chat on the website or email us at hello@gettested.io, and we’ll do our best to assist you! 💙

Kind regards,

Valorada con 2 estrellas sobre 5

undermålig tjänst

En helt värdelös AI som sätter ihop en undermålig summering där man bara får se ett fåtal genvarianter som testats som man dessutom inte kan markera och kopiera. Förslagen man får går ofta emot varandra och det är vanligt att den rekommenderar sådant baserat på någon genvariant men som är totalt kontraindikativt utifrån andra genvarianter. Helhetsbilden är frånvarande. Gör er själva en tjänst och använd en annan tjänst.

28 de agosto de 2024

Respuesta de GetTested.se

Jag har redan mailat dig i ärendet men inte fått något svar. Det är svårt att kommentera ditt omdöme utan att känna till vilken/vilka rapport/rapporter du syftar på. Jag vet inte heller vad du hade förväntat dig men DNA-tester har sina begränsningar och alla våra rekommendationer är baserade på den vetenskap som finns att tillgå på området, vilket är det vi använder AI oh maskininlärning för att sammanställa och sedan gradera relevansen för respektive genvariant och medföljande rekommendationer på graden av evidence och impact som förklaras i inledningen för respektive testrapport. Att säga att det är en värdelös AI är en ganska överdriven kommentar och får stå för dig men den är i framkant av vad som är möjlighet när det kommer till den här typen av tester i dagsläget.

Att vissa av rekommendationerna går emot varandra är vanligt förekommande när det gäller alla möjliga saker relaterat till hälsa. En given matvara eller ett givet näringsämne kan vara gynnsam/gynnsamt ur ett visst perspektiv men inte ur ett annat. Det är upp till respektive individ att ta till sig vad som är relevant för just dem. Det finns inget test, vare sig DNA-test eller annat, som kan ge dig data med vilken du kan formulera 100% icke-motsägande resultat.

Vidare är det klart och tydligt angett och beskrivet vilka gener och respektive varianter som varje rapport inkluderar.

Vi har haft andra DNA-tester tidigare men de har inte varit vetenskapligt förankrade och ger tveksamma rekommendationer som inte är understödda av den rådande vetenskapliga litteraturen. De flesta DNA-tester på marknaden ger rekommendationer som saknar vetenskapligt stöd och innefattar slutsatser som är alltför långt dragna – framförallt när det kommer till enskilda genvarianter.

Om du vill ha en personlig tolkning och en bättre helhetsbild/översikt så rekommenderar jag att du bokar en tid för det. Vi har valt att inte inkludera det eftersom kostnaden för testerna skulle sticka iväg i sådana fall.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Har venta 2 uker nå på svar

Har venta 2 uker nå på svar. Fortsatt ingen test resultat. Tar forferdelig lang tid

16 de agosto de 2024

Hej Andre!

Det är bättre om du mailar oss direkt på hello@gettested.io i den här typen av fall så löser vi det. Vi kan tyvärr inte kontrollera för problem med enskilda försändelser eftersom vi hanterar tusentals tester varje vecka.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Enkelt att utföra och snabbt svar

Var tydliga instruktioner och smidigt att bara lägga testet på posten och invänta svar

12 de agosto de 2024

Vad kul att höra! Tack för ditt fina omdöme Alicia!💙

Valorada con 1 estrellas sobre 5

VC ger helt andra resultat!!

Jag köpte deras allergitest för ca 1000 kronor. Jag har många allergier, så det är viktigt för mig att hålla koll på de exakta värdena. Det var sex år sedan sist och vårdcentralen ville inte testa mig igen, så då tog jag den här vägen och betalade själv.

Döm av mig förvåning när vissa allergier var helt borta (är jag frisk nu?) och andra hade skjutit i höjden. Jag har alltid haft en dödlig jordnötsallergi men nu var den uppe på lgE 100! Max! Jag blev livrädd. Även andra nötter låg väldigt, väldigt högt. Testet verkade ha hyfsad koll på mig, men magkänslan sa ändå att det inte stämde.

Jag lyckades till slut få en till hos vårdcentralen och fick precis resultatet. Det var helt andra siffror än på Gettested. Min jordnötsallergi hade sjunkit till lgE 16, inte höjts till 100. Förstår ni vilken skillnad det är? Alla allergier hade andra värden än hos Gettested. Jag förstår inte hur det är möjligt? Är det bara bluff?

25 de julio de 2024

Respuesta de GetTested.se

Det låter verkligen märkligt, och vi förstår att det kan kännas förvirrande! 💙 IgE-värden kan variera över tid beroende på flera faktorer, såsom immunsystemets reaktion vid provtagningstillfället, laboratoriemetod, mätgränser och om du nyligen har exponerats för allergenet (t.ex. genom att äta något som innehåller det).

Vårt labb är ett ackrediterat labb och följer samma standarder som sjukhuslaboratorier. Om dina värden skiljer sig extremt mycket från vårdcentralens test vill vi självklart undersöka detta närmare. Vänligen kontakta oss med ditt ordernummer på hello@gettested.se, så ser vi hur vi kan lösa detta, exempelvis genom att erbjuda ett omtest om något verkar konstigt. 🙏

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jag var tydligt allergisk mot massa…

Jag var tydligt allergisk mot massa saker som på vc inte visar utslag på allergitest. Och hade hur mycket intoleranser som helst. Min läkare tog inte detta test på allvar och sa att jag ska leva på vatten om jag tror på detta. Har aldrig haft någon allergi tidigare.

4 de julio de 2024

Respuesta de GetTested.se

Det låter konstigt, och vi förstår att det känns förvirrande! 💙

IgE-nivåer kan variera beroende på flera faktorer, såsom immunsystemets reaktion vid provtagning, vilken testmetod som använts, samt om du nyligen utsatts för allergenet (t.ex. genom att äta något som innehåller det).

Vårt laboratorium är ackrediterat och arbetar enligt samma standarder som sjukhuslabb. Om dina resultat skiljer sig markant från vårdcentralens tester vill vi gärna titta närmare på det. Vänligen hör av dig till oss med ditt ordernummer på hello@gettested.se, det kan vara bra att exempelvis göra ett omtest om något verkar avvika. 🙏

GetTested 💙

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra återkoppling och uppföljning efter…

Bra återkoppling och uppföljning efter resultat både via Mail o sms . Man kände sig väldigt trygg med detta

9 de agosto de 2024

Respuesta de GetTested.se

Tack för din fina feedback! 💙 Vi vill att alla ska känna sig trygga genom hela processen, så det gläder oss att du uppskattade vår uppföljning. 😊

Bästa kundtjänst ever

Jag är kund till Gettested sedan ett par månader tillbaka och har hittills fått ett fantastisk bemötande som jag betygsätter med en stark Fem! Kundtjänsten är den bästa jag har upplevt någonsin. De är flexibla, hjälpsamma och svarar direkt eller senast dagen därpå! Dessutom har jag fått nya insikter i min hälsa som är ovärderliga! Jag rekommenderar dem stark!

7 de agosto de 2024

Respuesta de GetTested.se

Wow, tack så mycket för dina fina ord Monica! 💙 Det betyder verkligen mycket för oss att höra. Vi är glada att vi kunnat hjälpa dig och att du har fått värdefulla insikter om din hälsa. Hör av dig om vi kan hjälpa dig med något mer! 😊

Lätt att ta eget test

Lätt att ta eget test och sen få bra beskrivning på problemet man har.

30 de julio de 2024

Respuesta de GetTested.se

Tack för din feedback! 💙 Vi är glada att du upplevde testet som smidigt och att beskrivningen var hjälpsam. Hör av dig om du har några frågor! 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra att kunna ta prov hemma och skicka…

Bra att kunna ta prov hemma och skicka in för svar. Kan ta prov som läkare inte vill ta och ändå få svar.
Detta är perfekt.👍👍👍

1 de agosto de 2024

Respuesta de GetTested.se

Tack för din fina feedback! 💙 Vi är glada att du uppskattar möjligheten att testa dig själv och få svar på det du undrar över. 😊👍

Hälsningar,
GetTested

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.