Gevelrenovatiebedrijf Pure Façade Opiniones

2. Albañil
  3. Servicio de eliminación de grafitis
  4. Empresa de impermeabilización

Escrito por la empresa

Al sinds 1998 zijn wij dé specialist in het beschermen, herstellen, reinigen en/of impregneren van oppervlakken waaronder gevels & schoorstenen. Bij Pure Façade staat vakmanschap en klanttevredenheid centraal. Onze expertise in gevelrenovatie zorgt ervoor dat jouw gevel weer straalt als nooit tevoren. Persoonlijk contact, service en kwaliteit, daar staan wij voor. Wij houden ons aan de gemaakte afspraken, werken door heel Nederland en onze tarieven zijn scherp en eerlijk. We komen graag op locatie kijken, geven een duidelijk advies over de mogelijkheden.

Medio

TrustScore: 3 sobre 5

2 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Komt professioneel over, niets is minder waar!!!

Komt professioneel en open en eerlijk over, eerste afspraak gaat goed. Daarna...wat een ellende en in het begin reageert Serge nog om vervolgens je volledig te negeren en jij met de ellende overblijft...en dan maakt een nieuwe bedrijfsnaam niet uit, Serge blijft de uitvoering doen

23 de julio de 2025
Opinión espontánea
Valorada con 1 estrellas sobre 5

DOE HET NIET!!

Van de naam nanoprofs naar deze naam gegaan, waarom zou dat zijn? Het liefst geef ik min 5 sterren want wat een stress hebben wij gehad van deze man (Serge).

Hebben in 2024 een rechtzaak gehad (en volledig gelijk gekregen) door serge onze gevel te laten renoveren. Wat overkwam als een competente vent bleek een imcompetente nachtmerrie. Een man met wie je geen zaken wilt doen. Moet ik het hele verhaal doen ben ik 3 A4 verder maar het komt erop neer dat hij voor duizenden euro's schade aan ons huis heeft gemaakt en ons nu veel geld schuldig is maar dat door veel andere schuldeisers niet kan betalen. Daarnaast liegt hij, komt hij afspraken niet na en kan hij agressief reageren. Hij zal ook dit volledig ontkennen en je doen geloven dat het onzin is met een mooi verhaal. Ik heb me onveilig gevoeld in mijn eigen huis en erg onprettig in zijn bijzijn. Dankzij hem hebben we 1.5 jaar in een lekkend huis gezeten welke erger was voordat we hem inschakelde. Gelukkig hebben competente aannemers dit opgelost nadat een onafhankelijk expert het schaderapport heeft opgesteld. Mogelijk zoals bij nanoprofs reviews reageert hij alsof we elkaar in de kroeg hebben ontmoet en zal hij samenwerking ontkennen. Zou het je niet aanraden erachter te komen want kan je duur komen te staan;).

Datum van de ervaring is de datum van de rechtzaak, dit was 4 november 2024.

wij willen niks liever dan andere deze schade besparen, DOE HET NIET!

14 de noviembre de 2024
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.