GiftForYouOpiniones

TrustScore: 1.5 sobre 5

1,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb een voucher van 50 euro van gift for you en ik heb ook adhd waardoor ik wat chaotisch overkom maar opeens dacht ik ja ik ga met mijn kids uiteten of zo dus gezocht naar mijn voucher bleek deze... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

I would never buy your flags! Your add has someone throwing the American flags on the ground!!!??? What the HELL!!!! Such a slap in the face to our military men and women and just the American public... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Het inwisselen van de kaart gaat zeer moeizaam. Tot 2x toe wordt er geld afgeschreven omdat de activiteit iets duurder is.Vervolgens 2x een melding,dat de transactie niet gedaan kan worden,terwijl het... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Met 2 personen bezig geweest om een account aan te maken. Niet gelukt, steeds te lezen gekregen dat wachtwoord en mailadres niet klopten ( terwijl net aangemaakt). Nieuw wachtwoord aangevraagd, moge... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de regalos

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Altijd een leuk cadeau! Wij bieden cadeauboxen en cadeaukaarten in verschillende thema’s en prijsklassen. De verschillende cadeaus variëren in thema, van eten & drinken, ontspannen & relaxen, actief & cultureel tot heerlijk overnachten en zijn verkrijgbaar als vast arrangement en als open waarde cadeaukaart. Al vanaf €10,- voor de kleine portemonnee en tot €199,- als luxe geschenk: je vindt altijd een origineel cadeau dat goed past.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

77 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Slechte website

13 de diciembre de 2025

Beste Anissa,

We bieden onze excuses aan voor de situatie waarin je terecht bent gekomen. We doen ons best om onze website te verbeteren. We zullen het doorgeven aan de betreffende afdeling. Indien je verdere assistentie nodig hebt, kun je ons altijd via mail of telefoon contacteren. We zullen je met plezier verder helpen.

Met vriendelijke groeten,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Was m’n kaart tijdens verhuizing kwijt…

Was m’n kaart tijdens verhuizing kwijt geraakt en was toen verlopen. Nu net gevonden, maar kunnen niet meer geactiveerd worden. Erg spijtig..

12 de diciembre de 2025

Beste Inge,

We bieden onze excuses aan voor de situatie waarin je terecht bent gekomen. Kun je ons meer informatie geven op het volgende e-mailadres: servicedeskNL@wonderbox.com?

- e-mailadres waar deze verbonden is

Zodat we het verder kunnen bespreken.

Met vriendelijke groeten,

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Inmiddels ben ik goed geholpen

Inmiddels ben ik gebeld door Julia en zij heeft mij perfect verder geholpen zodat ik nu een tevreden Wonderbox klant ben

8 de diciembre de 2025

Beste Karin,

We bieden onze excuses voor de situatie waarin je terecht bent gekomen. Kun je ons meer informatie geven op het volgende e-mailadres: servicedeskNL@wonderbox.com?

- korte samenvatting van jouw aanvraag

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wat een waardeloze club is dit

Wat een waardeloze club is dit! Slechte website, niet te doen. Heb je eindelijk iets gevonden, check je de beschikbaarheid, boek je de accommodatie en betaal je (tegoed en bijbetaling), is er geen beschikbaarheid en sturen ze je naar het hotel, die hier niks aan kan doen. Bereikbaarheid van deze club is ook abominabel slecht. Kortom, niet aan beginnen, mensen.

5 de diciembre de 2025

Beste Marco,

- korte samenvatting van jouw aanvraag

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Helaas weer zo'n verschrikkelijke bon…

Helaas weer zo'n verschrikkelijke bon gekregen waar je niks mee kan. Ditmaal een gift for you (ook wonderbox dus)
Op de hoofdsite staat dat je alle bonnen kan omruilen. Maar zodra ik dat wil blijk ik weer een uitzondering te hebben.
Hoe kan dit bedrijf nog bestaan.....

Onderstaande de tekst op de website. Maar ze hebben dus weer uitzonderingen bedacht. Oplichters!

Gift For You wordt Wonderbox
Beste klant,

Wij willen je graag informeren dat het merk Gift For You vanaf heden verder gaat onder het merk Wonderbox.

Als ontvanger, kun je je Gift For You beleveniscadeau nog steeds gebruiken bij onze partners, zolang het binnen de geldigheidsperiode valt.

Je kunt je Gift For You beleveniscadeau ook verlengen of omruilen. Het tegoed wordt dan toegevoegd aan je Gift For You account, zodat je hiermee één van de beleveniscadeaus van het merk Wonderbox kunt bestellen.

Hartelijk dank voor je vertrouwen,
Het Gift For You Team

3 de diciembre de 2025

Beste Mieke,

- een korte samenvatting van jouw aanvraag

Zodat we je hiermee verder helpen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Het is erg jammer dat ik nadat ik mail en meerder keren bel, geen reactie krijg op de vraag.

Het is erg jammer dat ik nadat ik een klacht, vraag via de mail heb gesteld aan GiftForYou. En na drie keer bellen niet verder ben gekomen dan dat er wordt gezegd , het is in behandeling. Helaas zijn we inmiddels wel drie weken verder. Ik zou hele nare recensies en ervaringenkunnen geven maar ik hoop dat er eerder wordt gereageerd op mijn mail, zodat dat niet nodig is.

17 de noviembre de 2025

Hallo Aly,

Bedankt voor je review. Het spijt ons te lezen dat je nog geen duidelijk antwoord hebt gekregen en al een tijdje op onze reactie wacht.

We willen dit graag zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wil je ons je bestellingsnummer, het e-mailadres waarmee je contact hebt opgenomen en een korte beschrijving van je vraag mailen naar servicedeskNL@wonderbox.com?

Dan zoeken we je dossier op en nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Waardeloos retourbeleid

Onduidelijke beschikbaarheid. Retourneerbeleid slaat wal nog kant. Contact is namelijk niet te krijgen met deze organisatie. Na 1,5 maand en drie keer dezelfde mail nog geen geld terug ontvangen.

1 de diciembre de 2025

Hoi Rachel,

Bedankt voor je review. Het spijt ons te lezen dat je lang op je terugbetaling wacht en geen duidelijk antwoord hebt gekregen.

De beschikbaarheid bij hotels is inderdaad pas zichtbaar nadat je je GiftForYou-bon hebt geregistreerd in je account en via ‘activiteiten bekijken’ een partner hebt geselecteerd.

Voor aankopen via onze website geldt een herroepingsrecht van veertien dagen na aankoop, op voorwaarde dat de bon nog niet is gebruikt of geregistreerd.

Wil je ons je bestellingsnummer, je ingevulde herroepingsformulier en een korte beschrijving van wat er tot nu toe is gebeurd mailen op servicedeskNL@wonderbox.com?

Dan kijken we je aanvraag zo snel mogelijk na.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Borrelbox vorig jaar kado gekregen voor…

Borrelbox vorig jaar kado gekregen voor mijn verjaardag. Bij het toevoegen van deze box aan mijn account stond er inactieve box. Verder geen informatie wat dit betekent dus gemaild. Box zou in de winkel niet zijn geactiveerd en hiervoor willen zij de aankoopbon. Omdat het hier om een ‘gift’ dus kado gaat heb ik deze uiteraard niet. Conclusie; box is waardeloos en klantenservice kan en wil niets doen om te compenseren.

Aan de reviews hier te zien vult giftforyou hier aardig de zakken mee. Wellicht ook de reden dat ze nu als Wonderbox doorgaan.

21 de noviembre de 2025

Beste Sanne,

Tevens bekend als wellnessbeautycadeau.nl

Verschrikkelijk bedrijf! Wat een oplichting! Ik denk dat ze gigantisch veel geld in eigen zak steken door cadeaukaarten die niet ingewisseld kunnen worden en vervolgens verlopen. Na contact moest ik kaartnummer + pincode doorgeven, dan pas konden ze iets voor mij doen. Ontzettend fraudegevoelig en klopt natuurlijk niets van! Ik raad iedereen af hier ooit iets te kopen!

De reactie van giftforyou slaat kant nog wal, de kaart werd gewoon niet geaccepteerd. Het maakt het bijna onmogelijk deze kaarten in te wisselen en hierdoor steken ze gigantische bedragen in eigen zak. Dit zie je aan alle negatieve reviews die hier achter worden gelaten... In plaats van dit netjes op te lossen sturen ze je van het kastje naar de muur. Nogmaals: ga niet met deze mensen in zee!

12 de noviembre de 2025

Beste Linda,

We bieden onze excuses voor de situatie waarin je terecht bent gekomen. We vragen soms deze informatie om te zien als de pincode bijvoorbeeld niet beschadigd was. Jouw cadeaukaart kun je gebruiken als betalingsmethode bij het gekozen etablissement.

zeer teleurstellend

Ik heb door verschillende omstandigheden niet “op tijd” mn bon kunnen gebruiken. als ik dan mail met de vraag wat de mogelijkheden zijn krijg je alleen te horen dat er niets kan. dag 55,00 . ik zal de enige niet zijn. mij een raadsel waarom er op dit soort cadeaucards een houtbaarheids datum op mag zitten. goed verdienmodel!

8 de noviembre de 2025

Beste,

Scam

Trap niet in dit giftige verdienmodel! Ik kreeg een bon ter waarde van € 150,00. In de buurt nergens in te wisselen. Elders wel, maar zeer beperkt aanbod. Website is een drama, ze maken het je zo moeilijk mogelijk om iets te vinden en te boeken. Uiteindelijk iets gevonden. Wilde boeken op de laatste dag van geldigheid, maar kwam persoonlijk iets tussen waardoor de boeking niet afgemaakt is en in de winkelmand bleef staan. Volgende dag contact opgenomen en na 5 dagen een antwoord: jammer dan! Weg € 150,00 voor de gever, bedankt voor de € 150,00 voor Gift For You.

6 de noviembre de 2025

Beste,

We bieden onze excuses voor de situatie waarin je terecht bent gekomen. Kun je ons meer informatie geven op het volgende e-mailadres: servicedeskNL@wonderbox.com, alsjeblieft?

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Te weinig keuze en te duur en niets in…

Te weinig keuze en te duur en niets in de omgeving.
Had een masage geboekt waarvoor ik 40 min moest reizen stond 1 masage voor 20 euro in de aanbieding. Dacht dat is waarschijnlijk 30 min. Dus proberen maar. Nee moet ik 40 bijbetalen.
Niet geboekt probeer nu mijn geld terug te krijgen. Lekker misleidend. Bij mij is het 1 uur voor 50 euro.
Het idee is leuk maar werkt niet in de praktijk.
Weggegooid geld.
Niet aan te raden.

26 de octubre de 2025

Beste Ben,

We bieden onze excuses voor de situatie waarin je terecht bent gekomen. We doen ons best om ons aanbod te verbeteren. We zullen het doorgeven aan de betreffende afdeling. Kun je rechtstreeks contact met ons opnemen via servicedeskNL@wonderbox.com, met de volgende informatie:

- e-mailadres waar deze verbonden is
- een korte samenvatting met jouw aanvraag

Late reactie na vervaldatum

We hebben geprobeerd enkele kaarten tegelijk in te wisselen! Ongeveer een week voor de vervaldatum, konden we de kaarten combineren, maar toen we wilden boeken lukte dat niet meer.. Dus contact gezocht met Gift For You maar die reageren pas na de vervaldatum, waardoor ik helemaal niets met de kaarten kan doen. Dit nogmaals aan ze uitgelegd in een email maar krijg totaal geen reactie, ook Wonderbox benadert maar die reageren ook niet!

27 de septiembre de 2025

Beste Jeroen,

- vouchernummers

Zeer slecht

Zeer slecht. Bon als kado ontvangen. Helemaal niets in de buurt. Website werkt dramatisch. Grootste scam die ik ken. Verdienen geld aan het verkopen van cadeaubonnen die nergens ingewisseld kunnen worden.

23 de octubre de 2025

Beste Manna,

Het spijt ons dat het niet eenvoudig is om jouw beleveniscadeau te verzilveren. Kun je ons meer informatie geven op het volgende e-mailadres: servicedeskNL@wonderbox.com

Ik heb mijn GiftforYou kaart omgezet naar Bioscoopbon

Ik heb mijn GiftforYou kaart omgezet naar een Nationale Bioscoopbon, geldig op ma t/m do. Nu wil ik de bon gebruiken bij de Vue bioscoop en wordt deze niet geaccepteerd omdat er blijkbaar frauduleuze praktijken gaande zijn met deze bonnen. De klantenservice van GiftforYou neemt na 13 minuten nog steeds de telefoon niet op. Nu gemaild. Ik kon de bon al nergens in de buurt inwisselen voor een restaurant of andere belevenis, maar een Nationale Bioscoopbon is ook geen goede optie geweest.

21 de octubre de 2025

Beste Marielle,

Het spijt ons dat het je niet gelukt is om jouw Nationale Bioscoopbon te gebruiken. Je kunt deze altijd gratis omruilen tot een nieuw product. We zien dat onze klantenservice gereageerd heeft op jouw mail. We hopen je zo via deze weg verder te helpen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Koop geen bonnen van Gift for you! Organisatie is niet consumentgericht!

Zojuist contact gehad met Kimberly van de klantenservice. Ik heb gevraagd of het mogelijk is om met twee vouchers één activiteit te boeken. Dit is niet mogelijk omdat de vouchers letterlijke woorden van de medewerkster "open bonnen" zijn. Dit is nergens in de algemene voorwaarden te vinden van Gift for you. Toch vreemd dat je cadeaubonnen van andere organisaties wel kunt samenvoegen en hiermee kunt betalen. Neem als voorbeeld twee nationale bioscoopbonnen! Kun je wel in één keer mee betalen!

14 de octubre de 2025

Beste Fred,

We bieden onze excuses voor de situatie waarin je terecht bent gekomen. Onze cadeaubonnen zijn jammer genoeg niet te combineren. Onze klantenservice heeft je de juiste informatie doorgegeven. Indien je verdere assistentie nodig hebt, kun je ons altijd via mail of telefoon contacteren.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Heel moeilijk een Gift for You Lunch …

Heel moeilijk een Gift for You Lunch te gebruiken!!Word er geen wijs uit!! Geeft het op

13 de octubre de 2025

Beste Ans,

We bieden onze excuses voor de situatie waarin je terecht bent gekomen. We doen ons best om onze producten te verbeteren. Indien je verdere assistentie nodig hebt, kun je ons altijd via mail of telefoon contacteren. We zullen je met plezier verder helpen.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Restaurant houdt zich niet aan deal

Bij ons in de omgeving konden we de Gift for You kaart à €35,00 sowieso niet gebruiken. Tijdens onze vakantie in Maastricht kozen we, met bijbetaling, voor een 2 pers. 2-gangen lunch à €45,00 bij een Italiaans restaurant bestaande uit een pasta en nagerecht van de chef. Volgens de ober mochten we beide gerechten van de kaart kiezen. Na wissel van de dienst gaf de andere ober aan dat we bij moesten betalen voor het nagerecht omdat er na de pasta slechts €5,00 over was. Daar gingen we niet mee akkoord en kozen als alternatief voor een kopje koffie. Bij afrekenen bleek dat dit niet verrekend kon worden en de koffie volledig betaald moest worden. De niet verbruikte €5,00 zijn we dus ook kwijt :-(

7 de octubre de 2025

Beste Germaine,

Dank je voor het delen van uw ervaring met een van onze partners. Het spijt ons heel erg dat het niet zo gelopen is zoals je had verwacht. We hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze belevenissen en de klantenfeedback.
Kun je rechtstreeks contact met ons opnemen via servicedeskNL@wonderbox.com?

Slechter dan slecht

Slechter dan slecht. Voor mijn verjaardag 2 bonnen gekregen van €120!

Inwisselen of er iets voor boeken is onmogelijk.
De keuzes zijn zéér zéér beperkt, zonder onmogelijk.

Een verschrikkelijk bedrijf, pure oplichterij. ZE SCHRIJVEN NEEM CONTACT OP MET DE KLANTEN SERVICE !!! DIE VERTELLEN DOODLEUK. JE MOET BOX KOPEN EN DAT IS HET. ZE KONDEN ER NIETS AAN DOEN DAT DE ANGESLOTEN HOTEL OF RESTASURANT ZEER ZEER BEPERKT WAREN. ECHT EEN MEGAS WAARDELOZE TROEP!!!! BEN GEWAARSCHUWD ! NIET BESTELLEN, GEEF JE DIT CADEAU DAN ZAL DE ONTVANGER JE NIET ERKENTELIJK ZIJN

10 de octubre de 2025

Beste Mark,

We bieden onze excuses voor de situatie waarin je terecht bent gekomen. We doen ons best om onze producten te verbeteren alsook ons aanbod. Je kunt ons altijd contacteren via mail of telefoon. We zullen je met plezier verder helpen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Voucher is heel moeilijk in te leveren

Voucher is heel moeilijk in te leveren. Heel veel restaurants accepteren ze niet. Dus ik raad het niemand aan. Zonde van het geld. Ze zijn niet te bereiken of geven een onbenullig antwoord. Nu maar proberen op slechts 2 adressen in Haarlem.....pffff alsof je moet bedelen.....schandelijk bedrijf....eigen zakken vullen. Ga iedereen in mijn omgeving waarschuwen!!!! En breng het ook
nog bij Kassa en Radar ter sprake.

10 de octubre de 2025

Beste Bregit,

We bieden onze excuses voor de situatie waarin je terecht bent gekomen. We doen ons best om ons aanbod te verbeteren. Kun je ons meer informatie geven op het volgende e-mailadres: servicedeskNL@wonderbox.com

- een korte samenvatting van jouw aanvraag

Zodat we je hiermee verder helpen.

Het Giftforyou-Klantenrelatieteam

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.