GiftForYouOpiniones

TrustScore: 1.5 sobre 5

1,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb een voucher van 50 euro van gift for you en ik heb ook adhd waardoor ik wat chaotisch overkom maar opeens dacht ik ja ik ga met mijn kids uiteten of zo dus gezocht naar mijn voucher bleek deze... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

I would never buy your flags! Your add has someone throwing the American flags on the ground!!!??? What the HELL!!!! Such a slap in the face to our military men and women and just the American public... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Het inwisselen van de kaart gaat zeer moeizaam. Tot 2x toe wordt er geld afgeschreven omdat de activiteit iets duurder is.Vervolgens 2x een melding,dat de transactie niet gedaan kan worden,terwijl het... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Met 2 personen bezig geweest om een account aan te maken. Niet gelukt, steeds te lezen gekregen dat wachtwoord en mailadres niet klopten ( terwijl net aangemaakt). Nieuw wachtwoord aangevraagd, moge... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de regalos

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Altijd een leuk cadeau! Wij bieden cadeauboxen en cadeaukaarten in verschillende thema’s en prijsklassen. De verschillende cadeaus variëren in thema, van eten & drinken, ontspannen & relaxen, actief & cultureel tot heerlijk overnachten en zijn verkrijgbaar als vast arrangement en als open waarde cadeaukaart. Al vanaf €10,- voor de kleine portemonnee en tot €199,- als luxe geschenk: je vindt altijd een origineel cadeau dat goed past.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

77 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valt tegen

Wij hebben 2 gift for you bonnen cadeau gekregen.
Het lukt ons tot zover, we zijn bijna aan de 3 jaar en drie maanden grens, niet om een keus te maken. De website functioneert slecht, er zit geen goede zoekfunctie op, om gericht op iets te zoeken. Daardoor kan je dus ook moeilijk iets wat leuk leek terugvinden, wanneer de website weer eens faalt.
Maar de dingen die we wel vinden, hebben enig onderzoek buiten de website nodig. Want de informatie op de website is erg summier. En bevat helaas ook helemaal geen reviews.
Veel dingen zijn in het buitenland (Belgie, Frankrijk,Spanje). Het lukt ons dus niet goed om iets te vinden wat nabij is (kaart functie werkt slecht, en ook nog aanspreekt. En vervolgens de check van de reviews kan doorstaan.
Qua hotels lijken er vrijwel uitsluitend Fletcher hotels op te staan.

3 de octubre de 2025

Beste Marlisse,

Het spijt ons dat het niet eenvoudig is om jouw bonnen te verzilveren. We doen ons best om onze website te verbeteren alsook het klantenparcours. Voor verdere assistentie, kun je ons altijd via mail of telefoon contacteren. We zullen je met plezier verder helpen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik snap dat het gemiddelde staat op dat…

Ik snap dat het gemiddelde staat op dat de meesten niet te spreken zijn over dit bedrijf.

Cadeau ontvangen maar lag even in de kast.
Nu proberen te activeren met uiteraard de bijbehorende code en password, maar werkt niet meer.
Kijk op de doos en de bon is 3 jaar geldig en mijn cadeau zit ruim binnen die tijd.

Netjes een mail gestuurd, wordt er om een aankoopbon gevraagd?!
Een aankoopbon? Ik heb niet voor niets toch de code en password bij het cadeau?

2x na een week pas een mail terug gekregen dat ze niks mee kunnen doen.

Heel erg slecht.

Naast het feit dat dit nu weggegooid geld is, is de communicatie vreselijk traag en wil ik dit niet eens een bedrijf noemen.

3 de octubre de 2025

Beste Marvinho,

We bieden onze excuses voor de situatie waarin je terecht bent gekomen. Kun je ons meer informatie geven op het volgende e-mailadres: servicedeskNL@wonderbox.com:

- een korte samenvatting van jouw aanvraag

Zodat we het verder kunnen bekijken.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Een uitstekend verdienmodel voor de…

Een uitstekend verdienmodel voor de organisatie. Ontzettend lastig om de bon te verzilveren. En als het je uiteindelijk lukt, is de houdbaarheidsdatum verlopen. Trage reacties van de klantenservice (totdat je bon verlopen is, dan heb je in no time reactie)

1 de octubre de 2025

Beste Misja,

Bedankt voor uw opmerking.

We hebben jouw aanvragen even bekeken en zien dat je een jaar geleden ingelicht werd wanneer je bon zou vervallen.
Dit jaar heb je ons, wanneer je bon al drie maand vervallen was, gecontacteerd hierover en hebben we je telkens binnen de drie dagen geantwoord.

Indien we hier iets over het hoofd zien, of je kan ons aantonen dat je ons voor de vervaldatum hebt gecontacteerd, stuur ons dan zeker een mailtje met je vraag naar servicedeskNL@wonderbox.com. Dan lossen we dit onmiddellijk voor je op .

Het Wonderbox-team

Restaurant bleek niet verbonden met Gift for You

Cadeaukaart gekregen en gereserveerd bij restaurant. Bij binnenkomst bleek dit restaurant niet meer verbonden te zijn aan Gift for You. De website van Gift for you gaf anders aan! Deze is dus niet up-to-date!!!!

Even balen, maar een groot compliment aan het restaurant. De eigenaar kwam met een fijne oplossing. Heerlijk gegeten en vriendelijk geholpen.
Aanrader: Bamyan Culinary, in Rotterdam

27 de septiembre de 2025

Beste Monica,

We bieden onze excuses voor de situatie waarin je terecht bent gekomen. We zullen het doorgeven aan de betreffende afdeling. Onze excuses voor het ongemak. Fijn dat je toch heerlijk hebt gegeten bij het gekozen etablissement.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb een verjaardagsballon besteld…

Ik heb een verjaardagsballon besteld aantal dagen voor de verjaardag van mijn petekind en na 4 dagen na zijn verjaardag was de ballon nog steeds niet bezorgd. Ik wilde de bestelling niet meer omdat de verjaardag al voor bij was. Ik heb gebeld om het geld terug te krijgen maar ze hebben gezegd dat het niet meer kon omdat de bestelling al verzonden was.Ik ga nooit meer daar bestellen. Slechte service!

18 de septiembre de 2025

Beste,

We bieden onze excuses voor de situatie waarin je terecht bent gekomen. We raden je aan om het merk te contacteren die de ballonnen verkopen. Zodat ze je verder kunnen helpen met jouw aanvraag.

Waardeloos!

Waardeloos!
Weinig leuke onderdelen waar je het kan verzilveren
En wanneer je wat hebt gevonden dan stelt het niets voor:
(2 hoofdgerecht fletcher ,klein beetje friet en 2 sate stokjes twv €40)

14 de septiembre de 2025

Beste Angelique,

We bieden onze excuses voor de situatie waarin je terecht bent gekomen. We doen ons best om ons aanbod te verbeteren. We zullen het doorgeven aan de betreffende afdeling. Indien je verdere assistentie nodig hebt, kun je ons altijd via mail of telefoon contacteren.

Oplichting

Heel bijzonder dit... cadeaubon ontvangen, deze was destijds bij veel partners in te zetten. Op dit moment alleen nog maar bij 1 slecht bedrijf in te zetten hier in de buurt nu ik hem wil verzilveren. Geen enkele tegemoetkoming hierin voor bijvoorbeeld omzetten of iets. Nou, daar gaat je geld.... gewoon opgelicht:(

17 de septiembre de 2025

Beste Jorinda,

We bieden onze excuses voor de situatie waarin je terecht bent gekomen. Onze beleveniscadeaus zijn 3 jaar en 3 maanden geldig, dus ons aanbod wordt continu bijgewerkt. Elke dag komen er nieuwe partners bij en op dezelfde manier moeten we soms afscheid nemen van oudere partners. Indien je verdere assistentie nodig hebt, kun je ons altijd via mail of telefoon contacteren. We zullen je met plezier verder helpen.

Het Wonderbox-Klantrelatieteam

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wat een ellende om deze kaart te…

Wat een ellende om deze kaart te verzilveren. Oplichterij is dit!!!!Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd.
Eerst registratie bij giftforyou, dan weer naar wonderbox gestuurd en dan lukt het invoeren van de codes nog steeds niet. Vele malen geprobeerd. Wees gewaarschuwd: Koop er nooit!!!!!!!!!
Geld verdwijnt allemaal in oplichterszakken. Schandalig!😡😡😡

3 de septiembre de 2025

Beste Hennie,

- e-mailadres waar deze geregistreerd staat
- korte samenvatting van jouw aanvraag

Zodat we het verder kunnen bespreken.

Niet doen!

Fals, waardeloos bedrijf.
Je kan je €200 beter direct verbranden, dan heb je er nog meer lol aan.

19 de agosto de 2025

Beste,

We bieden onze excuses voor de situatie waarin je terecht bent gekomen. Voor verdere assistentie kun je ons een mail sturen of bellen, zodat we je verder kunnen helpen met jouw aanvraag.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jammer als ik ooit nog zo'n voucher krijg zal ik die vol respect weigeren/niet aannemen

Heel erg moeizaam proces om de bon/voucher te activeren. Ook bij de besteding geen mogelijkheid om de code te scannen. De uitbater heeft genoegen genomen met ons mail van Gift for You aan ons waar zij vervolgens zelf achteraan zullen gaan om de betaling.
In de regio Zeeland zijn er onvoldoende mogelijkheden om de voucher te gelde te maken.
En wat je ervoor krijg is heel erg gedevalueerd. Bij een Fletcher een lunchplank voor 2 personen met de voucher € 44,50. Op de menukaart dezelfde lunchplank €16,50 p.p. Er gaat 25 % in rook op in het voordeel van Gift for You. Er is nog saldo op mijn tegoed .... ik wilde dat schenken aan een goed doel. Maar ik ben bang dat de ontvangers niet blij zullen zijn met de rompslomp.
Voor mij nooit meer Gift for You.

17 de agosto de 2025

Beste Edwin,

We bieden onze excuses voor de situatie waarin je terecht bent gekomen. We werken eraan om ons aanbod te verbeteren. We zullen het doorgeven aan de betreffende afdeling.

Op 23 juni en 7 juli klacht ingediend: zeer slechte ervaring

Op 23 juni en 7 juli klacht ingediend via Trustpilot, omdat ze nooit reageerden op mijn emails.
Uiteindelijk hebben ze contact opgenomen, maar vragen ze naar een kassabon waar we de voucher niet bleken te kunnen inwisselen. Kassabon hadden we niet meer, maar wel heb ik een afschrift vd bank overlegd. Nemen ze geen genoegen mee.
Maar het gaat natuurlijk niet om de kassabon of afschrift: het gaat erom dat de voucher NIET geaccepteerd werd.
Beste lezers, ga NIET in zee met giftforyou...je krijgt GEEN gift

15 de agosto de 2024

Beste Elly,

We bieden onze excuses voor de situatie waarin je terecht bent gekomen. Een jaar na jouw ervaring is een bankafschrift jammer genoeg niet voldoende. We begrijpen je frustratie. Je kunt jouw bon altijd gratis omruilen tot een ander product.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vreselijk lastig iets te boeken

Vreselijk lastig iets te boeken. Er wordt van alle kanten niet gereageerd.
Ik begrijp sowieso niet waarom mensen dit cadeau doen. Je wisselt geld in voor geld met restricties... geef dan gewoon het geld.

11 de agosto de 2025

Beste Chris,

Het spijt ons dat het niet eenvoudig is om iets te boeken. Kun je ons meer informatie geven op het volgende e-mailadres: servicedeskNL@wonderbox.com

- korte samenvatting van jouw aanvraag

Valorada con 1 estrellas sobre 5

weggegooid geld, doe het niet!!!

zeeeeer moeizaam contact met organisatie, heel weinig keuze uit de restaurants die ze aanbieden en die restaurants bieden belachelijk weinig voor veel te veel geld! uiteindelijk zijn wij zo teleurgesteld dat we het er maar bij laten zitten: 40 euro van onze goede vrienden, die ons een cadeau wilden geven, naar de filistijnen!!! doe het niet!!!

6 de agosto de 2025

Beste,

Het spijt ons dat het niet eenvoudig is om een restaurant te vinden. We doen ons best om onze website te verbeteren alsook het klantenparcours. Voor assistentie vragen we je graag om ons per mail of telefoon te contacteren. Zodat we je hiermee verder kunnen helpen.

Wat gaat er goed

Wat gaat er goed? Dat is iets voor dit bedrijf. Veel geld verdienen in een korte periode ter wille van je restaurants (25%omzet die ze even pakken) maar ook naar degene die de kaart krijgt (geen geld terug, omzetten naar een andere ‘beleving’ waar je onderhand aan vast blijft zitten) een eerlijk bedrijf heeft een lang bestaansrecht, deze denk ik dus niet. De eigenaar zal een mooie Porsche rijden voor korte duur, want dan kan hij in de schuldsanering waarschijnlijk. Ik geloof in karma, sneu dat oplichters, zoals dit bedrijf, het nog steeds voor elkaar krijgen, mensen te duperen. Hoe kan het ook zijn dat restaurants en dergelijke zich hier mee willen associëren, gewoon niet doen, niet meer kopen. Dan zal karma geschieden. Ik hoop dat je nog een lekker ritje kan maken op andermans centen, in ieder geval veel plezier, voor zolang het duurt😂😂groetjes janet gaasbeek, hoeft niet anoniem, ik heb nl niets te vrezen

5 de agosto de 2025

Beste Janet,

- e-mailadres die eraan verbonden is

Kan kaarten niet inlevenen

Vandaag hebben we geprobeerd 2 giftcard lunch in te leveren.
€19.90 per kaart dus gelunch voor €35.50 bij een restaurant in Kampen , maar dit lukten niet omdat zij alleen kaarten aannemen van €24.90
Dus afgerekend gewoon met de pin.
Dus we gingen bellen met Giftforyou.
Hier wordt je gewoon om de tuin geleid, DIT IS DE FIRMA VAN LIST EN BEDROG NIKS IS MOGELIJK JE BENT JE GELD GEWOON KWIJT OF JE KRIJGT WEER EEN BELEVENIS AANGEBODEN DIE OOK WEER EXTRA GELD AAN KWIJT EN EEN GESPREK VAN EEN HALF UUR BEREIK JE NOG NIKS DUS OOK HET CONTACTCENTRUM ZEER VRIENDLIJK MAAR JE HEBT ER NIKS.

5 de agosto de 2025

Beste Robert,

- e-mailadres die eraan verbonden is

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik zou iedereen niet aanbevelen

Ik zou iedereen niet aanbevelen om een Giftforyou bon te kopen.
Had een hotel bon gekregen van79 euro ging een reservering maken en kon ontbijt aanklikken voor 30 euro voor 2 personen. Betaald en na printen van de bon zag ik ex.ontbijt er bijstaan. Het schijnt dat alle hotels 109 euro kosten zonder ontbijt.

1 de agosto de 2025

Beste Wim,

- bestellingsnummer + factuur
- e-mailadres waar deze verbonden is

Zodat we kunnen bekijken wat er mis is gegaan.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Lying about the places you can redeem you gift card

They are lying in the marketing about the possible places where you can redeem your gift for you. We bought a night away version, stating >100 available places in the Netherlands. When trying to redeem it, only a handful of poor options were available. After contacting the customer service, they stated: the demand sometimes changes and is not in our control.

20 de julio de 2025

Beste Robin,

We bieden onze excuses voor de situatie waarin je terecht bent gekomen. We werken eraan om onze producten te verbeteren alsook ons aanbod. Onze beleveniscadeaus zijn 3 jaar en 3 maanden geldig, dus ons aanbod evolueert noodzakelijkerwijs. Elke dag komen er nieuwe activiteiten bij en op dezelfde manier moeten we soms afscheid nemen van oudere activiteiten. Je kunt altijd jouw beleveniscadeau omzetten tot een ander product.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hoe moeilijk kan men het maken!

Nadat al vijf personen het geprobeerd hadden, mocht ik een poging wagen. Het is niet duidelijk dat je eerst een account moet maken en dat je de bon moet activeren. Dan moet je nog erg je best doen om een activiteit te vinden. Je kunt geen datum afspreken bij het activeren. Dus restaurant maar eerst gebeld voor boeking; ook zij hadden geen positieve ervaringen.

18 de julio de 2025

Beste Joke,

We bieden onze excuses voor de situatie waarin je terecht bent gekomen. We werken eraan om onze producten te verbeteren alsook het klantenparcours. We zullen het doorgeven aan de betreffende afdeling.

swapping difficult

I dont want to use the gift for you card and cannot get the value added which is needed to swap the card to another gift card.

10 de julio de 2025

Beste Maurice,

Het spijt ons dat het je niet lukt om een omruiling te doen op onze website. Kun je ons meer informatie geven op het volgende e-mailadres: servicedeskNL@wonderbox.com

- e-mailadres waar deze geregistreerd staat

Het Giftforyou-Klantenrelatieteam

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.