Ik heb een voucher van 50 euro van gift for you en ik heb ook adhd waardoor ik wat chaotisch overkom maar opeens dacht ik ja ik ga met mijn kids uiteten of zo dus gezocht naar mijn voucher bleek deze... Ver más
La empresa ha respondido
I would never buy your flags! Your add has someone throwing the American flags on the ground!!!??? What the HELL!!!! Such a slap in the face to our military men and women and just the American public... Ver más
La empresa ha respondido
Het inwisselen van de kaart gaat zeer moeizaam. Tot 2x toe wordt er geld afgeschreven omdat de activiteit iets duurder is.Vervolgens 2x een melding,dat de transactie niet gedaan kan worden,terwijl het... Ver más
La empresa ha respondido
Met 2 personen bezig geweest om een account aan te maken. Niet gelukt, steeds te lezen gekregen dat wachtwoord en mailadres niet klopten ( terwijl net aangemaakt). Nieuw wachtwoord aangevraagd, moge... Ver más
La empresa ha respondido
Altijd een leuk cadeau! Wij bieden cadeauboxen en cadeaukaarten in verschillende thema’s en prijsklassen. De verschillende cadeaus variëren in thema, van eten & drinken, ontspannen & relaxen, actief & cultureel tot heerlijk overnachten en zijn verkrijgbaar als vast arrangement en als open waarde cadeaukaart. Al vanaf €10,- voor de kleine portemonnee en tot €199,- als luxe geschenk: je vindt altijd een origineel cadeau dat goed past.
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
We kregen een gift for-you lunchkaart met een waarde van € 29,50, dit klopte ook met de bijgesloten kassabon.
Bij inlevering in een restaurant bleek dat er maar € 19,50 op stond.. Dit gemeld bij gift for-you, maar deze gevaen niet thuis, zelfs niet na drie keer of meer een email te hebben gestuurd.
Heel slecht dus, lijken de boel te belazeren.
Geen goed woord voor over.

Respuesta de GiftForYou
Super omslachtig proces om iets te reserveren, 10 keer heen en weer gemaild. Kwamen we bij het hotel stond de reservering er helemaal niet in. Sowieso duurder met deze bon dan als je het gewoon zou boeken en betalen. Echt een rotbedrijf, het hotel zei ook dat het altijd fout gaat met ze en ze ermee stoppen.

Respuesta de GiftForYou
Na ruim 2 maanden is het dan eindelijk gelukt, het geld staat in mijn account en kan een nieuwe bon kopen ( laten we hopen dat dat gaat lukken).
Werd 12 juni gebeld met de mededeling dat het geld bijna weer gebruikt kan worden.
En als extra zou er 10 euro toegevoegd worden, zou een paar dagen duren.
Je voelt hem misschien al aankomen, geen 10 euro extra.
Na heel veel berichten, telefoontjes is het dan eindelijk gelukt.
Bon eindelijk kunnen verzilveren.
Kreeg nog een bericht of ik bewijs heb dat er 10 euro extra zou krijgen.
Uh nee die heb ik niet,telefoon gesprekken neem ik niet op.
Jullie wel dus zou een kleine moeite zijn omdat na te gaan.
Maar bespaar je de moeite het is allemaal al te gek voor woorden .
1 Ding NOOIT MEER giftforyou of Wonderbox.

Respuesta de GiftForYou
Kan nieteens meer bij het account waarop een voucher zou moeten staan. Probeer het wachtwoord te resetten maar ze sturen gewoon vrolijk geen mail hiervoor.
Ohja, ze gaan ook verder als wonderbox, zou daar ook zeker je geld niet aan uit geven.

Respuesta de GiftForYou
Ooit een bon van mijn dochter gehad welke ik recent weer eens tegenkwam. Verlopen.... 25 euro door het toilet gespoeld. Kennelijk is het zuurverdiende geld van mijn dochter in een vochtige schuur opgeslagen waardoor het nu verrot is. Lieve mensen, trap er niet in. Als er iets verrot is dan is het wel Gift for you. Tipje voor de organisatie, is Gift f..k you geen betere naam?
Oh ja, bespaar jezelf de moeite met de standaard excuus-reactie...

Respuesta de GiftForYou
Niet te doen wat een waardeloze site je bent verplicht om aan hun wensen te voldoen hotel boeken eerst activeren dan zelf hotel boeken uiteraard geen plaats wanneer jij wil maar wel kaart geactiveerd omgezet naar uit voor twee dezelfde ellende geld terug gevraagd kan niet want de kaart is geactiveerd dus herroeping blijft uit .... omgezet naar tegoed wil ik er cadeaukaarten voor hebben waar ik daadwerkelijk iets aan heb gaat niet nee moet keuze maken wat hun willen is nog niet eens 1 ster waard waardeloze prutsers alleen maar geld innen al 1,5 week mee bezig en nog steeds niets wat IK wil van MIJN GELD nooit meer

Respuesta de GiftForYou
Ooit 2 bonnen gehad van totaal 100,- euro maar niet gelukt om in te leveren voor mij nooit meer gift for you geef zelf wel geld oplichters bende daar
Mensen wees gewaarschuwd weggegooid geld

Respuesta de GiftForYou
Gezien alle negatieve ervaringen van anderen, heb ik eerst het restaurant van mijn keuze (Moodz in Delft) gebeld of ze de cadeaukaart accepteren. Daarna direct gereserveerd en kaart ingewisseld voor voucher. Bij afrekenen werd de waarde van de voucher netjes afgetrokken van het eindbedrag.
Wat een drama. Eerst hotel willen boeken maar is nooit mogelijk. Toen dacht ik restaurant maaar die doen iedere keer niet meer mee als ik wil boeken. Zo"n kafo levert alleen maar ergenis op

Respuesta de GiftForYou
I got this voucher from my company as a "wedding present". It is the most embarrassing, not professional and annoying experience. To me literally money put down the drain. The website is unproffesional, the activities are very poor to the point that you are never certain if this voucher will be recognised.

Respuesta de GiftForYou
Gift for you van 80 euro drie jaar geldig gekregen. Half jaar geleden kon ik van alles kiezen Dacht geen haast. Nu nog op twee plaatsen voor 80 euro met 2 personen uit eten in noord brabant en thats it!? Oplichters Advies; niet aankopen of cadeau doen

Respuesta de GiftForYou
Ik heb een hele mooie cadeaubon gekregen en toen ik het wilde inwisselen was het tegoed verlopen. Ik heb contact gezocht met de klantenservice, maar kreeg telkens hetzelfde antwoord dat mijn voucher verlopen is. Ik heb geen antwoord meer gekregen wanneer mijn voucher dan verlopen zou zijn. Ik heb geprobeerd nogmaals het contactformulier in te vullen en nou zie ik dat ik geblokt ben. Het enige wat ik wil is een fatsoenlijke oplossing, er is imemrs 50 euro in hun zakken beland zonder enige tegenprestatie of fatsoelijk antwoord.

Respuesta de GiftForYou
Deze cadeaubonnen zijn echt waardeloos. Het was ontzettend lastig om uit te zoeken waar ik de bon precies in kon wisselen, daardoor is de bon blijven liggen (na een paar keer gefrustreerd te zijn geweest, omdat het allemaal niet lukte). Met andere cadeaubonnen heb ik nooit problemen gehad. Nu wilde ik vorige maand er echt even voor gaan zitten om het alsnog in te wisselen, omdat ik het zonde vond om de bon niet in te wisselen en het ook niet leuk voor de gever is en toen bleek dat de bon net een maandje verlopen was. Ik heb tot 2x toe contact met de klantenservice opgenomen, maar ze doen helemaal niks voor je. Onder het mom van 'we houden ons aan de voorwaarden'. Ik zal deze bon nooit voor iemand kopen en het iedereen afraden om deze cadeau te geven.
Update 07-06-2025: ik heb 22-05-2025 direct mijn e-mailadres en voucher nummer doorgegeven, maar ik heb hierna helemaal niks meer van ze gehoord

Respuesta de GiftForYou
Zoals zo vele vind ik gift for you ook een bedrijf dat ,bewust, mensen oplicht.Bonnen zijn bijna niet te verzilveren en als dat lukt is het niet wat je wil.Bonnen worden na een bepaalde tijd ongeldig maar het geld is wel opgestreken door hun.Heb nog twee bonnen 1 x 50 en 1 x 150 te besteden.De 50 is volgende maand verlopen en de andere met een half jaar.Ben ook veel bezig geweest om het te proberen te verzilveren maar het lukt gewoon niet.Diep droevig dat dit allemaal kan en mag.Zou iedereen ook aan willen raden koop NOOIT een bon.Je brengt een ander in de stress als die kado geeft.

Respuesta de GiftForYou
Zeer slecht, ik zou dit niemand aanraden, ik heb mijn kennissen gezegd dat ik deze cadeaubonnen niet meer wil ontvangen! Opnieuw opzetten, opzet is slecht en te weinig vrije keuze. Het programma is ingewikkeld en niet meer van deze tijd.

Respuesta de GiftForYou
Wat een drama om de gift for you kaart te verzilveren. Wij hebben een bon van €150,00 cadeau gekregen voor ons 40 jarig huwelijk. Maar het is verschrikkelijk om iets te boeken. Een en al ergernis. Probeer het al ruim een jaar. Zucht.
Mvg,
Alida

Respuesta de GiftForYou
Gift4you, oftewel kado+kaart, nu weer wonderbox….. kado kaart gekregen maar wat een verschrikkelijk proces om überhaupt uit te zoeken dat je ten eerste de kado+kaart moet inwisselen voor een andere kaart via Gift4You, onmogelijk om een duidelijk overzicht te krijgen of te zien waar je deze kunt inwisselen. Ze noemen: bij duizenden winkels te besteden!!! Maar niet duidelijk waar, behalve de enkele die genoemd worden of waar je de afbeelding van ziet. Nu overgenomen of andere naam: wonderbox. Ik wist niet dat het kon, maar ze hebben het nog minder overzichtelijker gekregen / moeilijker gemaakt. Wat iemand anders al zei, als je een hekel aan iemand hebt maar een kado moet kopen, koop dit! Wat een verschrikkelijk gedoe…

Respuesta de GiftForYou
We hadden een teleurstellende ervaring door verkeerde/misleidende informatie op de website. Ook de website werkt heel vervelend. Dit aangegeven via de klantenservice, maar krijgen geen tegemoetkoming. Geen aanrader om dit dus cadeau te doen!

Respuesta de GiftForYou
Als je een hekel aan iemand hebt, maar toch een cadeau moet geven ben je bij Giftforyou/Wonderbox op het juiste adres!
Ik probeer al een paar weken mijn gift for you wellness card van 75 euro te verzilveren (welke is overgenomen door Wonderbox) maar zonder resultaat. Na meerdere keren contact te hebben gehad, zou ik worden terug gebeld, dit is helaas nog steeds niet gebeurd. Ik heb net weer gebeld, maar na 30 minuten in de wacht te staan, krijg ik een bandje met "dit nummer is niet in gebruik"!

Respuesta de GiftForYou
We received giftforyou.nl as a gift. It's a nice idea, but there is nothing "great" or even "nice" in our neighbourhood. The homepage is difficult to use. I will never buy giftforyou bon.

Respuesta de GiftForYou
Más información sobre otros tipos de reseñas.