Valorada con 1 estrellas sobre 5

Eerst word er gezegd 2 dagen heb je je pakketje vervolgens hoor je er niks meer over drna staat er een week later heb na een maand nog me pakketje niet en nu moeilijk doen en mijn geld niet terug geve... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slecht voorraadbeheer. Bestelling geplaatst die de volgende dag bezorgd zou worden. Helaas had ik na 2 dagen nogsteeds geen T&T ontvangen. Nadat ik zelf navraag ben gaan doen bij de verkoper kre... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Na de bestelling gedaan te hebben kregen we na een aantal dagen een bericht dat een product niet op voorraad was. Het andere product ( psv pyama) zit na het uitwassen , nieuw uit de verpakking... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nadat ik mijn bestelling bij Gigafan had geplaatst las ik op trustpilot allerlei super negatieve recensies. Bijna spijt dat ik deze niet vooraf had gelezen. Echter: het traject van mijn bestelling is... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Geen probleem ervaren!

Ik heb op 1 april om 22.34 uur een bestelling geplaatst, op 2 april is deze compleet bezorgd. In spanning of het goed zou gaan met de levering toen ik de reviews las pas nadat ik mijn bestelling geplaatst had, maar dit was gelukkig onterecht!

3 de abril de 2026

Koop hier NIET

Koop hier NIET !
Het zijn OPLICHTERS!
Komen hun woorden niet na, liegen en bedriegen! Via bol.com besteld gehad. Terug retour gestuurd. Komen ze af na 2,5 weken dat de retour niet wordt aanvaard. Om dan vervolgens nog eens een dikke maand te wachten op het pakket dat nog steeds niet in het bezit is. Wees gewaarschuwd !

30 de noviembre de 2025

Helemaal top

Ik was benieuwd hoe het zou gaan ivm negatieve reviews. Maar gisterenavond laat besteld en volgende ochtend al binnen. Kwaliteit ziet er ook prima uit

10 de enero de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Geen prettige ervaring

Het andere product ( psv pyama) zit na het uitwassen , nieuw uit de verpakking een gat in de mouw.

Helaas zelf pas buiten de retour termijn gezien omdat deze nog in de verpakking zat.

Erover gemaild en je krijgt een vervelende reactie terug zonder enig begrip.

15 de diciembre de 2025

Gewoon uitstekende ervaring!

Gezien de negatieve reviews hier een beetje nerveus geworden nadat ik de bestelling had geplaatst… Dat bleek echter nergens voor nodig!

De diverse bestelde producten waren scherp geprijsd en van goede kwaliteit. De communicatie was duidelijk en vlot en het pakket is de eerstvolgende dag verstuurd en kwam keurig zoals overeengekomen aan!

Prima webshop, doe er zo weer zaken mee 💪👍

25 de agosto de 2025

Slecht voorraadbeheer

Slecht voorraadbeheer.

Bestelling geplaatst die de volgende dag bezorgd zou worden. Helaas had ik na 2 dagen nogsteeds geen T&T ontvangen. Nadat ik zelf navraag ben gaan doen bij de verkoper kreeg ik uiteindelijk 5 dagen later te horen dat ze de bestelling gingen annuleren omdat ze het artikel niet op voorraad hebben zonder enig excuus of alternatieve oplossing

Als je producten niet op voorraad hebt, zorg dan dat je je voorraadbeheer op de website op orde hebt.

4 de agosto de 2025

Fijne site

Ik kende de site eerst niet, dus ik was een beetje sceptisch. Maar de bestelling werd snel en goed afgeleverd.

Fijne site

27 de junio de 2025

Heel slechte klantenservice

Als ik 0 sterren kon geven, gaf ik er 0. Bestel hier niets bij want als je moet retourneren heb je problemen. Klantenservice reageert niet en is totaal niet bereid om tot een oplossing te komen.

4 de febrero de 2025

Verkoopt klantgegevens

Er worden ineens phishing mails verstuurd naar het e-mail adres dat gebruikt werd om een bestelling te plaatsen.

1 de marzo de 2025

fantastische klantenservice

Pakketje door PostNL wat later geleverd. Maar keurig gecommuniceerd en mij ten alle tijden geholpen!

Echt een super webshop. Zelden zo’n goede klantenservice gehad.

Ik zal snel weer bestellen.

27 de noviembre de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.