Professionel og nem opstart. Opdaterer hvornår der bliver pudset vinduer samt en hilsen efter endt pudsning. Resultatet er perfekt. Betaling af faktura er meget nem. Det kan foregå både pr alm ban... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Kommer som aftalt , bliver varslet med en sms dagen før . Dejligt og der udføres et godt stykke arbejde 👌🏻👌🏻
Jeg fik i 2024 monteret meget dyr prof udvendig solfilm på mine sydvendte vinduer. De kan nu ikke tåle vinduespudsning med vaskeanlæg. Derfor skulle jeg finde en ny vinduespudser som var villig til,... Ver más
Fungerer superfint med varsling via SMS og efterfølgende link til nem betaling samme sted. Produktet er også i top - alt i alt en god oplevelse.
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Glade Ruder er din lokale vinduespudser i Aalborg og omegn. Glade Ruder er en lille enkeltmandsvirksomhed, som ikke bare fokusere på vinduespudsning, men lige så meget kundernes tryghed og tilfredshed. Som din vinduespudser vil du opleve at der er en tæt kontakt mellem dig og mig, hvor vi sammen finder den bedste løsning for dig og dine ruder. Hvis du ikke er tilfreds med vinduespudsningen, så er jeg helt sikkert heller ikke, derfor yder jeg tilfredsgaranti til dig. Bliv en del af de glade kunder hos Glade Ruder og du vil se fremtiden klart🪟💎
Información de contacto
9000, Aalborg, Dinamarca
- kontakt@gladeruder.dk
- gladeruder.dk
En god oplevelse
Jeg er bare rigtig godt tilfreds med…
Jeg er bare rigtig godt tilfreds med det arbejde der bliver udført
Overholder aftaler
Stabilt fremmøde efter aftale og er meget tilfredse med vask af vinduer
Super tilfreds
God og personlig service. Vi er meget tilfredse, og kommer til at være fast kunde i de næste mange år.
Fungerer superfint med varsling via SMS…
Produktet er også i top - alt i alt en god oplevelse.
Den bedste vindues pudser
Den bedste vindues pudser, de bedste anbefalinger ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Stabil og professionelt firma
Lever op til forventningen
Venlig og imødekommende
Kommer som lovet. Er meget fleksibel og venlig. Rimelige priser
Glade kunder hos Glade Ruder
Aftaler holdes og man får besked på hvornår polering finder sted. Firmaet kan anbefales.
Jeg er altid glad når jeg har fået…
Jeg er altid glad når jeg har fået pudset mine vinduer
Professionel og nem opstart samt perfekt resultat.
Professionel og nem opstart.
Opdaterer hvornår der bliver pudset vinduer samt en hilsen efter endt pudsning.
Resultatet er perfekt.
Betaling af faktura er meget nem. Det kan foregå både pr alm bankoverførsel samt mobilpay.
Jeg overfører direkte fra den mail der bliver sendt umiddelbart efter endt vinduespudsning, så skal jeg ikke tænke over mere, før næste gang :-)
Godt arbejde
Altid flot og veludført arbejde
Altid flot og veludført arbejde. Vinduerne er så flotte når Jiri tager fra matriklen.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.