Consulta las opiniones de los clientes
Virkelig god oplevelse med Ralles Rene Ruder. Han har pudset alle mine vinduer i min lejlighed og jeg er super godt tilfreds med resultatet - de står knivskarpt. Ud over det er en en virkelig... Ver más
Der manglede rundt i vinduerne som jeg selv måtte tage
La empresa ha respondido
Har den bedste erfaring med Ralles firma. Han er pligtopfyldende, kommer til tiden og udfører et godt job til meget rimelige priser. Agter fortsat at bruge ham som vinduespudser.
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Ralles Rene Ruder er din lokale vinduespudser der cykler rundt i de københavnske gader📍🚲 🪟😃Vinduespudsning med et smil😃🪟 Besøg min hjemmeside for at beregne din pris: https://www.ralles.dk Du kan altid kontakte mig på: +45 299 244 34
Información de contacto
Valby Langgade 88c 1tv, 2500, Valby, Dinamarca
- 29 92 44 34
- Kontakt@ralles.dk
- ralles.dk
Rigtig flot arbejde og han er rigtig…
Rigtig flot arbejde og han er rigtig flink
Kan varmt anbefale 😊
Super flotte ruder efter pudsning 🤩 Kan…
Super flotte ruder efter pudsning 🤩 Kan varmt anbefale Ralles Rene Ruder.
Fint og godt arbejde i den tid du kom…
Fint og godt arbejde i den tid du kom og pudset mine vinduer. :-)
Rasmus er behagelig at være sammen med…
Rasmus er behagelig at være sammen med og kvaliteten af arbejdet er i top
Imponerende flotte vinduer
Jeg er meget glad for den gode oplevelse af virkelig fine og rene vinduer. Sød, venlig og meget høflig service. Jeg opdagede faktisk næsten ikke, der blev pudset vinduer før han var færdig. Vil helt sikkert gerne have dem pudset igen.
Der manglede rundt i vinduerne som jeg…
Der manglede rundt i vinduerne som jeg selv måtte tage

Respuesta de Ralles Rene Ruder
Super god service
Flot og hurtig pudsning af vinduer.
Pålidelig vinduespudser
Rasmus er en venlig ung mand, som er meget grundig, pålidelig og fleksibel.
God kommunikation og nem fakturering.
Tak for din pålidelige indsats🤗
Behagelig dialog og planlægning af…
Behagelig dialog og planlægning af besøg, ikke anmasende sælgende og vinduerne var smukke, da servicen var udført :)
Perfekt vinduespudsning udført af en…
Perfekt vinduespudsning udført af en flink og venlig mand..
Kommer altid den dag han har lovet.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.