Consulta las opiniones de los clientes
Makkelijke bouwstenen voor de peuters! Zo Leren ze de basis voor latere bouwvormen! Zou toevoeging kunnen zijn om filmpjes te kunnen uploaden van onze bouwwerken!
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Gladi is het nieuwste educatieve speelgoed op de markt. Bij Gladi focussen wij ons op het ontwikkelen van het hoogste kwaliteit speelgoed, voor een schappelijke prijs. Dankzij het speelgoed van Gladi kan jij je kind goed voorbereiden op de toekomst en zijn/haar vaardigheden vanaf jongs af aan al versterken. Gladi heeft de verkiezing Speelgoed van het Jaar 2025 gewonnen. Naast de Vakjury waren ook de mensen die gestemd hadden lovend over de producten waardoor we ook de Publieksprijs gewonnen hebben. Wij zijn hier ontzettend trots op en mede namens alle FANS hebben wij dit kunnen bereiken!
Información de contacto
Kamerlingh Onnesweg 2, 4131PK, Vianen, Holanda
- info@gladi.nl
- gladi.nl
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 75% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Makkelijke bouwstenen voor de peuters
Zou toevoeging kunnen zijn om filmpjes te kunnen uploaden van onze bouwwerken!
Dino’s riep mijn zoontje die net 4 is…
Dino’s riep mijn zoontje die net 4 is geworden toen hij de magneten zag. De eieren zijn een echte hit! De andere kinderen gingen er ook mee spelen. Boven verwachting eigenlijk en even iets leuker dan de standaard magneten. Ipv z’n eigen dieren kan hij nu de bijbehorende dieren gebruiken dat maakt het nog leuker.
Klantenservice reageert niet meer
Vorig jaar een pakket van 100 tegels besteld en later een set grote platen. Er zijn nu al zeker 20 tegels gebroken en 1 grote plaat. De tegels zijn echt een stuk minder sterk dan bijv. Coblo, Connetix, Magnaminds, etc. Gezien de prijs van Gladi t.o.v. deze merken. heb ik dit voor lief genomen en geaccepteerd. Omdat er graag met de tegels gespeeld wordt heb ik onlangs nog een bestelling geplaatst. Deze werd pas na een week verstuurd omdat ik zelf contact opnam; er was iets misgegaan. Prima, dat kan gebeuren. Een product was kapot, deze is netjes vervangen. Ik heb twee producten geretourneerd en ook dat ging goed. Het verrekenen van de juiste prijs lijkt helaas niet te lukken. Ondanks meerdere mailtjes met het verzoek om het juiste bedrag te corrigeren, wordt er niet gereageerd en blijft er een bedrag in Klarna openstaan ter hoogte van de verzendkosten. Het bedrag van de producten die ik gehouden heb was ver boven het bedrag voor gratis verzending. Het is nu 3 maanden geleden dat ik de bestelling heb gedaan. Ik ben benieuwd of het met deze review opgelost wordt of dat dit ook wordt genegeerd, zoals mijn vorige paar mails. Jammer dat de klantenservice tegelijk zo goed en zo slecht kan zijn.
Mega blij mee!! Top kwaliteit en kwa kleuren en thema’s veel te kiezen
Mega blij mee! Echt fantastisch speelgoed voor kinderen mijn dochter speelt er letterlijk elke dag mee! Super kwaliteit ook en vaak ook kortingen op hun producten op de site en meerdere soorten thema’s en kleuren pastelkleuren of regenboog kleuren zeker de moeite waard en absoluut een aanrader!!

Respuesta de Gladi
Prima ervaring met Gladi.
Prima ervaring met Gladi.
Makkelijke site om iets leuks uit te kiezen en het kado wordt snel opgestuurd en bezorgd. Betrouwbaar.

Respuesta de Gladi
Magneten laten los wat super gevaarlijk…
Magneten laten los wat super gevaarlijk is . Bij contact met klantenservice eerst snel reactie en daarna niet meer en ze komen hun belofte niet na. De magneten zijn ook niet heel sterk, je kan goed ermee in de lucht bouwen maar al wil je iets anders dan een toren bouwen dan lukt dat niet.

Knikkerbaan en dome set
Leuke nieuwe vormen met de dome set. De knikkerbaan geeft nieuwe uitdagingen. Om de baan in elkaar te klikken is het wel wat stroef voor mijn kleine kinderen maar samen kunnen we leuk knikkerbaankastelen bouwen.

Respuesta de Gladi
Top kwaliteit en super actie waardoor…
Top kwaliteit en super actie waardoor ik voor een goede prijs 2 sets van 100 heb kunnen halen. Geweldig!

Goede kwaliteit
Goede kwaliteit, ook als we vragen hadden kregen we altijd een antwoord terug . Zeker een aanrader om bij jullie te bestellen !

Top magneten…
Hele fijne magneten die goed stevig zijn voor een goede prijs we hebben meerdere dingen hier besteld en we zijn tevreden over de hele procedure. Onze dochter speelt er elke dag mee.

Blij met de schoolbox
Even geduld moeten hebben,de rede was logisch,maar ik zou dit als bedrijf gecommuniceerd hebben.
Maar gisteren binnen gekregen.
Wat een mooie set.
Spelen en leren komt zo echt samen.
Ook de manier hoe het bewaard kan worden is super.

Het zag er top uit
Het zag er top uit. Ik kan niet wachten om het aan mijn kleindochter te geven. Ze heeft er al iets van en als ze daarmee speelt straalt het geluk van haar koppie 🥰

Kapotte onderdelen.
Ik had 3 items waar een klein stukje was van afgebroken. Hier had ik een foto van bijgevoegd in een mail naar de klantendienst. Deze werd vrij onmiddellijk gelezen en mijn probleem was binnen 2 dagen opgelost. Er werden vervangstukken opgestuurd en zelf iets meer. Dit is een TOPbedrijf, dat zeer goed te bereiken is en waar men álles doet voor tevreden klanten. Hier koop ik meer in de toekomst en naar familie en vrienden toe, maak ik met liefde en plezier reclame.

super service
Ontzettend leuk dit magnetisch speelgoed.
En ontzettend goed geholpen, echt goede service, mails worden direct beantwoord en geld is ook direct terug gestort na een verkeerde bestelling ze denken echt met je mee dus dit bedrijf krijgt een dikke TIEN.

Betrouwbaar speelgoed!
Vorig jaar mijn eerste set besteld, en nu de tweede. Mijn zoontje, en de grote neven en nichten, spelen hier graag mee. Alle tegels zijn nog in topstaat. Positief punt is dat het groen lekker flash is, wat je minder hebt bij andere merken. Ik steun graag dit Nederlands bedrijf!

Mooi leerzaam speelgoed
Mooi leerzaam speelgoed. De levering was heel snel.

Respuesta de Gladi
Más información sobre otros tipos de reseñas.