Deze aankoop was goed geregeld. Ik heb via bol.com kunnen betalen, dus dat is vertrouwd. Het pakje werd prompt verzonden en is ook tijdelijk geleverd.
La empresa ha respondido
Pakket was volgens trac&trace afgeleverd maar helaas niks binnengekregen Na 4 dagen extra wachten (wat PostNL) adviseerde, Zenay gemaild en deze hebben het pakketje opnieuw verstuurd. Super netjes v... Ver más
La empresa ha respondido
Snel verzonden, goed verpakt & super leuke extra’s. Ik ga hier zeker weer bestellen!!! I ❤️ Zenay
La empresa ha respondido
Gezichtscrème besteld voor een hele mooie prijs. Snel verstuurd en bericht gekregen wanneer 't verstuurd was. Heel blij mee. Zou deze verkoper absoluut aanbevelen.
La empresa ha respondido
Zenay Cosmetics® invites you to embrace beauty, awaken essence, and nourish your sacred self. Gecertificeerd via Trustpilot. Onze klanten waarderen ons met 5/5 sterren: luxe selfcare, veilig bestellen en een service met ziel.
Wester Ven 62, 1131RC, Volendam, Holanda
Wat een snelle levering. Dit was een blinde koop maar oh wat ruikt het luchtje heerlijk lekker naar snoep.

Respuesta de Zenay Cosmetics®
Snelle levering, prachtig verpakt. Raad het zeker aan en zal hier opnieuw bestellen

Respuesta de Zenay Cosmetics®
Snel levering,goed communiceren en duidelijk informatie.

Respuesta de Zenay Cosmetics®
Super goede producten en snelle verzending.
Met aandacht ingepakt en dat is te zien.
Bedankt Zenay!

Respuesta de Zenay Cosmetics®
Fijne producten. Jammer is dat er niet veel zorg aan het inpakken is besteed, dit in tegenstelling tot de 1ste bestelling.

Respuesta de Zenay Cosmetics®
Toen ik het doosje open deed was het al een hele ervaring, alles was met zoveel zorg ingepakt. Het rook ook heerlijk! De producten zijn fantastisch. Ik ben blij dat ik ze heb ontdekt.

Respuesta de Zenay Cosmetics®
Goede kwaliteit van de producten. Snel bezorgd en attent verpakt met heerlijke geurende rozenknoppen. Ik ga hier zeker nog een keer bestellen!

Respuesta de Zenay Cosmetics®
Snelle levering, product was precies zoals beschreven. Heel blij mee!

Respuesta de Zenay Cosmetics®
Super fijne producten alles wat ik kocht is super. En heel mooi ingepakt zelfs het pakketje rook lekker. Alles mooi ingepakt en rozenblaadjes.

Respuesta de Zenay Cosmetics®
Ik ben heel tevreden Alles is keurig op tijd geleverd. De producten zijn eerlijk en goed. Er was een kortingscode niet toegepast (mijn foutje) maar na contact met de klantenservice is alles zonder problemen goed gekomen. Heel fijn!

Respuesta de Zenay Cosmetics®
Goede en snelle verzending van het gewenste product

Respuesta de Zenay Cosmetics®
Más información sobre otros tipos de reseñas.