Extremely unprofessional and slow. I have a small glass that needs replacing. They came after a month of waiting to measure the glass only to loose the measurements! They didn't call me to ask for mea... Ver más
La empresa ha respondido
Jullie hebt een super reinigingsmiddel voor glas, spiegels en dergelijke. Wist niet, dat je dat bij jullie ook kon bestellen, wel kreeg ik er een cadeau van jullie na glasreparaties. Tot ik een meldi... Ver más
La empresa ha respondido
Wij hebben weer flessen glascleaner besteld (en heel snel ontvangen) bij Glaspunt. Het is ideaal spul om je ramen snel en streeploos schoon te maken. Omdat wij het al jaren gebruiken, kunnen we met re... Ver más
La empresa ha respondido
Het zijraam van de erker was lek. Monteur gekomen en het glas bekeken, gemeten en afspraak gemaakt om nieuw raam te plaatsen. Raam snel en vakkundig geplaatst.
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Punctueel, goed, werk schoon opgeleverd en vriendelijk

Respuesta de Glaspunt
Duidelijke afspraken en uitstekende uitvoering en service 👌🏼

Respuesta de Glaspunt
Glaspunt communiceert duidelijk per mail en houdt je goed op de hoogte. Het inzetten van het raam verliep prima. De medewerkers waren erg vriendelijk en kundig.

Afzetters!
Vragen 3x de marktconforme prijs en doen niets anders dan bemiddelen. De glaszetter zelf ziet dit geld allemaal niet terug. Daarbij wilde de verzekeraar ook bijna niet uitbetalen omdat de factuur veel te hoog was en niet marktconform

Respuesta de Glaspunt
Heldere offerte en goede communicatie rondom hele proces. En goede service ook achteraf.

Respuesta de Glaspunt
Netjes geregeld, binnen drie weken zat er glas in de ruit. Het zetten was ook zo gedaan, dank daarvoor.

Respuesta de Glaspunt
Glaspunt Glascleaner veilig verpakt en na betaling factuur direct geleverd. Ideaal voor gebruik op schuin geplaatste ruiten. Het regenwater en vuil blijven daadwerkelijk niet op de ruiten hangen. Verlaagt de frequentie van ruiten wassen aanmerkelijk.

Ik ben zeer tevreden
Alles is netjes en snel geregeld

Respuesta de Glaspunt
Aardige mensen, mooi en snel gewerkt. We zijn blij met het nieuwe glas.

Respuesta de Glaspunt
Snel contact. Iedereen was vriendelijk en behulpzaam. Zowel aan de telefoon als de glaszetters in huis. Niets op aan te merken!

Respuesta de Glaspunt
Als je van je geld af wil, kies je glaspunt.
Let je op je centjes, dan kies je een lokale glaszetter. Tip van de dag.

Respuesta de Glaspunt
Waar was dit middel nu pas ervaren hoe fijn het is om mee te werken. Na een tip van een goede kennis gelijk besteld zeer snel in huis en schoonmaken van de ramen is zo gebeurd. Heerlijk spul en zeer zuinig en werkt perfect.

Duidelijke communicatie.
Snelle afhandeling, aardig personeel.

Respuesta de Glaspunt
Erg vriendelijke service en secure werk! Ben erg tevreden!

Respuesta de Glaspunt
Oplichters!!! MIjn vrouw had ze gebeld voor het vervangen van een ruit van 30 bij 40 cm. Ze is vergeten van tevoren een prijsafspraak te maken. Kregen we achteraf een factuur van 256 euro voor een ruitje. Terwijl we een maand eerder nog een zelfde ruitje hebben laten vervangen voor 90 euro.

Respuesta de Glaspunt
Glaspunt is traag, zeer onvriendelijk! Slechte service en totaal niet oplossingsgericht. Personeel is diep bedroevend. Ik raad niemand aan hier zaken mee te doen.

Respuesta de Glaspunt
Alles is prima verzorgd. De afspraak, de glasinmeting en de glasplaatsing. Ze zijn heel goed bereikbaar en je wordt prima ingelicht.

Respuesta de Glaspunt
Zeer accuraat en mooi werk afgeleverd. Vriendelijke werknemer.

Respuesta de Glaspunt
Más información sobre otros tipos de reseñas.