Glashærderiet A/S Opiniones 46

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tack vare Glashaerderiet snabba och trevliga service så lyckades vi få vårt projekt klart i tid. Jag kan verkligen rekommendera dem och det var lätt och smidigt att få hem glasen till Sverige. Bra och... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fin glasplade. Havde regnet med lidt hurtigere levering, men i henhold til det udmeldte, så ok.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi lå for anker i bunden af godthåbsfjorden ved vores sommerhus i Qoornoq, da et stort is fjeld drev ind i båden om natten. Vi lavede en skabelon og sendte til Glashærderiet som hurtigt og til en fo... Ver más

Información sobre la empresa

1. Fabricante de vidrio

Escrito por la empresa

Glashærderiet A/S er en meget innovativ virksomhed, med ekstrem know-how om glas, brusedøre, brusevægge, spejle mm, stor fokus på bæredygtig produktion, samt viljen til at skabe unikke løsninger. Vi står altid klar med en hjælpende hånd.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Fin glasplade

30 de marzo de 2026

Respuesta de Glashærderiet A/S

Hej Flemming, tak for dit svar :) vi er kede af at leveringen ikke helt levede op til dine forventninger.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Magen til kundeservice skal man lede…

Magen til kundeservice skal man lede længe efter... Bedste kundeservice jeg har modtaget i mange år. David fra Glashærderiet hjalp mig med at bestille en brusevæg med udskæringer til badeværelset. Han gjorde hele processen simpel og tryg. Brusevæggen endte med at passe helt perfekt og er super flot. Ved at måle, bestille fra Glashærderiet og installere selv, sparede jeg 10.000,- ift. til det tilbud jeg fik fra en lokal glarmester. Kæmpe anbefaling.

1 de abril de 2025

Hej Marco.

Tusinde tak for den fine anmeldelse ! Den er jeg personligt meget glad for :)
Vi bestræber os på at yde den bedste service vi kan og rådgive en kunde som dig så vi undgår eventuelle fejltrin i processen.
Håber du er glad for din nye bruseløsning og du må endelig kontakte os igen hvis du får brug for vores hjælp.
Mange hilsener fra David og team Glashærderiet.

Super go oplevelses

En rigtig go oplevelse at handle med glashærderiet. Hurtig levering og imødekomne medarbejder til at hjælpe med at oprette ordren

27 de febrero de 2026

Respuesta de Glashærderiet A/S

Tak for de flotte ord, dem er vi meget glade for :)

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Produktet nåede frem i fin stand og…

Produktet nåede frem i fin stand og lever helt op til forventningerne.

26 de febrero de 2026

Respuesta de Glashærderiet A/S

Hej Lars, det er jeg rigtig ked af du siger, jeg svarede dig på chatten :) svaret står lige før du skrev din mail :)

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hurtig og flot levering eneste mangel…

Hurtig og flot levering eneste mangel var en montagevejledning som andre producenter heldigvis har lagt på nettet.

21 de enero de 2026

Respuesta de Glashærderiet A/S

tak for dit fine svar, vi er igang med en vejledning :)

Fantastisk service

Fantastisk service. Havde bestilt noget glas ved et andet firma som brændte os af - Glashærderiet reddede os med glas til en god pris og med vildt hurtig fragt, så vi kunne komme videre med vores projekt. Så fedt!

5 de septiembre de 2025

Respuesta de Glashærderiet A/S

Dejligt at du er glad, vi er altid klar til at hjælpe :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nem bestilling via god hjemmeside

Nem bestilling via god hjemmeside og særligt opmærksom og hurtig opfølgning fra Glashærderiet (Danny) omkring levering mv. Alt i alt et nemt og perfekt forløb.

5 de septiembre de 2025

Respuesta de Glashærderiet A/S

Tusind tak for de fine ord

Isbjerg knuser bådrude

Vi lavede en skabelon og sendte til Glashærderiet som hurtigt og til en fornuftig pris lavede en ny.
Virkelig god servise hele vejen igennem.

29 de agosto de 2025

Tusind tak :)

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.