Fik bestilt 2 vægge, lavet om på profilerne undervejs. Super service og vejledning, samt levering før tid. Altid venlig og forstående. Det finder man ikke ret mange steder. 👍
La empresa ha respondido
Det var nemt at udfylde skemaet med målene Glasset blev leveret 1 uge før den første udmelding om levering 👍
La empresa ha respondido
Tack vare Glashaerderiet snabba och trevliga service så lyckades vi få vårt projekt klart i tid. Jag kan verkligen rekommendera dem och det var lätt och smidigt att få hem glasen till Sverige. Bra och... Ver más
La empresa ha respondido
Fantastisk gå-på-mod ift. en ret vanskelig og ny type opgave. Stor tålmodighed i procesudviklingen, og en stor fælles glæde over det vellykkede færdige resultat. Omhyggelig og præcis forsendelse. Hvor... Ver más
La empresa ha respondido
Glashærderiet A/S er en meget innovativ virksomhed, med ekstrem know-how om glas, brusedøre, brusevægge, spejle mm, stor fokus på bæredygtig produktion, samt viljen til at skabe unikke løsninger. Vi står altid klar med en hjælpende hånd.
Priorparken 321, 2605, Brøndby, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
ALT I OVERENSSTEMMELSE MED ORDREAFGIVNINGEN - LEVERNING TIL TIDEN.

Respuesta de Glashærderiet A/S
Vi hentede vores hærdede glasdøre i Glashærderiet i dag. Alt var som det skulle være. Flinke og hjælpsomme folk. Fik hjælp med at læsse i bilen og så til en konkurrencedygtig pris. Ikke sidste gang vi handler der!

Respuesta de Glashærderiet A/S
Yderst venlig og professionel service fra start til afslutning af bestillingen.
Kvaliteten af det færdige resultat, var super flot.

Respuesta de Glashærderiet A/S
De laver flot arbejde med poleret kanter og huller samt overholder de tider som glasset er lovet klar til. Skulle det ske at de laver noget forkert så har man glasset til dagen efter.

Respuesta de Glashærderiet A/S
Jeg har købt en brusedør - den er så flot :-)
Alt for kontakt til Danny, opmåling på adressen, levering mm er udført med glans. Jeg vil bestemt handle hos Glashærderiet igen.

Respuesta de Glashærderiet A/S
Top professional service, exclusively services even for smaller things like U lists for a bathroom, very helpful and friendly saved me hours and returned things to Bauhaus ! Thanks so much 🙏🏼👌

Respuesta de Glashærderiet A/S
De bedste anbefalinger fra os!
Vi bestilte bruseglas og spejl, og alt forløb perfekt.
Kommunikationen var super behagelig og effektiv, og servicen var fremragende og fleksibel.
Leveringstiden oversteg vores forventninger, og prisen er meget rimelig for den gode kvalitet.
Kan klart anbefales!

Respuesta de Glashærderiet A/S
En fantastisk oplevelse med glasbordplade.
Vi har haft en virkelig god oplevelse med fremstilling af en glasbordplade. Servicen fra Danny var fantastisk fra start til slut!
Jeg blev mødt med personlig og professionel vejledning, hvor Danny tog sig tid til at forstå vores behov og gav kyndig rådgivning og vejledning om produktet. Resultatet var præcist, som vi ønskede – smukt udført og af virkelig høj kvalitet.
Jeg bestilte mandag og fik leveret torsdag - så fedt.
Alt i alt en helt igennem problemfri og positiv proces. Kan kun varmt anbefales!
Mange hilsner Ole og Sascha

Respuesta de Glashærderiet A/S
Uanset hvem du får fat i hos Glashærderiet, så bliver du mødt af vanvittig god service og en enorm kompetent vejledning.
De er mega dygtige og vil klart anbefale dem!
God betjening altid hurtig levering og tilbagemelding 👌🏻👍🏻
Og god pris
Hurtigt og effektivt - overstiger mine forventninger med mange længder - SUPER tilfreds.
Great service and fine quality of glass every time. Slightly expensive, but worth it.
Vi har brugt Glashærderiet igennem mange år og har altid været meget tilfreds med både rådgivningen samt håndteringen af vores sager. Det er et meget professionelt team som virkelig forsøger at yde den bedste service overfor deres kunder.
I de tilfælde hvor vi virkelig har haft brug for akut hjælp, så er vi blevet prioriteret højt og meget professionelt af personalet hos Glashærderiet.
Den varmeste anbefaling herfra
glarmesterfirmaet Glas Team Gruppen
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.