Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hold jer langt væk, svindel og fup! De har hævet pengene ,,Sender autosvar tilbage..De oplever i øjeblikket problemer med deres leverandør,, og man vil inden længe modtage sporing hvor langt pakken er... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg tilslutter mig de andre anmeldelser. Fup og svindel, også kaldet bedrageri, hvilket jeg nu har anmeldt til politiet. Trådløs CarPlay Apdapter bestilt den 15.01.25. Pengene trukket den 16.01.25.... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

0 stjerner. Fusker firma. Skal lukkes øjeblikkeligt. Hæver pengene før varen er leveret og varen kommer aldrig. Har gjort indsigelse igennem banken og har fået mine penge retur.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ren svindel firma ,De har hævet pengene ,,Sender autosvar tilbage..De oplever i øjeblikket problemer med deres leverandør,,Og man vil inden længe modtage sporing hvor langt pakken er ,,,2 mdr siden nu... Ver más

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

1,4

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Fik ikke min ordre

Jeg bestilt for næsten 2 måneder siden og har ikke modtaget noget som helst, heller ikke en bekræftelse besked.
Man kontakter dem kun via mail og får altid automatisk svar.
Anbefaler slet ikke

13 de diciembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtigt god oplevelse

Jeg var lidt skeptisk i starten, men endte med at få en super god oplevelse. Hjemmesiden var nem at navigere, og jeg fik hurtigt svar, da jeg kontaktede deres kundeservice omkring nogle spørgsmål til en vare. Thumbs up herfra!

1 de diciembre de 2024

O stjerner

Bestiller en kalender hos dette firma og modtager overhovedet ikke det jeg har bestilt!. Modtager en gang plastik som absolut ikke svarer til det bestilte. De trækker mine penge den samme dag og der går nok halv anden måned inden plastikken ankommer ! Klager over det modtagne og ønsker at returnere skidtet, de tilbyder refusion mod at jeg beholder det uønskede, jeg nægtet og ønsker stadig at returnere . Ny refusion tilbydes, jeg nægtet stadig og det sker så men en gang til. Så nu står jeg med en gang plastik som er aldeles uønsket og venter stadig på om jeg overhovedet får noget retur eller mine penge bare er tabte. Vil bare advare andre om dette fup firma som er meget længe om at sende det du har bestilt, de trækker som sagt dine penge med det samme og det er meget svært at få lov at sende noget retur . Vil give dem 0 stjerne hvis det var muligt så hold Jer væk fra dette firma.

28 de diciembre de 2024

Svindel firma.

Svindel firma.
Har bestilt krammering men intet leveret.
Hold jer langt væk fra det firma.

Ingen reaktion når jeg skriver på mail.
Må ud og købe en anden Julegave.

20 de diciembre de 2024

Svindel og Fup...

0 stjerne herfra!
Det var 500kr lige ud af vinduet.
Hold jer langt væk. Jeg skulle havde undersøgt siden før køb.
Bestilte 2 guld Kramme Ringe men har aldrig modtaget dem. Har forsøgt at kontakte dem flere gange via mail men har intet hørt fra dem. De har intet telefonnummer man kan ringe til.
Jeg overvejer lige nu at kontakte Operation X eller Kontant... Jeg er åbenbart ikke den eneste som er blevet godt og grundig snydt af Glember.com

19 de diciembre de 2024

Ikke et troværdigt firma

Jeg har købt denne kalender I reklamerede med.
I reklamen ses den ret store kalender med en pige der tager en stofnisse ud af et tilfældig kalendertal.
I reklamen står der at der er lys i toppen af nissehuen
Hvad har jeg fået?
En kalender i A4 størrelse med 23 små gummiting på størrelse med en halv lillefinger og i nr 24 var der 3 stofnisser som ikke havde lys i nissehuen.
For dette gav jeg 295,00kr
Alt dette kunne jeg købe i Temu for 107,00 kr for nøjagtig samme vare
Jeg valgte dette firma Glember for jeg troede jeg fik noget der var meget bedre 😢
Vælg aldrig dette firma !!
Jeg har skrevet en anmeldelse før, men det var inden jeg så hvad jeg havde købt

30 de noviembre de 2024

ADVARSEL KØB ALDRIG HER.

ADVARSEL KØB ALDRIG HER.

Den ultimativt dårligste købsoplevelse.

Ingen mulighed for at kontakte firmaet udover deres mail support, som sender standard svar på alle dine beskeder. De bliver ved med at skrive at varen er afsendt uden den er.

Alle varer de har på lager kan findes identiske på Temu billigere. Man får en mistanke om at du bestiller hos dem og så bestiller de selv ved Temu og får den sendt til dig direkte.

Hvis man kunne give 0 stjerne fik de det.

1 de noviembre de 2024

Lang svartid

Bestilte en ting den 20. oktober, skrev til dem 2 timer senere at jeg fortrød købet, og ville annulere. Intet hørt før den 28. oktober: De kan desværre ikke gøre noget ved, nu ordren er afsendt :(

28 de octubre de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.