Globaltools.se Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Det som drar ner betyget är valet av transportbolag, Bring. Bing's status sida visar att ni inte har levererat till dom förrän dagen innan det kommer fram vilket ger känslan att paketet inte är på... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jag fick vid beställningen, reda på att det kunde ta lite tid innan varan skulle levereras. Men tiden för leverans sköts fram några gånger. Ok det kunde jag leva med. amen sen kom ett meddelande fr... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket trevligt och professionellt bemötande hos kundtjänst, där han hade god kunskap om både produkten och leveransförfarandet. Mycket bra kvalitet på produkten (Trädgårdshägn Grön 5 X 10 cm 150 cm,... Ver más

1. Electrónica y tecnología

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Kvalitetsverktyg , maskiner, säkerhet och tekniska artiklar säljs billigt på nätet. Kvalitetsprodukter till förmånliga priser. Produkter som du inte hittar någon annanstans - imponerande urval "

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

271 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

48 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Tog längre tid att få produkten än…

Tog längre tid att få produkten än angiven tid. I mitt fall var det fel typ av angiven bild och dålig info om det jag köpte ,som blev typ 1000kr dyrare.
Vill vara helt säker på vad man ser och vad som ingår vid ett köp.

17 de junio de 2022

Respuesta de Globaltools.se

Tack så mycket för ditt meddelande.

Vi försöker varje dag att bli bättre på service och leveranser, men det dyker upp hinder ibland som vi inte alltid kan kontrollera.
Leveranstider kan ändra sig ganska fort, vilket är orsaken till at vi uppger en förväntad leveranstid i stället för att garantera tiden.

När du nämner produktbilder, är det ofta så att vi får produktinfo och -bilder från våra leverantörer. Då riskerar vi också att det blir fel här och där.
När vi vet präcis vilken produkt det gäller, fixar vi vanligtvis fel direkt.

Hoppas trots allt att du fick koll på det, du villa beställa.

Du är hur som helst alltid välkommen!

Hyvelbänk

Det är mitt första inköp från er och jag är jättenöjd både med beställningen,leveransen och produkten.
Bengt

16 de junio de 2022

Respuesta de Globaltools.se

Tack så hemsk mycket för ditt positiva meddelande.

Det är alltid härligt att få positiva beskeder från kunder som är nöjda med våra services och produkter.

Hur som helst, är du alltid välkommen åter!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Trevligt bemötande o snabb leverans

5 de junio de 2022

Respuesta de Globaltools.se

Tack så mycket för alla stjärnorna!

Det är alltid trevligt och inte minst motiverande att höra när våra services lyckats.

Om du skulle få behov av andra prylar från vår nätbutik vid en senare anledning, är du självklart välkommen åter!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag är mycket nöjd med leveransen

Jag är mycket nöjd med leveransen. Tyvärr är jag lite negativ till prissättningen då jag hittade andra leverantörer som hade 30% lägre priser, men ingen av dessa kunde leverera så snabbt som GlobalTools. Därför ger jag er 5 stjärnor!

28 de mayo de 2022

Bra telefonkontakt

Bra telefonkontakt, snabb leverans.

13 de mayo de 2022

Respuesta de Globaltools.se

Tack så hemsk mycket för stjärnorna!

Alltid trevligt att höra när kunder är nöjda med vår service.

Om du får behov av andra grejor från vår hemsida, är du alltid välkommen åter!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans. Mycket nöjd med verktyget.

21 de abril de 2022

Respuesta de Globaltools.se

Tack så hemsk mycket för trevlig kommentar. Också tack för alla stjärnorna!

Det är härligt att höra från våra kunder -båda när det är bra, men ockso när det ibland inte är helt perfekt. Det får vi lära från och då blir vi förmodligen bättre på det vi gör.

Du är hur som helst alltid välkommen åter!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Perfekt från beställning till leverans.

Perfekt från beställning till leverans.
Enkelt att hitta, beställa och betala.
Dessutom en mycket bra produkt.
niklas

17 de abril de 2022

Respuesta de Globaltools.se

Härligt Niklas att du är nöjd, det glädjer oss. Du är alltid välkommen tillbaka till vår webbutik.

Fort men fel

Snabb leverans men jag kunde inte hämta ut paketet eftersom Global Tools skrivit fel mottagarnamn i leveransadressen.
Uppdatering: Fast sedan paketet gått i retur ordnade Globaltools med korrekta uppgifter så att jag så småningom fick mitt paket.

11 de abril de 2022

Hej
Tack för din uppdaterade kommentar.
Det är inte alltid att leveransadresserna är riktiga.
Nu vet vi inte, vilken beställning detta gäller, men vanligtvis är det kunderna själv som lägger in vilken adress, beställningen ska levereras till, och inte Globaltools.

Vi sitter inte och hittar på tilfälliga adresser, men ibland händer det fel också.

När vi vet, om det är ett fel här, har vi självsagt möjligt att göra jobben även bättre, och därför är vi tacksamma för alla kommentarer -även om dessa inte alltid är på fem stjärnor.

Hur som helst är du alltid välkommen åter i vår webbutik!

Instruktion/manual

Instruktion/manual
Inte bra. Kortfattade och svåra att förstå. Dålig engelska, förefaller vara ”google-översatt” engelska.

8 de abril de 2022

Respuesta de Globaltools.se

Tack för ditt meddelande och betyg.

Ibland fattas informationer och vi håller jämnt på med att fixa sådana fel. Då är det bra att du t.ex. gör oss uppmerksama på det. Då säger vi tack för info.

Alla meddelande från kunder -även dåliga- är välkomna här. Utan dessa har vi inte möjlighet att fixa eventuella fel.

Vi är glada att du tog tid att skriva, och vi tar alla beskeder seriöst.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Helt otroligt lång leveranstid

Helt otroligt lång leveranstid, borde vara enkelt att lägga 6 st bladmått i en vadderad påse

7 de abril de 2022

Respuesta de Globaltools.se

Hej och tack för alla fyra stjärnor!

Vi är glada att du ägnat tid att skriva till oss, och vi håller med dig att leveranstider inte alltid håller 100%.
Det händer ibland att vissa produkter har en längre leveranstid, när varor antingen säljs ut eller de komme ri restorder från leverantörer.

Det är också orsak till att vi skriver "förväntad leveranstid" i stället för en garanterad leverans.

Vi skickar även småprylar i kartong för på det sättet att skydda bättre än en vadderad påse.

Inga problem.

6 de abril de 2022

Tack för stjärnorna!

Alltid trevligt när våra kunder är nöjda med våra services och produkter.

Du är alltid välkommen åter!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra service och snabba leveranser

30 de marzo de 2022

Respuesta de Globaltools.se

Tack så mycket för stjärnorna!

Trevligt att höra att du är nöjd med att handla här.
Om du någon annan gång behöver verktyg eller annat, är du alltid välkommen åter!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans, rätt produkt och bra pris, vad mer kan man begära

13 de febrero de 2022

Respuesta de Globaltools.se

Tack för ditt svar. Vi ser fram emot att handla igen

bea sås mer än 10 tecken

11 de febrero de 2022

Respuesta de Globaltools.se

Tack så hemsk mycket för alla stjärnorna!
Det är alltid trevligt med goda betyg från folk som blir nöjda med vår butik.
Du är alltid välkommen åter!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Stöddockan jag fick här om dagen…

Stöddockan jag fick här om dagen passade perfekt!!
Om jag jämför med den jag fick med svarven jag köpte begagnad så var den jag nu fick klasser bättre i bearbetning, finish och passning!!
Tack!!

5 de febrero de 2022

Respuesta de Globaltools.se

Det glädjer oss att du blev nöjd med produkten!!

8 consejos para escribir buenas reseñas.