Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde en virkelig skøn oplevelse hos Glød i Odder. Allerede fra jeg kom ind ad døren, blev jeg mødt med varme og nærvær. Behandleren var utrolig sød, professionel og meget opmærksom under he... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde en utrolig dejlig oplevelse hos Glød. Behandlingen var skøn og gav et synligt resultat – min hud føles fantastisk og ser strålende ud. Professionel og meget omsorgsfuld behandler, hvilket gj... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

“Som altid en fantastisk Glød. Utrolig dygtig og professionel, og man føler sig i de bedste hænder fra start til slut. Behandlingen er altid tilpasset mine behov, og resultatet overgår mine forventn... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har kun rosende ord at sige om Hudplejeklinikken GLØD. En lille oase midt i byen, hvor du lader mentalt op, mens Natasha forkæler dig! Der bliver guidet proffesionelt og lyttet til specif... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Clínica dermatológica
  2. Salón de belleza
  3. Spa facial
  4. Servicio de depilación con cera

Escrito por la empresa

GLØD Hudplejeklinik - Hvor skønhed, velvære og forkælelse forenes med behandlinger for både kvinder og mænd. Forkæl dig selv med det brede udvalg af professionelle behandlinger, skræddersyet til netop dig. Her finder du skræddersyede ansigtsbehandlinger, kropsbehandlinger, massage, sugaring, voks, bryn og vipper, brow lamination, lash lift, manicure og pedicure.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget sød og professionel behandling

Meget sød og professionel behandling. Jeg kommer helt sikkert tilbage!

10 de diciembre de 2024

Kære Camilla,

Tak for besøget og tusind tak for dine fine ord omkring din oplevelse :-)

Glæder mig til at se dig på klinikken igen!

Bedste hilsner

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En behagelig og imødekommende velkomst

En behagelig og imødekommende velkomst, samt professionelt udført kosmetisk behandling.
Virkelig empatisk og behagelig oplevelse, som jeg kun varmt kan anbefale til andre. Af egen erfaring findes dette ikke alle steder. Tak for veludført behandling.

20 de noviembre de 2024

Kære Mette,

Tusind tak for din meget flotte anmeldelse omkring dit besøg i klinikken, det betyder bare så meget! :-)

Glæder mig til at se dig igen :-)

5 stjerner mindre kan ikke gøre det

5 stjerner mindre kan ikke gøre det! Vildt god service og skønne ansigtsbehandlinger.

4 de noviembre de 2024

Kære Anika,

Tak fordi du kommer i klinikken og tusind for din meget fine anmeldelse!

Glæder mig til at se dig igen :-)

Utrolig dygtig og sød!

Utrolig dygtig, kompetent og virkelig venlig. Min hud har det både bedre og ser bedre ud efter behandling hos Natasha. Det er virkelig en gavnlig og rar oplevelse. Kan kun anbefales!

26 de septiembre de 2024

Kære Miriam,

Tusind tak for besøget og for din super flotte anmeldelse af din oplevelse! Det gør mig så glad at du nød din behandling :-)

Glæder mig til at se dig igen på klinikken :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Klinik Glød er lige det jeg har ledt så…

Klinik Glød er lige det jeg har ledt så længe efter. Med sit høje faglige niveau og effektive behandlinger hjælper Natasha mig til at styrke min huds sundhed og udstråling. Jeg har fået lashlift, browlamination, voksebehandlinger og ansigtsbehandling, og (kræsne) jeg har været så tilfreds med det hele! Jeg kommer igen.

24 de agosto de 2024

Kære Shannie,

Tusind tak for dit besøg i klinikken og for din virkelig flotte anmeldelse! Dejligt at du er glad for dine resultater!

Stor anbefaling

Jeg kan virkelig anbefale Glød hudplejeklinik 🤩 Jeg fik en god, kompetent og afslappende behandling af Natasha med et virkelig flot resultat 🌸❤️

19 de agosto de 2024

Kære Laura,

Tusind tak for dit besøg i klinikken. Det glæder mig at du havde en god oplevelse og er tilfreds med dit resultat :-)

5 stjerner værd!

Jeg søgte spontant på google efter "Hudanalyse" og faldt over GLØD.
Jeg blev budt varmt velkommen af ejeren.
Jeg gik derfra med lysten til at komme igen og dagen efter bestilte jeg tid til ansigtsbehandling.

Natasha er god til at forklare og give råd.

Så jeg kan varmt anbefale GLØD

3 de julio de 2024

Kære Louise,

Tusind tak for dit besøg og for din meget flotte anmeldelse!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tak for en skøn og dejlig behandling og…

Tak for en skøn og dejlig behandling og ikke mindst det flotte resultat

22 de junio de 2024

Respuesta de GLØD Hudplejeklinik

Tusind tak for de fine ord og hvor er det godt at høre, at du er glad for resultatet! Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse <3

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig en god og behagelig oplevelse.

Virkelig en god og behagelig oplevelse.
Vil klart anbefale GLØD

15 de junio de 2024

Respuesta de GLØD Hudplejeklinik

Tusind tak for din anmeldelse omkring din oplevelse, det sætter jeg stor pris på!

Fantastisk oplevelse

Virkelig en fantastisk, dejlig og afslappende fornøjelse. Med skønne profesionelle Natascha. Kæmpe anbefaling

30 de mayo de 2024

Respuesta de GLØD Hudplejeklinik

Mange tak for din fine anmeldelse om dit besøg, det sætter jeg rigtig stor pris på!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

60 minutters super velvære.

Havde bestilt en ansigtsbehandling på 60 minutter d.07/05/24 ved Hudplejeklinikken GLØD, hvor man ved ankomst blev taget godt imod af en venlig og imødekommende kosmetiker ved navn Natasha.

Jeg blev inden behandlingens begyndelse informeret om behandlingens procedure. Der blev fokuseret på at sikre, at jeg som kunde lå komfortabelt på briksen, og at der var en afslappende atmosfære i rummet.
Jeg blev spurgt ind til min plejerutine, hvilke produkter jeg anvender, samt lavet en hudanalyse for at vurdere, hvordan min hud skulle behandles. Natasha var god til at få dialogen til at føles indbydende, rolig og naturlig, hvor man følte, at der blev taget hånd om en professionelt.

Efter behandlingen var ovre havde vi en dialog omkring min plejerutine, hvor jeg fik bedre forståelse for, hvad min hud fremadrettet har behov for i et sundhedsmæssigt perspektiv.

Alt i alt en rigtig dejlig behandling, samt en fremragende service af Natasha.

7 de mayo de 2024

Kære Anders,

Tusind mange tak for din uddybende og meget flotte anmeldelse omkring din behandling og dit besøg i klinikken. :)

Det betyder rigtig meget at du følte dig godt taget hånd om hele veje igennem og at du har brugt tid på at dele din oplevelse. :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har både fået lavet brow…

Jeg har både fået lavet brow lamination, lash lift og en behandling med microneedling.
En rigtig skøn og behagelig oplevelse og et fantastisk resultat. Jeg kan varmt anbefale GLØD hudplejeklinik og kommer 100% igen. 🤩 🩷

30 de abril de 2024

Respuesta de GLØD Hudplejeklinik

Tusind tak for dine fine ord omkring dit besøg. Hvor er det dejligt at du er glad for resultatet <3

Tak fordi du deler din oplevelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Proffesionel behandling og guide…

Natasha forkæler dig!

Der bliver guidet proffesionelt og lyttet til specifikke behov og mål med huden ✨

Behandlingerne er helt i top, Natasha er utroligt sød og meget professionel. Der bliver kælet for hver eneste detalje for at sikre en perfekt oplevelse for dig som kunde.

Jeg kan på det varmeste anbefale Hudplejeklinikken i hjertet af Slagelse og jeg glæder mig allerede til næste gang 🌸

25 de abril de 2024

Respuesta de GLØD Hudplejeklinik

Tusind tak for din meget flotte anmeldelse omkring dit besøg i klinikken, det betyder så meget! <3

Kompetent ansigtsbehandling

Jeg har besøgt Nataschas hjertebarn "Glød" og varm TAK for en kompetent og afslappende ansigtsbehandling og massage.

Jeg følte mig 100% i fokus og i trygge hænder og med en rolig og hyggelig atmosfære - dejlig massagebriks med varme.

Jeg glæder mig allerede til næste behandling.

Kæmpe stor anbefaling til GLØD Hudplejeklinik og Natascha.

Gitte

22 de abril de 2024

Respuesta de GLØD Hudplejeklinik

Mange tak for din fine anmeldelse om dit besøg, det sætter jeg meget stor pris på! <3

Glæder mig til at behandle dig igen :)

Skøn oplevelse

Utrolig behagelig behandling i dejlige omgivelser. Kan helt sikkert anbefale en tur hos Glød hvis du trænger til lidt selvforkælelse.

19 de abril de 2024

Respuesta de GLØD Hudplejeklinik

Tusind tak for de meget fine ord omkring dit besøg, og tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse <3

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.