Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Champ Camp er det perfekte format for en familiefar med en travl hverdag. Man kan skræddersy et program efter behov, med Rune, og man føler sig motiveret/udfordret gennem hele processen. Du får fee... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uden tvivl den bedste oplevelse jeg længe har haft. Har du et ønske om at komme i bedre form, måske tabe dig lidt og spise sundere, men du mangler den helt rigtige vejledning, så er det Rune du skal... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I participated in Runes 3 month course, where he provided constant support and education to getting healthy. It was great to have such an informative diet and training program. Rune gives you foc... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de adelgazamiento
  2. Clases de fitness
  3. Entrenador/a personal

Escrito por la empresa

Champ Camp er Rune Raahauges 17 års erfaring som personlig træner kogt ned til et online-kursus. I kurset får fællestræninger hver eneste uge, lektioner og læring om kost, træning og trivsel, inspiration til kostplaner og træningsprogrammer til hjemme-træning eller fitness-centeret.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Et super godt forløb hos Rune

Jeg har været rigtig glad for mit forløb hos Rune. Mit mål var at blive mere tryg ved at styrketræne selv, uden at være afhængig af holdtræning eller at have en personlig træner fysisk til stede. Det har Rune hjulpet mig rigtig godt med. Jeg føler mig nu meget mere sikker i fitnesscenteret og er begyndt at styrketræne langt mere end før — også efter forløbet er slut. Jeg kan klart anbefale Rune til andre, der gerne vil blive mere trygge ved styrketræning.

1 de marzo de 2026

Meget anbefalelsesværdig!

Jeg vil gerne give Rune de bedste anbefalinger, hvis du savner motivation og skub til en sundere livsstil med vægt på fysisk træning , kost m.m.
Min udgangssituation var at jeg som er sidst i 50'erne, trods egen uddannelse som fysisk træner og gode muligheder for træning, var kørt sur i specielt muskeltræning. Jeg elsker løb, herunder frisk luft i forbindelse hermed, men muskeltræning var et surt slid, som derfor blev nedprioriteret. Dette ville jeg gerne ændre, da mange undersøgelser jo peger på, at dette område er vigtigt i forhold til en god alderdom. Her kom Rune ind i billedet, og det lykkedes med hans hjælp i løbet af fire måneder, at få både vanen og lysten til musketræning opdyrket. Han er en rigtigt god støtte, der med fantastisk humør og humor får en guidet godt og grundigt i gang med træningen. Specielle ønsker til træning eller fokusområder opfyldes også prompte, med gode forslag eller programmer. Dertil fik jeg den bonus, at jeg blevet mindet om både kostens indflydelse på træning og velvære generelt, men også søvnens betydning i den retning.
Det koster noget ja, men synes bestemt at det er pengene værd, og prisen inkluderer adgang til en velfungerende app, som er en god støtte i tilknytning til Runes coaching.
Alt i alt som nævnt de bedste anbefalinger herfra, og skulle jeg kører sur i træningen på sigt igen, ved jeg bestemt, hvor jeg vil henvende mig (men tænker umiddelbart ikke det bliver nødvendigt :-))

31 de enero de 2026

Just a great experience

After around 10 months with Rune as personal trainer, I am now in the best shape ever. Rune has the understanding of how it’s to be a full time father, and still prioritises the training, without compromising the family life and values.

This has been one of the best things I have done for myself ever 👊🏾.

28 de enero de 2026

Rune

Rune - og hans makker, Rasmus - er super dygtige til at få en til at føle sig set og forstået.
Det er altid nemt, når det går godt, men når livet li slår dig i gulvet, så har de bare været der med fuld opbakning, godt humør og masser af HEP!
Jeg er nu 50, og jeg har aldrig været stærkere! Jeg står i min livs form, og jeg fortsætter med alle de gode vaner og råd, som jeg har fået med fra Rune.
ALLE burde ha' en Rune i sit ringhjørne! 💪

29 de noviembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uden tvivl den bedste oplevelse jeg…

Uden tvivl den bedste oplevelse jeg længe har haft. Har du et ønske om at komme i bedre form, måske tabe dig lidt og spise sundere, men du mangler den helt rigtige vejledning, så er det Rune du skal kontakte.
Med få ændringer i hverdagen, masser af vejledning og inspiration til både motion, kost og styrketræning, fik jeg mere energi og overskud i min hverdag til familien 😊
Jeg giver Rune min varmeste og bedste anbefaling.

10 de noviembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alle bør have en Rune i sit liv på tidspunkt

Efter mange år med børn og pligter over for andre, hvor tiden til mig selv var knap, havde jeg brug for at komme igang med at træne igen. Men jeg havde brug for en "wingman". Som sendt faldt jeg over Runes hjemmesiden. Altid støttende og med en forståelse for hverdagen udfordringer. Med et nemt og overskueligt træningsprogram som give gode resultater. Han er den helt rigtige coach for en som mig. ( far til to piger). Jeg anser ham mere som en gymbro jeg altid kan skole på vil være der for mig, med en masse positiv energi.
Michael project 5.0

16 de septiembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det absolut bedste jeg har gjort for…

Det absolut bedste jeg har gjort for mig selv i lang tid, har været at kontakte Rune! Et yderst professionelt og velplanlagt forløb. Overskuelige træningsprogrammer og en simpel med fantastisk madplan. Kæmpe anbefaling herfra ⭐⭐⭐⭐⭐

27 de agosto de 2025

Kan KUN anbefales!😍

Rune har igennem et lille års tid guidet mig sikkert og kærligt ind i min nye og stærke krop. Selvom starten var tough, så har han løbende været lyttende og støttende.
Så hvis du ønsker bedre kost og en sparke-rumpe krop du vil elske - både indeni og udenpå så start hos Rune.

Jeg har tabt 13 kg og fået min drømmefysik❤️

Ingen BS kun styrke og fremgang!

2 de junio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Skynd dig at melde dig til

Jeg har haft det bedste forløb med Rune. Gennem et års tid har han lært mig så mange ting omkring mig selv, træning, min krop og mit sind. Jeg står stærkere end nogensinde. Jeg taler pænt til mig selv. Jeg ELSKER at styrketræne - det havde jeg aldrig set mig selv gøre.
Jeg ved at bare jeg møder op, så har jeg styr. Jeg spiser fredagsslik med mine børn, nyder desserter, drikker vin ind imellem. Og jeg har helt ro i det.
Det har været fantastisk med Runes hep på sidelinjen, støtte og gode træningsplaner!
Kæmpe anbefaling. Jeg er så glad for at jeg tog mod til mig og kontaktede rune

31 de octubre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har været igennem et 16 ugers forløb…

Har været igennem et 16 ugers forløb med Rune. En perfekt kombination af et personligt og godt tilrettelagt træningsprogram, god undervisning i ernæring og træningsteknik, en let anvendelig app. Og super opbakning og løbende feedback fra Rune. Kæmpe anbefaling herifra.

1 de marzo de 2025

Champions League niveau

Efter nogle år med ustruktureret træning og uden en klar plan, skulle der ske noget nyt. Jeg fik ikke det ud af træningen som jeg gerne ville. Jeg tog fat i Rune og fik lagt en klar plan, indholdende et tilpasset træningsprogram og en god simpel madplan, som er til at gå til i en travl hverdag.
7 uger hvor der skulle smides lidt overflødige kilo. Og nu i gang med at tage de tabte kilo på igen, bare som muskelmasse. Alt går efter planen og motivationen er i top og det er fantastisk og se hvordan det hele bare virker og går planmæssigt. Også er det en fornøjelse og hyggeligt løbende at få sparring, input og feedback fra Rune (og Rasmus).
Stor anbefaling herfra.

24 de febrero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

En stor anbefaling herfra!

Jeg har prøvet en del for at tabe mig, men det som Rune (og Rasmus) kan og gør, er noget helt nyt for mig og det virker virkelig godt! Deres optimisme, realisme og tror på ens evner samtidig med at de er til rådighed til at svare på ens spørgsmål og tilpasser såvel madplan og træning til en, er guld værd!
De kan virkelig anbefales!

19 de febrero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kost og træningsvejledning, som virker.

Jeg havde som mange andre, længe haft et ønske om at træne og spise bedre. Jeg har fulgt Rune længe og nydt hans videoer og energi med øvelser og fakta om kost og myter mm.
Jeg tog så endelig en beslutning og erkendte, at jeg som 44 årige ikke helt selv havde nok viden om kost og motion, til at få resultater.
Den bedste beslutning jeg har truffet er, at jeg nu er igang! At jeg har erkendt at Rune og hans team er de rette for mig. Efter at have tilmeldt mig og fortalt om mig selv og mine mål. - Fik jeg hurtigt kort og træningsplan. Men også grundig vejledning og motivering.
Planerne er lavet til mig, så de passer til min dagligdag og jeg har fået sparring til at justere ved lidt skade/ømhed jeg havde forinden.
Jeg oplever en kæmpe støtte! Jeg får altid svar og gode råd. Jeg føler mig motiveret og jeg har et super ærligt forrum med Rune og hans team.
Jeg syntes at træningen er god og hård. Og kosten er spændende.. og det virker! Jeg vil gerne ned i vægt og tabe noget overskydende fedt, og det går i den rigtige retning, på en god måde, uden at jeg er på streng-kur og intet får at spise!
Jeg kan kun anbefale Rune Raahauge

17 de febrero de 2025

Rune kan sit kram

Rune kan sit kram. Så enkelt kan det siges - både når det kommer til træning og kost. Mit forløb var måske lidt anderledes end normalt, idet jeg ønskede og tage muskler på - og ikke tabe fedt. Her 16 uger inde i mit 18 ugers forløb, har jeg taget 4,6 kg på uden at min livvidde er øget og det var ikke et mål, som jeg troede var realistisk. Men med Rune som vejleder og sparringspartner, så nåede jeg mit mål - og mere til.

Rune (og Rasmus) er med hele vejen og svarer hurtigt, vejledende og opmuntrende på spørgsmål. Det er blot op til dig selv, hvor meget du vil bruge dem.

Jeg kan kun give min varmeste anbefaling til Rune og hans enorme viden inden for træning og hvad der virker - for det gør det.

16 de febrero de 2025

6 måneder fantastisk forløb

Jeg har været i et seks måneders forløb hos Rune. Jeg startede sommeren 2024, hvor jeg var nået til et punkt i mit liv, hvor jeg tænkte: "Det her går bare ikke!". Jeg kontaktede ham, og vupti, et par dage senere talte vi allerede sammen i telefonen. Han spurgte bl.a. ind til mine vaner, mine drømme, mine mål, men også hvordan jeg så, at vi sammen kunne nå dem.

Mit forløb hos Rune var fyldt med sparring, støtte og gode råd til hverdagen, lige fra træningsplan til madplan og hvordan man gør, når man er ude at rejse. Jeg følte aldrig, at jeg var overladt til mig selv.

Jeg nåede næsten i mål med mit vægttab! Manglede et kilo, cirka. Dette var ikke grundet Rune, men grundet mange rejser, hvor jeg tillod mig selv at hygge mig. Rune støttede mig i alle beslutninger, jeg tog, og var god til at få mig tilbage på sporet efter hjemkomst.

Efter endt forløb besluttede jeg, at jeg godt kunne fortsætte mine nye, sunde vaner på egen hånd. Med Runes helt fantastiske sparring og lærdom er jeg lykkedes med at tabe mig yderligere, på en sjov og holdbar måde.

Jeg giver mit forløb hos Rune 5 ud af 5 stjerner!

Hvis du også tænker "den her livsstil, den går bare ikke", så er Rune manden til at få dig på rette kurs.

Jeg har aldrig været så lav i vægt, som jeg er nu; jeg er glad, og jeg ser mig selv i spejlet med helt nye øjne.

Det er Rune, jeg har at takke for det.

17 de diciembre de 2024

100% skræddersyet løsninger

Samarbejdet med Rune og hans team er fantastisk. Der findes mange kompetente coaches, men Rune's evne til at fokusere på dine unikke behov, gør en kæmpe forskel.

Da jeg havde rejseaktiviteter, sendte Rune omgående et "rejse-træningsprogram" som jeg kunne bruge - uden at jeg havde bedt om det.

Da jeg fik problemer med lænden, sendte Rune omgående et program til at styrke lænden - uden at jeg havde bedt om det.
Dertil tilpassede han desuden det allerede planlagte program, for at undgå overbelastning på lænden.

Rune motiverer og inspirerer (som mange andre coaches også gør), men hans realistiske tilgang til at hans klienter har en travl hverdag med børn, arbejde, familie og venner, koblet med evnen til at forstå hvordan hans værktøjer skal tages i brug, gør forskellen.

12 de febrero de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.