go energi hjalp mig ud af et bondefangeri som jeg blev inddraget i , da et selskab , gik fallit. jeg blev så overtaget af et andet selskab, som jeg så slåsser med nu , men de svarer aldrig tilbage, s... Ver más

La empresa ha respondido
Jeg har været kunde i mange år, og er megettilfreds med go-energi. Her er der tale om vestjysk mentalitet , hvor troværdighed er i højsædet. Her tager man også telefonen, hvis man har spørgsmål el... Ver más
La empresa ha respondido
Det er utrolig hurtigt at komme i kontakt med deres kundeservice , stort set ingen ventetid . Deres regninger er meget let forståelige , og vil man ændre på sit skønnede kvartals forbrug , er det mege... Ver más
La empresa ha respondido
Der har været en lidt kaotisk start med at flytte selskab. Jeg forstår ikke man bare kan flyttes frem og tilbage, mellem de forskellige selskaber uden man har samtykket
Escrito por la empresa

Hos go’energi får du strøm, der er til at stole på. Vi er et selskab, der er bygget på vestjyske værdier med ordentlighed, ærlighed og gennemsigtighed.
Vi hjælper både private og virksomheder med el, ladeløsninger og rådgivning, der gør hverdagen med strøm overskuelig og uden bøvl!
Du finder nemt vores priser, og vi sætter en ære i at skrive det med småt med stort - helt åbent og gennemsigtig. Du ved altid, hvad du betaler for, og hvad du får.
go’energi er ejet af RAH, MES og Thy-Mors Energi; tre andelsselskaber med dybe rødder i det lokale fællesskab - men vi leverer strøm og ladeløsninger i hele Danmark.
Ingen binding • Ingen skjulte gebyrer • Kun go'kundeservice
Hos go'energi sidder vi klar til at hjælpe dig.

Ndr. Ringvej 4, 6950, Ringkøbing, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Meget hjælpsomme ved installation af EL-ladebox.

Respuesta de go'energi A/S
Utrolig hjælpsom og venlig personale, som giver den bedste service.
5 stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Respuesta de go'energi A/S
Har været kunde i en del år nu og det fortsætter jeg med ⭐⭐⭐⭐⭐ Gode priser, go kundeservice, nem selvbetjeningsside ⭐⭐⭐⭐⭐

Respuesta de go'energi A/S
Reel og god service, jeg har aldrig haft noget at klage over. Så 5 stjerner herfra.

Respuesta de go'energi A/S
Altid et venligt personale når jeg har haft brug for at kontakte dem, en rigtig god service, og prisen er i super tilfredsstillende
Jeg kan varmt anbefale go’energi A/S

Respuesta de go'energi A/S
Hos Go´Energi får man altid en rigtig god kundeservice med et venligt, flinkt og imødekommende personale 🙂 De tager sig tid til både at lytte og at svare meget kompetent på de spørgsmål, man har 🙂 Jeg kan helt klart anbefale Go´Energi 🙂

Respuesta de go'energi A/S
Er meget tilfreds med kundeservice, bl.a. i forbindelse med installation af Zaptec Go ladeboks. Nemt at komme igennem til kundeservice på telefon, og hjemmesiden er god og overskuelig.

Respuesta de go'energi A/S
Vi vælger som regel et lokalt selskab. Sjældent de skuffer en.
Derfor et let valg. Go energi før og selvfølgelig også efter en flytning.

Respuesta de go'energi A/S
Dejlige forståelige mennesker jeg snakker med hver gang jeg ringer og svarer sødt på mine spørgsmål og det gør mig glad og tryk😊

Respuesta de go'energi A/S
God og imødekommende service, og så er det nemt at komme i kontakt med et rigtigt menneske.

Respuesta de go'energi A/S
Altid kvik og hurtig betjening, ingen ventetid i telefonen.
Klar og forståelig svar på spørgsmål.
Det skaber tillid i et ellers broget marked.
Tak for jer. 😊