Banner for go'energi A/S

go'energi A/S Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

go energi hjalp mig ud af et bondefangeri som jeg blev inddraget i , da et selskab , gik fallit. jeg blev så overtaget af et andet selskab, som jeg så slåsser med nu , men de svarer aldrig tilbage, s... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har været kunde i mange år, og er megettilfreds med go-energi. Her er der tale om vestjysk mentalitet , hvor troværdighed er i højsædet. Her tager man også telefonen, hvis man har spørgsmål el... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Der har været en lidt kaotisk start med at flytte selskab. Jeg forstår ikke man bare kan flyttes frem og tilbage, mellem de forskellige selskaber uden man har samtykket

Información sobre la empresa

1. Compañía de servicios públicos de electricidad

Sobre go'energi A/S

Escrito por la empresa

go'energi logo
elprodukter ladebokse kontakt

Hos go’energi får du strøm, der er til at stole på. Vi er et selskab, der er bygget på vestjyske værdier med ordentlighed, ærlighed og gennemsigtighed.

Vi hjælper både private og virksomheder med el, ladeløsninger og rådgivning, der gør hverdagen med strøm overskuelig og uden bøvl!

Strøm uden bøvl

Du finder nemt vores priser, og vi sætter en ære i at skrive det med småt med stort - helt åbent og gennemsigtig. Du ved altid, hvad du betaler for, og hvad du får.

go’energi er ejet af RAH, MES og Thy-Mors Energi; tre andelsselskaber med dybe rødder i det lokale fællesskab - men vi leverer strøm og ladeløsninger i hele Danmark.

Hos go’energi får du:

Ingen binding • Ingen skjulte gebyrer • Kun go'kundeservice

• 📞 87 11 34 00
  • 📧 post@go-energi.dk
  • 🕒 Mandag-torsdag: 7.30 - 15.30
  • 🕒 Fredag: 7.30 - 15.00
  • 🔒 Weekend: Lukket
  • 📍 Besøg os - du finder vores kontorer og åbningstider på vores hjemmeside.

Tilgængelig og go' kundeservice

Hos go'energi sidder vi klar til at hjælpe dig.

Hos go'energi sidder vi klar til at hjælpe dig.
Vi bestræber os på at tage telefonen hurtigt og give dig kvalificeret hjælp med det samme. Vores kundeservice er fagligt stærk, nærværende og altid klar til at gøre en ekstra indsats - fordi vi elsker at hjælpe.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

233 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Stabil gennemskuelighed og god service

Stabil gennemskuelighed og god service

3 de junio de 2026

Hej Bodil

Tusind tak for din anmeldelse og 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Og tak for de fine ord, du sætter på go'energi. Gennemsigtighed er helt essentielt for os, så vi er glade for, at du også har lagt mærke til det som kunde ☺️

Ha' en rigtig go' dag ☀️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

jeg har altid været godt tilfreds med…

jeg har altid været godt tilfreds med go-energi,det var kun en fejl jeg ikke var med et kort tid

27 de mayo de 2026

Hej Erling

Mange tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner ⭐

Hvor er vi glade for at høre, at du er tilbage hos os 😊 Vi sætter meget stor pris på, at du har valgt os som dit elselskab igen.

Skulle du få spørgsmål til din elregning, så sidder vi som altid klar til at besvare dine spørgsmål 😊

Hav en rigtig go' dag ☀️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Pris, service og personale helt i top

Service, pris og personale helt i top

3 de junio de 2026

Hej Sussi

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐

Sikke en skøn anbefaling at modtage. Roserne er givet videre til vores kundeserviceteam, der nemlig er helt i top 🤩

Kontakt os endelig, hvis du får spørgsmål i fremtiden.

De er bare super godt

Svarer altid når man tager telefonen og ringe til den og har god til at hjælpe og rådgive en 100%

2 de junio de 2026

Hej Kjeld

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Hvor er det dejligt med roser til vores kundeserviceteam. De er nemlig superdygtige og går op i at yde en god service. Så tak for dine pæne ord.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Kan ikke give en reel vurdering efter 1…

Kan ikke give en reel vurdering efter 1 mdr

26 de mayo de 2026

Hej kunde

Mange tak for din anmeldelse ⭐

Det er helt fair, at du ikke kan give en reel vurdering endnu 😊 Hvis du har lyst, vil vi blive glade for en opdatering af din anmeldelse, når du føler, du har det grundlag, der skal til 😊

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål - kundeserviceteamet er kun et telefonopkald væk ☀️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service og hurtig ekspedition.

God service og hurtig ekspedition.

1 de junio de 2026

Hej Knud

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐

Dejligt, at du er godt tilfreds med serviceniveauet - det er noget, vi vægter utroligt højt 😊 Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, der sidder klar til at hjælpe dig.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har været kunde siden først…Tilfreds kunde

Jeg har været kunde siden først halvfjerds og har aldrig haft problemer. 👍

29 de mayo de 2026

Hej Inge

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner ⭐

Hvor er det bare fantastisk, at du har været kunde i så mange år. Det er vi virkelig stolte og beærede over 😊 Hvis du har spørgsmål eller andet, så ved du, hvor du kan finde os 🤩

Hav en rigtig go' dag ☀️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er utrolig hurtigt at komme i…

Det er utrolig hurtigt at komme i kontakt med deres kundeservice , stort set ingen ventetid . Deres regninger er meget let forståelige , og vil man ændre på sit skønnede kvartals forbrug , er det meget nemt . Kan kun anbefale go`energi A/S

9 de julio de 2026

Hej Frank

Det er skønt at høre, at du gerne vil anbefale go'energi - så må vi have gjort noget rigtigt 😉

Tusinde tak for de fine ord og de fem stjerner. Dejligt, at du let kom igennem til kundeservice, at du fik den hjælp, du skulle bruge og at regningerne er til at forstå.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fin og reel service med behageligt og…

Fin og reel service med behageligt og hjælpsomt personale, samt at man hurtigt kommer igennem til kundeservice.

28 de mayo de 2026

Hej Carl Aage

Vi synes jo, at når man ringer til sit elselskab, så skal man ikke bare være et nummer i køen - så det glæder os gevaldigt, at du både kom hurtigt igennem og fik den hjælp, du skulle bruge. ☺️

Tusinde tak for din anmeldelse og de fem stjerner - vi ønsker dig en rigtig go' sommer ☀️

En behagelig samtale med Emma

En behagelig samtale, god respons,og en gennemgående god behandling.

8 de julio de 2026

Hej Ole

Rigtigt mange tak for din femstjernede anmeldelse.

Det er skønt at høre, at du havde en god samtale - og at du selvfølgelig har fået den gode behandling, som man forventer fra sit elselskab. ☺️

Det tog 3-4 timer at lave flytningen

Det tog 3-4 timer, så var flytningen til Goenergi på plads. Alt ser ud til at fungere.

26 de mayo de 2026

Hej Thorkild

Rigtigt mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner.

Vi håber, at du bliver godt tilfreds med dit valg af go'energi som elleverandør. Vi lover, at vi skal gøre alt, for at du ikke skal fortryde ☺️

Vi ønsker dig en rigtig go' sommer ☀️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har været kunde i mange år

Jeg har været kunde i mange år, og er megettilfreds med go-energi.
Her er der tale om vestjysk mentalitet , hvor troværdighed er i højsædet.
Her tager man også telefonen, hvis man har spørgsmål eller andet på sinde, man er ikke nr, 49 i en telefonkø.
Jeg kan varmt anbefale go-energi som et godt og troværdigt firma.
Finn Nielsen

4 de julio de 2026

Hej Finn

Tusinde tak for din anmeldelse og de fine ord. Det luner helt vildt her på kontoret ☺️

Det glæder os gevaldigt, at du er mangeårig tilfreds go'energi-kunde - og det glæder os, at du mærker den vestjyske ånd hos dit elselskab. Det er lige akkurat sådan, det skal være 👍

Hej Carsten

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du finder betjeningen, du har fået, god. Det er vigtigt, at man kan regne med sit elselskab 👍

Valorada con 5 estrellas sobre 5

At få hjælp med det samme af yderst…

At få hjælp med det samme af yderst kompetente medarbejder. Altid søde og rare at tale med uanset hvor end de sidder i landet.
Af hjertet tak for jer 🥰

7 de mayo de 2026

Hej Susan

Mange tak for din anmeldelse og fem stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Sikke en dejlig anmeldelse at modtage. Hvor er det skønt at få så fin en besked. Vores kundeserviceteam gør et fantastisk arbejde, så det er så dejligt, at det også er det, du oplever. Tak for de meget fine ord ☺️

Rigtig go' fredag ☀️

Hurtigt og enkelt

7 de mayo de 2026

Hej Karsten

Mange tak for anmeldelsen og fem stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Dejligt at høre, at det har været hurtigt og enkelt for dig ☺️

Har du spørgsmål. så sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig. Så tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis vi kan hjælpe dig.

Rigtig go' fredag ☀️

Hej,

Hej,

Perfekt,tak

5 de mayo de 2026

Hej Christophe

Mange tak for din anmeldelse og fem stjerner ⭐

Skønt at høre, at du synes, det er perfekt her hos go'energi ☺️

Vi sidder altid klar til at svare på spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis vi kan hjælpe dig.

Rigtig go' dag ☀️

Hej Hove

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Hvor er det dejligt at høre, at du altid oplever go' kundeservice, når du kontakter os.

Gode medarbejdere.

Gode medarbejdere.

30 de abril de 2026

Hej Jan

Jeg fik den hjælp

Jeg fik den hjælp, som jeg søgte af en person, som jeg oplevede som rar og imødekommende.

28 de abril de 2026

Hej Peter

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Og tak for de fine ord 😊 Vi er glade for, at du har oplevet rar og imødekommende kundeservice - det er nemlig noget, vi går rigtig meget op i.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Service er OK

4 de mayo de 2026

Hej Kurt

Mange tak for din anmeldelse og 4 stjerner ⭐

Dejligt at høre, at du er glad for den service, du oplever.

Kontakt endelig kundeservice, hvis du får spørgsmål i fremtiden.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.