GO Talent Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Horrible website. Directs to nothing useful. Where are the people to cast? Nowhere. How do I make a job application? Not possible. How do I delete my account when it's so useless? I cannot. Can... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Barbara was professional, friendly, and patient as she helped this low-tech senior set up her account. What she did for me in bringing my photos to the 3 mg limit was really great and so helpful. Hats... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min mand og jeg var med som statister i filmen “Når støvet har lagt sig”.Vi var som plejehjemsbeboere med til brylluppet både vielsen udenfor og festen indenfor. Vi morede os og dansede , alt imens d... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget seriøst og professionelt medie at samarbejde med. Lige fra første kontakt. Meget søde, imødekommende og menneskelige personer at arbejde sammen med. Alt som var lovet blev overholdt. Hel... Ver más

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

15 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Min erfaring var okay

Min erfaring var okay. Jeg kunne føle, at det var lidt for mange timer i forhold til løn. Nogle mennesker fik at arbejde med var super nice, men andre var slet ikke rigtig nice. Jeg kunne anbefale dette bare fordi det var en oplevelse.

8 de mayo de 2018

En vidunderlig dag

Under en vidunderlig dag i Mall of Scandinavia, mødte jeg nye dejlige venner, dansede og gik sammen med Barbie, blandt de første til at smag en ny sodavand, Så og erfarne dinosaurer i virkeligheden hoppede i chokket regn og meget mere. Alt dette var jeg nødt til at opleve, da jeg sluttede til ”augmented reality- Stockholm”, og det er intet jeg fortryder. Stærkt anbefale det.

8 de mayo de 2018

John Dahlström

Jeg havde en fantastisk dag med denne vidunderlige flok! Jeg vil gerne arbejde med dette hold igen!

6 de mayo de 2018

My experience of The Augment Reality

My experience of The Augment Reality Production was very fun! We filmed a comersial video witch was a lot of fun to film. I liked that they were very serious about contracts that had to be fixed with.
I would say that the Augment Reality Production is a very fun produktion to work with but also very serious when it comes to inportant stuff.

Statisten.dk

Statisten.dk.
Efter en yderst tilfredstillende dialog med Magnus fra statisten er der blevet skabt orden i sagerne.

Jeg havde inden denne samtale. Haft en rigtig kedelig episode. Men denne viste sig at bero på helt klare misfortåelser. i mellem deres afdelinger.
Det drejede sig om betaling der ikke var registreret korrekt. Og dette kom uheldigvis tilbage på mig i form af en inkasso meddelelse.

Men som jeg startede med at skrive, blev denne episode håndteret på bedste proffsionelle vis. Og jeg som forurettede følte at der blev taget ekstra hånd om min sag. Og oplevelse endte med at være ekstremt positiv.

Er virkelig overvældet over deres måde at afslutte sagen på.
De tager virkelig hånd om den enkelte.

De bedste hilsner Henrik Meyer Hjorth.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg nød virkelig at arbejde med…

Jeg nød virkelig at arbejde med produktionsholdet og de andre deltagere, vi havde bare sjov og grinede sammen, da vi arbejdede. Det var en sjov og ret ubesværet oplevelse. Jeg ville elske at arbejde med denne produktion igen, og jeg anbefaler stærkt at arbejde med dem for andre

godt samarbejde

atmosfæren var stor. Jeg tilbragte en god tid, og arbejdet gav mig en masse glæde. Jeg er meget glad for, at jeg kunne deltage i dette projekt og opleve et vidunderligt eventyr.

2 de mayo de 2018

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.