Vi har haft et meget utilfredsstillende forløb med Go Bolig og kan virkelig IKKE anbefale dem. Fra dag ét var der fejl i lejemålet (over 60 siders fejl og mangler) – bl.a. et køleskab der i... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg kontaktede Go'bolig vedrørende min interesse for to forskellige lejligheder i Århus. Med under to dages varsel fik de sat fremvisninger op. Min far og jeg blev vist rundt af Joakim, som gladeligt... Ver más
La empresa ha respondido
Vi har indtil nu intet at klage over, hurtig respons på henvendelse fra os, om lejemål i Taulov. Lejemål på plads på ganske få dage. Vi sætter pris på den hurtige respons og på den måde vores henvende... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg har boet på Kongevellen Risskov i Aarhus i nybyggeri. Jeg har hele vejen oplevet en meget klar og venlig kommunikation. De er meget professionelle. Man får hvad man betaler for og har været yd... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Vi skaber rammen om dit hjem gennem kvalitetslejeboliger og gode lejeoplevelser. Vi udlejer attraktive lejligheder, rækkehuse og seniorboliger i landets mest populære byer. Søger du bolig? Så hop ind på www.gobolig.dk og se, om vi har et drømmehjem til dig!
Información de contacto
Kristine Nielsens Gade 5, 8000, Aarhus C, Dinamarca
- info@gobolig.dk
- gobolig.dk
Ha contestado el 95% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Rolig og prof service
Rolig, professionel og imødekommende service. Alt forløb super.
Undgå Go Bolig – store problemer og dårlig håndtering
Fra dag ét var der fejl i lejemålet (over 60 siders fejl og mangler) – bl.a. et køleskab der ikke fungerede korrekt, defekt vaskemaskine, tørretumbler der ikke tørrer ordentligt og et badeværelse der ikke kunne bruges ved indflytning. Flere problemer tog uger at få udbedret og andre er stadig ikke udbredt efter snart et år.
Sager bliver lukket uden løsning, og man skal selv rykke gentagne gange for overhovedet at få svar. Vi har endda en henvendelse, der står ubesvaret i over 5 måneder, som de stadig ikke vil svare på.
Kommunikationen er mangelfuld og til tider modstridende, og der henvises til interne regler frem for lejekontrakten.
Samlet set har vi oplevet manglende ansvar, utrolig dårlig service og unødvendigt lange forløb.
Vi kan klart FRARÅDE andre at leje gennem Go Bolig.
Vi vil ikke anbefale Go’Bolig som…
Vi vil ikke anbefale Go’Bolig som udlejer til nogen.
Vi er for 12 dage siden flyttet ind i en lejebolig hos Go’Bolig.
Vi kunne konstatere til indflytningssynet, at der var mange fejl og mangler.
Værst af alt var, at gulvet var slebet men ikke færdigbehandlet.
Da vi kommer direkte fra en anden lejebolig, var vi nødt til at rykke ind alligevel.
Og nu starter det “sjove”.
Vi kontakter Go’Bolig med det samme. Vi har en lang række af ting, som på ingen måde er ok at lade os flytte ind i - og slet ikke med en indflytningspris på over 80.000kr samt en mdr. husleje på 17.600kr.
Vi bliver spist af med, at gulvene er fine og at det fungerer for alle andre beboere, og derfor også vil fungere for os.
Vi får både en professionel gulvmand og en professionel maler til at komme og se på boligen. De siger som forventet: det er under al kritik og ubeboeligt - forstået på den måde, at gulvene vil blive ødelagt inden for ganske kort tid ved helt almindelig brug.
Endelig får vi en fra Go’Boligs samarbejdspartnere til at komme ud og besigtige tingene - vi får medhold i det hele. De vil sørge for, at der bliver lagt en plan for, hvordan tingene bliver udbedret.
Det hele - pånær vaskemaskinen. Det selskab, Heimhub, Go’Bolig bruger til at lave ind- og fraflytningssyn fortæller os, at vaskemaskinen er fin. De har nemlig tændt for den og tjekket, at der er lys i displayet. Dermed kan de konstatere, at den virker.
Vi kan jo så konstatere det modsatte.
Den stinker af både råd, svamp og gammelt tis. Den brokker sig ved brug, og der er noget galt med vandtilførslen.
Det er en vaske/tørremaskine - den kan bare heller ikke tørre tøjet.
Heimhub henviser til Go’Bolig, som beder os oprette en sag på deres lejerportal, for at vi kan komme videre.
Det gør vi. Efter vi har forsøgt at få Go’Bolig til at hjælpe os med alle disse ting, så vi ikke skal bruge hele og halve arbejdsdage på at lukke hhv. vvs’ere, elektrikere, gulvmænd og malere ind og lave aftaler m.m.
men de nægter.
I dag kom der så en vvs’er for at hjælpe med vaskemaskinen. Han ville så ikke engang rode med det fordi der er svamp i tromlen og fordi der åbenbart også er noget galt med vandinstallationen.
Vi er nu på 12. dagen uden en vaskemaskine og med en hel underetage der stinker værre end et dødt dyr i forrådnelse.
Vi kan ikke engang vi vores barn rent tøj på. Det er så kritisabelt og det er virkelig opslidende.
Øv for en dårlig start på denne lejeperiode. Vi overvejer at gå videre med sagen og få en advokat på.
Vær indstillet på dette, hvis I kigger på lejeboliger gennem dette selskab.
Der var stor hjælp
Der var stor hjælp, fra kontoret, da min første mail forsvandt.
Herfra var det nemt.

Respuesta de Go'Bolig
Rigtig god servicepræget og tryg…
Rigtig god servicepræget og tryg oplevelse.
Imødekommende venlige mennesker fra fremviser til administration. Tak for det. Venligst Helle

Respuesta de Go'Bolig
Vil til enhver tid anbefale dem
Vil til enhver tid anbefale dem , det er anden gang vi bruger dem , og er fuldt ud tilfreds

Respuesta de Go'Bolig
Vi skulle have 1 års gennemgang men der…
Vi skulle have 1 års gennemgang men der kom igen og så på tingen igen igen ikke styr på tingen ….. hold jer væk Go bolig fralægger sige en vært ansvar for nogen som de stå for……….

Forskellig information fra medarbejdere
De skal have styr på, hvordan tingene foregår i virksomheden, så 2 medarbejdere ikke fortæller forskellige fremgangsmåder ved fremvisning og tildeling af bolig.

Clear process
Clear process, fast turnaround and easy to arrange practicalities. As a not Danish speaker I could use a version of contract in English, but with some efforts I managed to do this.

Respuesta de Go'Bolig
Det værste boligselskab jeg har været lejer i
Du skal som lejer være helt utrolig tålmodig og vedholdende.
Sagsbehandligstider er urimeligt lange, og de gør ALT for at fralægge sig ethvert ansvar og læsse udgifter over på lejeren.

Respuesta de Go'Bolig
Da vi var interesseret i en 2 værelset…
Da vi var interesseret i en 2 værelset og der desværre ikke var en der kunne vises frem, viste han os hvordan terrasse var og vi kunne danne os et overblik tak

Respuesta de Go'Bolig
We haven’t had hot water in the shower…
We haven’t had hot water in the shower since the beginning of January. Gobolig won’t help with that at all (it’s been reported 4 times), Kredsløb says it’s the landlord’s fault, so we have to keep freezing for god knows how much longer. We pay waaaaay too much to live there and get this sort of treatment. Also there are rats everywhere and no parking places available because they decided to build even more apartments around the neighbourhood.

Respuesta de Go'Bolig
vedrørene flytning til ny bolig har jeg…
vedrørene flytning til ny bolig har jeg fået en god orientering og på forespørgelser en fin behandling, og fortsat skal bo i GOBolig så jeg er meget tilfreds

Imødekommende
Imødekommende, hurtig svar på spørgsmål, ringer tilbage på ubesvaret opkald

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.