Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tusinde tak til Troels & Rasmus! Min kone og jeg ledte efter ny bolig grundet familie forøgelse. Fra jeg ringede første gang, til chatsupport- samt fremvisning, så er alt gledet fuldstændig gni... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

FANTASTISK kundeservice❣️ Jeg har haft daglig kontakt med Malene Dominic hele vejen igennem (som faktisk kun var knap 2 uger, fordi hun/Propstep bare rykkede!) Midt i en skilsmisse, hvor jeg havde b... Ver más

Información sobre la empresa

1. Agencia de alquiler de inmuebles

Escrito por la empresa

Propstep – din vej til en ekstraordinær lejeoplevelse! Propstep er en boligplatform, hvor du nemt og gratis kan finde din næste lejebolig. Vi kombinerer en brugervenlig digital platform med personlig rådgivning og 5-stjernet support fra vores erfarne udlejningsmæglere. Over 90.000 boligsøgende bruger allerede Propstep til at finde deres næste hjem – og vi samarbejder med nogle af landets største pensionskasser og ejendomsudviklere som AG Gruppen, PKA Ejendomme, NIAM, Akademiker Pension, K-Fastigheter, Nordhusene, BoStad, Gefion Group, Keystone Investment Management, Olav de Linde og C.W. Obel Ejendomme. Hos Propstep er vi dedikerede til at skabe trygge, effektive og ekstraordinært gode lejeoplevelser – både for dig som boligsøgende og for udlejere.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har haft en fantastisk oplevelse fra…

Har haft en fantastisk oplevelse fra start til slut, de har svaret på alt jeg har været i tvivl om hvis der har været noget. Natasha derindefra har været super til at informere og have kontakt igennem hele forløbet. Kan kun anbefale herfra.

15 de enero de 2026

Effektiv og klar kommunikation

Jeg blev opmærksom på en bygning via en anden platform, men kom ingen vegne der. Jeg skrev mig på en interesseliste via propstep og fik hurtigt besked om ledige lejligheder. Der var tydelig information om lejemålet og økonomien, klar kommunikation, svar inden for en dag og en nem proces med at underskrive kontrakten.

2 de enero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Klage over meget dårlig service

Det er meget latterligt og mærkeligt, at jeg har set to boliger i Glostrup, og I sagde til mig, at jeg kunne komme og se boligen den 15. januar, men nu er boligen allerede blevet udlejet.

Det er en meget dårlig service. Jeg er meget utilfreds

2 de enero de 2026

Hej Soroush

Vi har været i kontakt pr. mail, men jeg svarer dig også lige her. Vi er selvfølgelig kede af at høre, at du har haft en frustrerende oplevelse – det kan jeg godt forstå, når du har set frem til en fremvisning.

På vores boliger (og på det danske lejemarked generelt) oplever vi ofte stor efterspørgsel, og derfor kan en bolig desværre blive udlejet, inden en senere planlagt fremvisning finder sted. Boligerne bliver ikke reserveret til kommende fremvisninger, men udlejes løbende til den første, der er klar til at indgå en aftale. I dette tilfælde har en anden interesseret været klar til at underskrive, før din fremvisning den 15. januar.

Hvis du har lyst, hjælper vi meget gerne med at finde andre relevante boliger eller holde dig opdateret, når der kommer noget nyt, der matcher dine ønsker.

Mvh Emma fra Propstep

Hurtige og hjælpsomme

Det har været så skønt og hurtigt at finde en lejlighed på Propstep og komme i kontakt med det søde team, der står bag! De svarer på alle spørgsmål man kan have igennem processen, både før og efter reservering af lejemål. Kan kun anbefale at give det et skud :)

14 de noviembre de 2025

Wasting time

I applied for an apartment and was told to confirm if 01.10 move-in suited me, which I accepted. After that, I was given the current tenant’s phone number and told to arrange a viewing. I contacted her immediately and then waited several days for a reply, only to be informed later by PropStep that the apartment had already been reserved by someone else.

This was extremely frustrating, because I lost four valuable days waiting for a response, during which I did not apply for any other apartments in order not to look unprofessional. In the end, my time and effort were wasted, and I was misled into thinking the apartment was available when in fact it was already offered to another tenant.

27 de agosto de 2025

Hi Dino,

Thank you for taking the time to share your feedback. We are sorry to hear about your experience and understand how frustrating it must have felt.

On the Danish rental market, apartments are often reserved very quickly, sometimes even while viewings are still being arranged. When a current tenant is handling viewings, we unfortunately cannot control how quickly they respond or if the apartment has already been shown to another interested party.

We completely understand that this situation caused inconvenience for you. It is never our intention to waste anyone’s time, and we always aim to provide the clearest possible information.

We truly hope to get the chance to give you a smoother and better experience next time.

Best regards,
Emma from Propstep

Anmeldelse af vores lejeoplevelse

Dette er vores første gang, vi lejer bolig i Danmark, og derfor har vi løbende skulle sætte os ind i lokale regler og detaljer.
Sammenlignet med en anden udlejningsvirksomhed, vi har haft en negativ oplevelse med, har denne proces været både gnidningsfri og behagelig.

Først og fremmest satte vi stor pris på, at al kommunikation foregik i én samlet, åben chat via deres hjemmeside. Det gjorde det nemt at holde overblik, og vi fik altid hurtige og høflige svar. Det var en stor kontrast til den anden virksomhed, hvor vi fik én besked om dagen og ofte skulle gentage vores spørgsmål.

Dokumentationsprocessen var også tydelig og enkel. Vi blev ikke bedt om at dele unødvendige personoplysninger, og både kontrakt og bilag virkede rimelige og balancerede – ikke som de kontrakter vi så hos andre, der ofte indeholdt begrænsninger for lejere.

Vi håber, at både indflytning, udflytning og selve lejeperioden bliver lige så god som selve lejeprocessen har været. Det vil dog være administrationsselskabet, der håndterer den del.

Alt i alt kan vi klart anbefale denne virksomhed på baggrund af vores lejeoplevelse indtil videre.

18 de junio de 2025

Proffesionelt og enkelt

Virkelig godt arbejde, Propstep! Overraskende enkel og tryg proces – og det betyder meget, når man står midt i noget så vigtigt som at finde et nyt hjem. Kan varmt anbefales, hvis man ønsker en professionel og samtidig god oplevelse. Man får hurtigt svar og føler sig godt taget hånd om hele vejen. De varmeste anbefalinger herfra.

13 de junio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sender reklamer spam mails uden…

Sender reklamer spam mails uden forgående aftale.
Vil aldrig bruge sådan et firmas produkter.

11 de junio de 2025

Hej Rasmus

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os. Jeg kan sagtens forstå, det kan være frustrerende at modtage mails, man ikke har bedt om.

Vi prøver altid at kommunikere på en måde, der er både relevant og respektfuld, men din besked tyder på, at vi kan blive bedre. Din feedback betyder meget for os, og vi vil gøre vores bedste for at sikre, at det ikke gentager sig.

Jeg ved, at du allerede har været i kontakt med en af mine kollegaer, der har beklaget personligt, men du er meget velkommen til at kontakte os direkte, hvis vi kan gøre mere.

Tak igen for at gøre os opmærksomme på det.

Mvh Emma fra Propstep

Stor anbefaling herfra

Propstep har virkelig været behjælpelige med at finde bolig og har gjort processen så nem og overskuelig!
Vi stod i en presset situation og havde svært ved at finde en sted at bo med en stor hund, men de var så søde og hjælpsomme med at vejlede os til en bolig der passede til os:)
De var hurtige til at svare og hjælpsom med alle de spørgsmål vi havde.
10/10 oplevelse, kan klart anbefales!

10 de junio de 2025

Fast and efficient

I had a great experience with them - fast answers, efficient. Osccar was particularly helpful. Tak!

9 de mayo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

VI stod i en akut boligsituation og…

VI stod i en akut boligsituation og manglede et sted at bo sammen med vores to børn og vores hund tæt på vores nye hus som skulle renoveres. På under en uge stod vi med en underskrevet lejekontrakt og kunne ånde lettet op :-)
Tusind tak for hjælpen! :-)

23 de enero de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.