Leider habe ich meine Bestellung nie erhalten, Geld damals per sofort Überweisung bezahlt, bereits eine Woche nach der Bestellung hat das Unternehmen schon nicht mehr reagiert. Das war das letzte mal... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
3 tassen besteld vanuit de actie 3 halen 1 betalen. De tassen zijn goed geleverd en zijn van goede/stevige kwaliteit. Helaas was er 1 kleur niet juist geleverd, na mail contact, verzenden ze kostenl... Ver más
Ich habe mir drei Taschen bestellt. Die Farben waren genauso wie ich sie mir von den Fotos im Shop vorgestellt hatte. Leider ging eine Tasche kaputt. Der Service war dafür aber super. Ich bekam sofort... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Begrijp ons niet verkeerd hoor, ook wij vinden heel veel designertassen schitterend. Echter zijn ze verre van betaalbaar voor de meeste onder ons. En voor een boodschap, school of een dagje naar het strand of de dierentuin zijn ze ook niet héél praktisch, toch? Daarom willen wij dames juist de mogelijkheid geven hun tassencollectie op een betaalbare manier uit te breiden. Met praktische tassen, die ook nog eens een échte aanvulling zijn, op iedere outfit én voor iedere gelegenheid. Sinds 2019 helpt GoDaily vrouwen al aan hun ideale dagelijkse tas. Door de afgelopen jaren heen heeft GoDaily al een sterke following opgebouwd, met veel tevreden klanten. Constant goed blijven luisteren naar de behoeftes die onder de dames leeft, en hier nóg dieper op inspringen met o.a. ‘’design je eigen tas’’ competities, zorgt ervoor dat wij met GoDaily in staat zijn dé ideale damestassen te leveren, tegen een eerlijke prijs. Praktische tassen die niet alleen mooi zijn, maar ook fijn zijn om bij je te hebben m.v. goede service een fijne klantervaring bieden m.v. levenslange 100% garantie op iedere aankoop, staan wij ook na aankoop nog steeds voor onze klanten klaar Dat is waar wij ons bij GoDaily, dag in en dag uit, hard voor inzetten. Hierdoor heeft GoDaily, sinds 2019, ook al ruim 30.000 klanten mogen bedienen met trendy & praktische tassen voor het dagelijks leven. En jij? Word jij onze volgende gelukkige klant?
Información de contacto
Weidehek, 14, 4824AS, Breda, Holanda
- info@godaily.nl
- godaily.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Mooie tassen, goede service
Prachtige tassen. Per ongeluk een verkeerde kleur tas ontvangen, even een appje met foto gestuurd en kreeg meteen een nieuwe tas opgestuurd in de goede kleur en mocht de andere houden :) super service dus.
Oké, maar kan verbeteren
Fijn dat klantenservice snel reageerde op mijn vraag( had geen bevestiging van bestelling ontvangen ) Ook zijn de aanbiedingen top.
Helaas was de verzending wat vertraagd en vind de kwaliteit en kleur van 1 tas ietwat tegenvallen. Foto’s op website kunnen beter.

Fijne tassen!
Fijne tassen! Ik heb er twee gekocht voor de prijs van één en ben er erg blij mee. Ze werden snel geleverd.
Retourneren
Slechte behandeling van retouren
Geen verzendkosten maar wel retourneren zelf betalen

Mooie afgewerkte tassen
Snelle levering. Mooie afgewerkte tassen. Precies zoals op de website omschreven.
Heel snelle levering
Handy trendy bags
Handy trendy bags. Fast shipping. I want to collect them all!!! :)
Snelle levering !
Op de foto lijk met het alsof de tas…
Op de foto lijk met het alsof de tas een rits heeft, alleen is dat een extra zakje met rits. Verder is de tas handig, mooi en goede kwaliteit!!
Goede klantenservice, wel lagere kwaliteit
Binnen 1.5 maand brak een hengsel van de tas af na weinig gebruiken en niet te zware spullen erin te hebben gedaan. Maar na gemaild te hebben, kreeg ik direct een nieuwe thuis gestuurd, heel netjes.
Dus tip: echt niets zwaars in de tassen doen!
Prima
Leuke tassen, ik gebruik nu de Evi bag als handtas. De stof is dunner dan gedacht, maar hier heb ik geen moeite mee. Het lange hengsel vind ik niet fantastisch, hij draait vaak en snijd na langere tijd dragen een beetje in mijn schouder. Verder prima tassen!

100% levenslange garantie!
Wauw! Ik heb ongeveer 2 jaar geleden 2 tassen gekocht en gebruik deze erg vaak, omdat het hele fijne soepele tassen zijn. Nu was het stiksel van 1 tas na 2 jaar kapot gegaan en heb ik zonder veel poespas een dag later een nieuwe toegestuurd gekregen! Ik ken geen ander bedrijf die dit op deze manier zou oplossen. Ik ben fan!!
Super snelle levering en leuke tassen!
Tegengevallen
De tas is veel kleiner in het echt. Het is zo gefotografeerd dat het lijkt of er een grote rits in zit. Ik wilde eigenlijk retourneren maar dat kost je dan ook weer verzendkosten.

Respuesta de Godaily
Ik vind de tassen tegenvallen qua…
Ik vind de tassen tegenvallen qua kwaliteit. Slappe stof en geen stevige voering. Verder mis ik een klein zakje met rits aan de binnen of buitenkant

Respuesta de Godaily
Keurig op tijd geleverd en fijne…
Keurig op tijd geleverd en fijne stevige tas met lichte voering, wat het zoeken in de tas gemakkelijker maakt.
Nieuwe tas uitzoeken
Had een tas besteld, maar helaas liet het stiksel hiervan los. Na contact te hebben gehad waarop ze snel reageerde.
Heb ik een nieuwe tas mogen uitkiezen! Fijn dat dit zo mogelijk is.
Más información sobre otros tipos de reseñas.