Leider habe ich meine Bestellung nie erhalten, Geld damals per sofort Überweisung bezahlt, bereits eine Woche nach der Bestellung hat das Unternehmen schon nicht mehr reagiert. Das war das letzte mal... Ver más
3 tassen besteld vanuit de actie 3 halen 1 betalen. De tassen zijn goed geleverd en zijn van goede/stevige kwaliteit. Helaas was er 1 kleur niet juist geleverd, na mail contact, verzenden ze kostenl... Ver más
Wauw! Ik heb ongeveer 2 jaar geleden 2 tassen gekocht en gebruik deze erg vaak, omdat het hele fijne soepele tassen zijn. Nu was het stiksel van 1 tas na 2 jaar kapot gegaan en heb ik zonder veel poes... Ver más
Ich habe mir drei Taschen bestellt. Die Farben waren genauso wie ich sie mir von den Fotos im Shop vorgestellt hatte. Leider ging eine Tasche kaputt. Der Service war dafür aber super. Ich bekam sofort... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Het CrazyTower-platform is een eersteklas digitale entertainmentbestemming, ontworpen om een spannende en uiterst veilige speelervaring te bieden. CrazyTower garandeert met trots een transparante en betrouwbare omgeving voor alle gebruikers. Ons gestroomlijnde registratieproces stelt spelers in staat om in enkele seconden een account aan te maken en direct toegang te krijgen tot een diverse catalogus van spellen, van dynamische slots tot meeslepende live dealer-ervaringen. Het platform is naadloos geoptimaliseerd voor zowel mobiel als desktop, wat een soepele gameplay op elk apparaat garandeert. Het razendsnelle inlogsysteem en de ultramoderne beveiligingsinfrastructuur van CrazyTower zorgen voor ultieme gemoedsrust. Deze toewijding aan veiligheid wordt perfect aangevuld door aantrekkelijke welkomstaanbiedingen en regelmatige promoties. Door moeiteloze toegankelijkheid, robuuste beveiliging en premium entertainment te combineren, is het CrazyTower-platform de overtuigende keuze voor spelers die op zoek zijn naar een betrouwbare moderne speelbestemming.
Weidehek, 14, 4824AS, Breda, Holanda
- info@godaily.nl
- godaily.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Fijne tassen
Fijne tassen! En leuke 1 + 1 actie. De ene met ribstof is beetje dun van stof maar leuke tas.
Mijn pakket word nu al 4 dagen bezorgd…
Mijn pakket word nu al 4 dagen bezorgd maar elke keer niks

Respuesta de CrazyTower
Na mijn bestelling onder de actie 1+1…
Na mijn bestelling onder de actie 1+1 wilde ik graag één van mijn bestelde tassen toch omruilen voor een andere. Ik heb via Whatsapp contact gezocht en ik werd erg vriendelijk geholpen. Binnen twee dagen had ik mijn nieuwe tas in huis! Super service!
Super leuke makkelijke tassen!
Hoe ga je om bij iets kapots
Helaas was een tas stuk gegaan. Na een berichtje te hebben gestuurd reageerde ze binnen een paar uur en binnen 2 dagen had ik weer een nieuwe tas in huis!
Het is er!
Bedankt voor de snelle reactie het is net bezorgd me dochter en ik zijn erg blij met de tassen!!
** Kan nog geen review schrijven over de tassen, wel dat budbee er erg lang over doet om het te bezorgen heb het een week geleden besteld **

Respuesta de CrazyTower
Mijn eerste bestelling hier en…
Dit was mijn eerste bestelling hier en kreeg ik mijn bestelling perfect net zoals in de fotos! En de levering was binnen drie dagen en dat voor mij snel is. Top!
geen bevestigingsmail
Ik heb geen bevestigingsmail oid gekregen, dat vind ik niet fijn als ik een bestelling heb geplaatst.
Ook is de levering gisteren door de vervoerder ineens gecanceld en nu heb ik nog steeds geen idee wanneer het komt.
Over de kwaliteit van de tassen kan ik dus nog niks zeggen.

Respuesta de CrazyTower
Mooie tassen en snel geleverd!

Respuesta de CrazyTower
Er zat een gat in de voering van de tas…
Er zat een gat in de voering van de tas maar na een berichtje gestuurd te hebben mocht ik direct een nieuwe uitzoeken! Deze is de volgende dag al geleverd, kortom goede service !
Lievelingstas
Blij met de tassen die ik nu al een paar jaar heb. De Liva tas is uitgegroeid tot mijn lievelingstas! Hij is tijdloos en past overal bij. Recentelijk te maken gehad met een klein defect. Hier snel en vriendelijke contact over gehad. Ondanks de tijd die tussen de aanschaf zat, hebben ze heel fijn en netjes service verleend. Wat mij betreft een aanrader dus in meerdere opzichten!
De tas wordt geleverd in de kleur zoals omschreven en de tas wordt duidelijk omschreven op de site. Snelle levering.
Lange levering
Vrijdag besteld, het is nu woensdag en nog steeds geen afleverdatum inzicht.
En zelfs na een bericht van de winkel die mij beloofde dat mijn tassen donderdagavond bezorgd zouden worden, is het vandaag vrijdag, een week na bestelling en nog geen tassen!

Matige ervaring
Ik zal mijn reactie even aanpassen. Dat is gevraagd. Mijn pakket is na 6 dagen binnen gekomen, dit was een cadeau voor mijn moeder die niet op tijd is geweest.
Na meerdere keren mailen, zei Godaily dat het iedere dag de volgende dag zo arriveren, helaas niet gebeurd.
Verder is de teddy tas prima

Waar blijft mijn geld?
Was niet tevreden , dus teruggestuurd. Inmiddels al een maand geleden maar nog steeds geen geld! Ik heb gemaild, gebeld en whatsapp maar nergens reageren ze op.
Waardeloos !

Top service
Ik heb 3 tassen gekocht voor de prijs van 1. Nadat ik er een in gebruik had voor 2 dagen is er een naad kapot gegaan waardoor er een groot gat in de tas is ontstaan.
Ik heb contact opgenomen met de winkel en wat een fijne service! 100% garantie op alle tassen, dus ik krijg een nieuwe tas opgestuurd. Hele goede ervaring dit!
Más información sobre otros tipos de reseñas.