La empresa ha respondido
Betalning fungerade bra - jag slapp Klarna. Leverans inom utlovad tid men PostNord hittade på att leverera till annan adress än vad som angavs i orderbekräftelsen. Kameran kom med bruksanvisning på... Ver más
La empresa ha respondido
Allt var bra och gick snabbt! Enda missen var att det bara bifogades en manual på Danska! Köper man från ett företag med svensk domän förväntar man sig en svensk bruksanvisning!!
La empresa ha respondido
Mycket lätt att hitta produkterna jag letade efter på hemsidan. Bra att kunna betala via Klarna. Extremt snabb leverans.
Ljusterögatan 12, 116 42, Stockholm, Suecia
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas

Respuesta de Goecker AB
Fick en mycket seriös känsla även om det var ett köp via nätet. Snabb och bra leverans. Bara bra upplevelse.

Respuesta de Goecker AB
Underbar, snabb och flexibel service och serviceminded arbetare. Behövde göra om leverans på en order som var redan betalt då jag insåg att jag hinner inte komma förbi under butikens öppettider. Gjordes på ett par minuter och dagen efter fick jag varan. Supernöjd!

Respuesta de Goecker AB
Super snabb leverans samt ett jätte bra bemötande vid retur.

Respuesta de Goecker AB
Snabbt personligt svar av säljare. Supersnabb leverans. Rekommenderas !

Fantastiskt service.
O det är det enda man är ute efter när man köper nått i en butik.

Respuesta de Goecker AB
The product is up to expectations. I am delighted.

Respuesta de Goecker AB
Snabb leverans, bra pris, trevlig service. Bra utbud. Det man behöver, helt enkelt.

Respuesta de Goecker AB
Paket som kom innehöll en öppnad förpackning med förmodligen lätt begagnat compactflash kort till nypris??
Leveransen var snabb väl förpackad!

Respuesta de Goecker AB
Bäst pris av alla för de filmrullar jag köpte. Snabb leverans.