Goedkoopbenelux Opiniones

TrustScore: 3.5 sobre 5

3,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede duidelijke website, met een scherpe prijs die beter was dan bij Philips zelf. Ik heb hier een 'Philips Hue Fugato Opbouwspot White and Color - Zwart - 2-spots' gekocht voor €144.95 en deze... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

iPhone 16 besteld op 7 januari,we zijn bijna 3 maanden later en nog steeds niets ontvangen!Tientallen keren gebeld,40-50 mails later,blijven ze beloven dat ze hem zullen opsturen.Daarna beloofden ze m... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Echt wel de goedkoopste ! Duidelijk bestel en betaalproces en correcte levering. Had het één dag eerder verwacht maar begrijp dat de vertraging met de bestelling op zondag te maken heeft. Misschien ee... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Product was netjes verpakt en zoals beschreven. Bezorging duurde 6 dagen i.v.m. een interne storing . Hier kreeg ik achteraf netjes een bericht over. Had fijn geweest als dit gelijk was gecommuniceerd... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda departamental

Escrito por la empresa

Goedkoopbenelux is met elk product in het assortiment de goedkoopste in de Benelux! Wij hebben een laagsteprijsgarantie (aanbiedingen uitgezonderd) en retourneren kan binnen 90 dagen. Altijd gratis verzending met PostNL en bij ophalen bij orders vanaf € 50,- geven wij € 10,- korting! De meeste producten worden indien voor 17:00 besteld, de volgende dag geleverd. Op de productpagina staat de levertijd aangegeven.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

3 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Goede website, snelle levering

Ik heb hier een 'Philips Hue Fugato Opbouwspot White and Color - Zwart - 2-spots' gekocht voor €144.95 en deze is de volgende dag zonder problemen thuis geleverd via PostNL.

De lamp hangt inmiddels en werkt zoals verwacht.

9 de febrero de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Tevreden

Ik had een bestelling gedaan en netjes betaald.
Toen bleek dat het artikel niet leverbaar was zou het geld worden teruggestort.
Na drie weken het bedrag terug ontvangen.

20 de febrero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

The website is a scam

The website is a scam. They never sent me the order and the customer support is just trying to make you forget about your order and money. Its about one month that they keep refusing to refund my money. They've asked my IBAN 3 times!

I reviewed their info, the physical address is fake and belongs to a residential house and not a business. The receiver bank account is not under their name.

Do not believe the fake 5 Star reviews as they are all fake. Never risk your money and time by purchasing from their website.

17 de febrero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Binnen de afgesproken termijn geleverd

Ik bestelde 2,5 liter Sikkens buitenlak voor € 89,99. Werd bezorgd door post.nl met een duidelijke vermelding van de dag van bezorging en de bezorgtijd. Het werd door Goedkoopbenelux binnen de afgesproken termijn geleverd, snelle, vriendelijke respons bij email contact en prima product.

15 de febrero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer snel geleverd en zeer behulpzame…

Zeer snel geleverd en zeer behulpzame klantedienst wanneer ik belde aangezien ik mijn huisnummer vergat door te geven voor de levering.

Ik bestelde een garmin venu 3 die elders 400€ kost en hier 375€ heb betaalt. Hij is via postnl binnen de 2-3dagen geleverd en perfect aangekomen.

Super service

Ik heb hier de grote bosatlas besteld. Buiten dat de prijs hier beter was dan in andere webshops, had ik de atlas meteen de volgende dag al in huis.

Super service!

Logotipo de Goedkoopbenelux

Respuesta de Goedkoopbenelux

Bedankt voor de positieve review! Veel plezier met de Grote Bosatlas!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Een meer dan redelijke prijs.

Een meer dan redelijke prijs. De wandelgids van Rother Vogezen goedkoper dan waar ook. De bezorging liet even op zich wachten, maar als je geen haast hebt is dat bijzaak.

Gewoon erg goeie webshop 🙏🏻

Het was erg simpel en snel besteld en ook nog eens voor de laagste prijs 👌🏻
Mijn vriendin was erg blij met dit geurtje van Hugo Boss deep red

12 de febrero de 2025
Logotipo de Goedkoopbenelux

Respuesta de Goedkoopbenelux

Beste Marijn! Dat is goed om te horen! Bedankt voor uw review!

8 consejos para escribir buenas reseñas.