Goede duidelijke website, met een scherpe prijs die beter was dan bij Philips zelf. Ik heb hier een 'Philips Hue Fugato Opbouwspot White and Color - Zwart - 2-spots' gekocht voor €144.95 en deze... Ver más
iPhone 16 besteld op 7 januari,we zijn bijna 3 maanden later en nog steeds niets ontvangen!Tientallen keren gebeld,40-50 mails later,blijven ze beloven dat ze hem zullen opsturen.Daarna beloofden ze m... Ver más
Echt wel de goedkoopste ! Duidelijk bestel en betaalproces en correcte levering. Had het één dag eerder verwacht maar begrijp dat de vertraging met de bestelling op zondag te maken heeft. Misschien ee... Ver más
Product was netjes verpakt en zoals beschreven. Bezorging duurde 6 dagen i.v.m. een interne storing . Hier kreeg ik achteraf netjes een bericht over. Had fijn geweest als dit gelijk was gecommuniceerd... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Goedkoopbenelux is met elk product in het assortiment de goedkoopste in de Benelux! Wij hebben een laagsteprijsgarantie (aanbiedingen uitgezonderd) en retourneren kan binnen 90 dagen. Altijd gratis verzending met PostNL en bij ophalen bij orders vanaf € 50,- geven wij € 10,- korting! De meeste producten worden indien voor 17:00 besteld, de volgende dag geleverd. Op de productpagina staat de levertijd aangegeven.
Barbizonlaan 104, 2908 ME, Capelle aan den IJssel, Holanda
- +31 10 307 22 16
- info@goedkoopbenelux.nl
- goedkoopbenelux.nl
No consta que solicite reseñas
No ha contestado las opiniones negativas
Altijd de beste prijs
Ik ben erg blij met Goedkoopbenelux. De prijzen zijn echt het laagst in de Benelux en de laagsteprijsgarantie geeft veel vertrouwen bij het bestellen.
Defecte Apple cast
Defecte Apple cast! Oude account stond nog ingelogd. Geen mogelijkheid om te verbinden.
Na enige correspondentie hebben ze mij beloofd een nieuwe op te sturen. Niet gelukt. Scammers.
Wacht nog steeds op een restitutie.
Paiement mais pas d’envoi
Paiement mais pas d’envoi. J’ai finalement été remboursé par Visa
Met kerst 3 thermostaten gekocht. 2 werden er geleverd naar vele emails. De derde nog steeds niet gehad en ook geen geld terug. Vandaag weer een mail gestuurd en die word niet afgeleverd. Oplichting
Alles. Het is oplichting. Produkt niet gekregen en ook geen geld terug. Nu niet meer bereikbaar
ARNAQUE
J’ai acheté un iPhone début d’année et je ne l’ai jamais reçu
Aux dernières infos, le propriétaire du site serait en prison
Malgré ma carte bancaire, personne ne veut me rembourser
J’ai perdu une belle somme d’argent
Oplichtersbende !!!!!
Arnaque
Arnaque. Produit payé et jamais reçu. Le vendeur fait le mort. Heureusement que la banque a remboursé l’achat.
3 x iPhone
Bestelling geplaatst in oktober 24.
Zou geld terug storten omdat levering niet kon plaatsvinden en geld nooit terug gekregen na meerdere mails en tefoontjes.
Verschillende instanties gecontacteerd en ondertussen is hij failliet. Geld dus kwijt 😕
Pure oplichterij
Op 12 februari een thermostaat gekocht en op tijd en deugdelijk teruggestuurd maar nog steeds geen geld ontvangen en geen enkele reactie op e-mails of telefoontjes.
Kortom pure oplichterij!
De eigenaar Amarsingh Balwantsingh heeft nog meerdere bedrijven waaronder in ieder geval bekend TI-84shop en Electronxx B.V.
Ik zal nu op andere wijze dit bedrijf/de eigenaar aanpakken.
Evitez toute commande
Il ne faut surtout pas acheter sur ce site. Je ne sais même pas si la société existe encore. J'ai commandé un iphone à 1189€ en mars et je n'ai toujours pas reçu ma commande. Je voudrais bien récupérer mon argent. Je leur ai déjà envoyé un recommandé mais toujours pas de réaction.
Ne commandez pas non plus à la société Absoluutdegoedkoopste
Filthy lying thief
Filthy lying thief
Don't order here, you won't get your product and you won't get your money back
It’s a scam!
I’ve bought an iPhone 16 pro max the 02/03/25 after seeing the positive reviews. 1200€ of nothing. I’ve only received a confirmation email from the “shop” and that’s all. After a few days I’ve texted to the customer service and I got a very odd and rude answer from Brian. After a few other emails he started not responding back so I contacted Revolut and after 64 days today I’ve finally received my refund even though they tried to re-confirm the order.
Shame on you!
Opgelicht en aangifte gedaan
Opgelicht en aangifte gedaan tegen deze "verkoper", het product zou zogenaamd niet op voorraad zijn en na het annuleren van mijn bestelling heb ik nooit een cent terug gezien.
Retour gestuurd artikel
Retour gestuurd artikel
Betaalden me zogezegd terug
Niets ontvangen
Terug mailen en zeggen ze
Geef het maximum een week
Niets
En plots is hun email offline
Blijf hier weg!!!!!
Ook bij hun toekomstige plannen
Dit is een smerig bedrijf waar je niet op kan vertrouwen
Zelfs 1 ster is teveel
Zelfs 1 ster is teveel. Maar minder kan ik niet geven. iPhone 16 pro max besteld. Op stock/leverbaar binnen 4 werkdagen. Betaald maar nooit geleverd. Zijn nu 3 maand verder. Een zekere Brian beloofde steeds opnieuw dat er zou geleverd worden tot er uiteindelijk geen reactie meer kwam op mails. Opgelicht dus.
Oplichting
Oplichting. Product besteld, maar konden ze niet leveren. Snelle reactie gehad dat ze de creditering in orde zouden maken, nu 2 maanden later wacht ik nog steeds op mijn geld terug en geen product gehad. Ik heb meermaals contact gezocht, per mail en telefoon, maar ze antwoorden niet en nemen niet op. Ik ga aangifte doen.
Ich kann nur abraten
Ich kann nur abraten! Kein Kontakt mit dem Kundenservice und kein Geld zurück für zurückgeschickte Waren.
Product besteld twv 90 euro
Product besteld twv 90 euro. Was niet het juiste. Contact opgenomen over terugsturen. Dat was geen probleem zo luidde het antwoord. Maar inmiddels een maand geleden verstuurd (en ook aangekomen volgens de track and trace) maar geld terugstorten doen ze niet. Nooit meer antwoord op mail.
Hier NOOIT iets bestellen, want OPLICHTING
oplichting - niks kopen
Apple backupschijf besteld en betaald. Niets ontvangen , bij communicatie met een zekere 'Brian' hierover aan het lijntje gehouden. Uiteindelijk mijn geld teruggevraagd, nooit ontvangen...
Mijn advies: koop hier nooit iets, simpelweg een oplichter.
Oplichter .
Oplichter .
Gsm I Phone gekocht nooit aangekomen .
Gsm nemen ze niet op .
Op bericht word er gezegd dat men niet weet over wat het gaat .
Wij gaan klacht neerleggen bij de politie in België en Nederland .
Deze is een massa oplichter.
Más información sobre otros tipos de reseñas.