Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Po zapoznaniu się z innymi opiniami i moich doświadczeniach, z mojej perspektywy platforma CELOWO wprowadza użytkowników w błąd by następnie WYŁUDZIĆ dodatkowe pieniądze. W trakcie zakupu biletów któr... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kupiłam dwa bilety na wystawę Romantyczny Chopin. Zapłaciłam. Platforma Going podesłała mi tylko jeden bilet ale za to dołączyła dwa inne potężne pliki z regulaminem, dotyczące polityki prywatności e... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tragedia, o bilecie można sobie tylko pomarzyć. W swoim życiu kupowałam bilety przez wiele platform, ale żadna z nich nie przebiła GOING. Jeżeli planujecie kupić u nich jakiś bilet to darujcie to sobi... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Żenada. Kupując bilet w przedsprzedaży niestety nie będę miała okazji iść na koncert bo za pierwszym razem po prostu strona nie działała. Jak już udało mi się wybierać bilet to miałam ciągły error. A... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Vendedor de entradas para eventos

Escrito por la empresa

Dołącz do społeczności bywalców najciekawszych wydarzeń w mieście: kino, teatr, imprezy, koncerty, spotkania, targi. Going. to Twój własny codzienny kalendarz kulturalny zawsze pod ręką.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

1,4

Todas las opiniones

10 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

nienawidze going

nienawidze going, wynalazca going niech sie smazy w piekle. jak uda mi sie kupic bilety na que, to zmienie na 2 gwiazdki, z calego serduszka NIE polecam wszystkiego co zwiazane z ta szatanska domena. za kazdym razem te same jaja jak berety, bilety na taco czy janka r.i.p

11 de marzo de 2025

Respuesta de Going.

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Przepraszamy za wszelkie niedogodności, które wystąpiły podczas zakupu. Jeśli napotkałaś na jakiekolwiek problemy, bardzo prosimy o kontakt, abyśmy mogli je jak najszybciej rozwiązać.
Możesz skontaktować się z nami za pośrednictwem formularza na stronie: https://goingapp.pl/kontakt/formularz-kontaktowy

Jeszcze raz przepraszamy za wszelkie niedogodności i mamy nadzieję, że w przyszłości będziemy mogli zapewnić Ci lepsze doświadczenia z naszym serwisem.

sprzedaz biletow od 15

sprzedaz biletow od 15 , odrazu kolejka a o 15:08 juz brak biletow , ogarnijcie sibie lepsze serwery bo sa slabe w opór

12 de diciembre de 2024

Respuesta de Going.

Dziękujemy za opinię. Przy bardzo popularnych wydarzeniach bilety potrafią się wyprzedać w kilka minut – mimo że wszystko działa poprawnie po stronie systemu. Mamy świadomość, że kolejki i obciążenie serwera mogą być irytujące, dlatego stale pracujemy nad ich poprawą.

OSZUŚCI !!!

OSZUŚCI !!!! Kupiłem bilety na koncert JAN RAPOWANIE , bilet został opłacony z PAYU, pieniążki zostały pobrane z konta . Ponieważ nie otrzymałem na maila zamówionych biletów, napisałem na support o ich wysłanie. Otrzymałem informacje , że źle opłaciłem zakup i bilety przepadły. No ręce opadają !!! Teraz czekam na zwrot wpłaty. Próbowałem kilka razy się dodzwonić , ale infolinia po 30 minutach rozłączyła mój telefon, no MASAKRA !!!

5 de diciembre de 2024

Dzień dobry,

Przepraszamy za zaistniałą sytuację. Jeśli płatność przez PayU nie została prawidłowo potwierdzona, system mógł anulować zamówienie – wtedy środki są automatycznie zwracane. Rozumiemy frustrację, dołożymy wszelkich by przyszłości nie dochodziło do takich sytuacji.

Zostałam oszukana przez firmę

Zostałam oszukana przez firmę. Zapłaciłam za bilety, których nie otrzymałam. Formularz reklamacyjny wysłałam - bez odzewu, dodzwonić się nie można, ponieważ po 20 minutach oczekiwania w kolejce następuje zerwanie połączenia. Uważajcie!

4 de diciembre de 2024

Dzień dobry,
Bardzo przepraszamy za brak odpowiedzi i problemy z kontaktem. Rozumiemy, jak frustrująca jest taka sytuacja. Jeśli płatność została dokonana, a bilety nie dotarły – sprawę jak najbardziej należy wyjaśnić. Prosimy o ponowny kontakt przez formularz lub wiadomość z numerem zamówienia – https://goingapp.pl/kontakt/formularz-kontaktowy

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wszystkim pracującym nad aplikacją jej…

Wszystkim pracującym nad aplikacją jej szybkością, obsługą życzę wszystkiego, co najlepsze, a przede wszystkim znalezienia odpowiedniej dla siebie pracy, bo ta wam ewidentnie nie wychodzi.

2 de diciembre de 2024

Dzień dobry,
Przykro nam, że aplikacja nie spełniła Pani oczekiwań. Stale pracujemy nad jej udoskonalaniem.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nie moge zwrocic biletu ani przekazac…

Nie moge zwrocic biletu ani przekazac go nastepnej osobie,wyslalom do serwisu dwa maile na zaden nie dostalom odpowiedzi, koncert jest za tydzien a przez brak odpowiedniej organizacji nie moge przekazac nikomu biletu ani go zwrocic, absolutnie nie polecam jak macie opcje nie kupujcie przez going

25 de noviembre de 2024

Dzień dobry,
Przepraszamy za brak odpowiedzi na wiadomości – to zdecydowanie nie powinno mieć miejsca. Rozumiemy, jak frustrująca może być sytuacja, w której nie można zwrócić lub przekazać biletu.

Wiele wydarzeń ma ograniczenia nałożone przez organizatora – m.in. brak możliwości zwrotów lub zmiany danych. W przyszłości prosimy o kontakt poprzez naszą infolinię.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nie chcą zwrócić pieniędzy za bilet…

Nie chcą zwrócić pieniędzy za bilet kupiony u nich na FEST Festival mimo tego, że zarząd podjął decyzję o zwrocie. Unikają odpowiedzialności, blokują opinie w google. Generał IE nie zachowują się fair wobec klientów.

1 de septiembre de 2024

Respuesta de Going.

Rozumiemy Twoje frustracje. Prosimy o kontakt przez formularz zgłoszeniowy, aby to wyjaśnić! Link do formularza: https://goingapp.pl/kontakt/formularz-kontaktowy

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nie polecam. To jak zrobili w konia ludzi, jak parszywe to towarzystwo.

17 de mayo de 2024

Respuesta de Going.

Przykro nam, że nie jesteś zadowolony/a. Prosimy o kontakt przez formularz zgłoszeniowy, aby to wyjaśnić! Link do formularza: https://goingapp.pl/kontakt/formularz-kontaktowy

Nie korzystajcie

Nie korzystajcie. Nie oddają kasy za koncerty które się nie odbyły

8 de septiembre de 2023

Respuesta de Going.

Przepraszamy za niedogodności. Prosimy o kontakt przez formularz zgłoszeniowy, aby to wyjaśnić! Link do formularza: https://goingapp.pl/kontakt/formularz-kontaktowy

Zmiana danych na bilecie

Zmiana danych na bilecie, mimo że bilety zakupione tego samego dnia nie kwalifikowały się do zwroty bo kupione przez inną platformę - oczywiście wcale tak nie było.

27 de agosto de 2024

Respuesta de Going.

Dziękujemy za informację. Prosimy o kontakt przez formularz zgłoszeniowy, aby to wyjaśnić! Link do formularza: https://goingapp.pl/kontakt/formularz-kontaktowy

Valorada con 1 estrellas sobre 5

MEGA SŁABY CHWYT PR-owy z "oddawaniem"…

MEGA SŁABY CHWYT PR-owy z "oddawaniem" biletów za FESTA. Strzał w kolano dla was kolejny. Kupiliśmy bilety przez stronę FESTa, która KIEROWAŁA DO WASZEJ APLIKACJI - do was zostały skierowane pieniądze, na biletach jest wasze logo, a w aplikacji waszej dalej te bilety widnieją. "oddaliście" pieniądze tym 5% osób, które kupiły bezpośrednio z aplikacji, żeby zdenerwować pozostałe 95% osób? brawo. ktoś to dobrze wymyślił.

11 de julio de 2024

Respuesta de Going.

Dziękujemy za feedback. Prosimy o kontakt przez formularz zgłoszeniowy, aby to wyjaśnić! Link do formularza: https://goingapp.pl/kontakt/formularz-kontaktowy

Going - oszuści

Dzień dobry,
również zostałem oszukany przez going.
Nie zwrócono mi pieniędzy za żaden z trzech zakupionych przeze mnie biletów na FEST Festiwal w 2023 roku. Mimo obietnic, ze wszystkiego się wycofują, ignorują maile, przekierowują do formularza, który nie działa itd. Mam nadzieję, że prawnikom się coś uda wskórać.
Życzę więcej szczęścia, unikajcie goingapp.

5 de agosto de 2024

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nie polecam - straciłam ponad 500zł - sprzedawali bilety a impreza się nie odbyła i kasy nie oddali - i nigdy więcej nie skorzystam

8 de noviembre de 2023

Ostrzegam!

Wałek, cyrk itd. Bilety kupione przez Going, wydarzenie się nie odbyło, kasy nie ma.

31 de julio de 2023

Respuesta de Going.

Przykro nam, że tak się stało. Prosimy o kontakt przez formularz zgłoszeniowy, aby to wyjaśnić! Link do formularza: https://goingapp.pl/kontakt/formularz-kontaktowy

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Szkoda, że nie można dać 0 gwiazdek. Nie polecam. Kupiłam przez Going bilety na Fest Festiwal, który został odwołany, a Going. nie chce zwrócić mi pieniędzy, które dostali. Dodatkowo dodam, że niektórym zwracają, kto wie może jest to jakieś losowanie.
Lepiej się zastanów zanim kupisz tu jakiekolwiek bilety, bo możesz się nie zobaczyć z pieniędzmi.
Edit 1. Kontaktowałam się z Państwem wiele razy mailowo i za każdym razem próbowaliście mi wmówić, że kupiłam bilety przez stronę Festa, gdzie dostarczyłam dowody mailowe przez co zostały zakupione bilety (przez strong GOINGAPP.PL) w końcu przestaliście odpowiadać na moje maile. Nagle dostając negatywną opinię zaczęli się Państwo interesować i przejmować sprawą żeby to wyjaśnić (śmieszne).

18 de julio de 2024

Karma wraca

Banda oszustów! Polecam korzystać z innych stron/aplikacji do zakupu biletu/biletów. Zawsze byłam zadowolona z usług Going. do czasu gdy zaczął się koszmar związany z Fest Festivalem. To pokazało tylko ich brak odpowiedzialności. Mam nadzieje, że karma ich kiedyś dopadnie i nie życzę im sukcesu!

9 de agosto de 2023

Valorada con 1 estrellas sobre 5

odradzam kupowanie biletów na…

odradzam kupowanie biletów na wydarzenia których pośrednikiem jest going. Kwestia obsługi fest festival pokazuje jak wygląda obsługa klienta. Są inne platformy które znacznie lepiej obsługują klientów. Nawet jeżeli odniesiecie się jako going do tego komentarza z generic odpowiedzią, nie jesteście w stanie mnie przekonać do tego abym wam zaufał. Może to dobry moment na to, aby niektóre aplikacje zostały wycięte przez konsumentów i pojawiła się przestrzeń na nowe firmy które zadbają o swoich klientów. Dział IT znalazł z jakiego referral URL dokonano zakupu u nich, jak się weszło ze strony innej niż going to umywają ręce. Bardzo długo wam zajęło zrobienie tego selecta na bazie lub sprawdzenie logów. Ale rozumiem że dział IT dzielnie działał żeby ograniczyć liczbę zwrotów. Może chociaż podeślecie informacje użytkownikom czy była wyrażana zgoda że pełnicie tylko rolę agenta i że sprzedawcą nie jesteście wy. Jeśli tylko widzę że jesteście pośrednikami w zakupie biletów to po prostu nie kupuje ich. Pozdrawiam wasze finansowe sprawozdania, zarząd i biednych ludzi z waszego IT. Polecam za to paluszki Beskidzkie, bo są firmy które mają odwagę i determinację żeby stanąć na wysokości zadania.

26 de julio de 2024

Nigdy więcej.

Nigdy więcej.

Going app to sztuka braku profesjonalizmu i robienia z ludzi idiotów..
Brak każdej odpowiedzialności. Wstyd polskiego przedsiębiorstwa biznesu i start up. Jak nie chcecie stracić hajs i logiczne myślenie to nie kupujcie od nich.

11 de agosto de 2023

Fest krętacze

Firma sprzedawała bilety na Fest Festiwal, które są nadal widoczne na ich stronie i w aplikacji ale niestety nie kwalifikują się do zwrotu bo były kupowane przez stronę festiwalu, która i tak kierowała na stronę Going, firma pobierała opłatę serwisową, na biletach widnieje ich logo więc nie rozumiem dzielenia kupujących. Albo zwracacie kasę wszystkim albo nikomu. Nie rozumiem tej decyzji...

25 de julio de 2024

Nierzetelna firma

Nierzetelna firma, oszukująca swoich klientów. Niby zaufany pośrednik, a ostatecznie nie ma co liczyć na wywiązanie się z obowiązków.

23 de julio de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.