Had interesse voor een broek. Via de website al direkt alle maten uitverkocht. Bericht via whattsapp wordt niet beantwoord, 2x telefonisch overleg met belofte dat ik terug gebeld zou worden: ook niet... Ver más
Zeer snelle afhandeling en levering van mijn bestelling. Binnen 24 uur. Produkt goed verpakt aangekomen. De bezorgdienst had een uitstekende track en trace, bezorgtijd zeer nauwkeurig en ver van te vo... Ver más
Prima spullen geleverd gekregen. Enige minpunt was dat het nogal lang duurde omdat een deel van de bestelling niet of moeilijk leverbaar was. Nadat ik zelf contact had gezocht, wat ook niet al te soep... Ver más
Snelle levering en voldoende communicatie over het leveringsproces. De vervoerder GLS is ook snel. Een minpuntje bij GLS is dat zij aangeven wanneer zij komen en de gelegenheid geven om voor een ande... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Golf123, uw ultieme bestemming voor alles op het gebied van golf, viert meer dan 30 jaar expertise en passie in de golfsport. Ontdek een wereld van topmerken zoals Titleist, Callaway, Footjoy, Under Armour en vele anderen op Golf123.nl, waar gemak en kwaliteit hand in hand gaan. Bij ons vindt u niet alleen een ongeëvenaard assortiment aan golfartikelen, maar ook een belofte van uitmuntende service en betrouwbaarheid. Onze focus ligt op het bouwen van langdurige relaties met onze klanten, door hen keer op keer met deskundig advies en superieure producten te bedienen. Ons aanbod omvat alles van Bennington Cartbags tot Ecco Golfschoenen, en van innovatieve golfaccessoires tot de nieuwste golfkleding. Bovendien beschikken we over een eigen reparatieafdeling voor golfclubs en -trolleys, bemand door een team van deskundige specialisten die altijd klaarstaan om u te ondersteunen. Of u nu op zoek bent naar de perfecte golfset, stijlvolle golfschoenen, praktische golftrolleys, of unieke golfcadeaus, Golf123 heeft het allemaal. Bezoek onze winkel en ervaar zelf het brede scala aan golfproducten die wij bieden - van golfschoenen en kleding tot golfballen en paraplu's, tot zelfs gepersonaliseerde golfballen en golfcadeaus voor Vaderdag. Kies voor Golf123 - waar kwaliteit, service en uw golfervaring centraal staan. Uw spel verdient het beste, en dat is precies wat wij bieden.
Erasmusstraat 15, 5216 HM, 's-Hertogenbosch, Holanda
- 0736230999
- info@golf123.nl
- golf123.nl
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 71% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Duidelijke website en snel geleverd.
Duidelijke website en snel geleverd.
Kortom prima.

Respuesta de Golf123.nl
Aan jullie lag het niet.Maar GLS heeft…
Aan jullie lag het niet.Maar GLS heeft er 3 dagen over gedaan om het pakketje bij ons te krijgen 😎
prima
Simpel en snel geleverd, tijdens leveringsproces om omgeschakeld naar een afhaal punt zonder problemen.
Product goed verpakt aangekomen
Vlotte levering
Makkelijk bestellen, vlotte levering van de golftas.
Golftas is precies zoals ik verwacht had.
Goed en ervaren mederwerkers
Snel geleverd
Omdat de golftas aan mijn verwachtingen…
Omdat de golftas aan mijn verwachtingen heeft voldaan.
Prijs kwaliteit okee
Snelle service. Kwaliteit van de producten zoals omschreven op de site aan correcte prijzen.
Betrouwbaar en adequaat
Het hele proces via web bestelling verliep prima. Helaas gingen er wat dingen niet helemaal perfect, maar dit was buiten de competentie van 123Golf. Gelukkig was er een adequate prima service zodat alles goed gecorrigeerd was. Wij zijn dan ook tevreden.
De juiste bestelling is snel afgeleverd.
Nog steeds niets ontvangen!!!
Nog steeds niets ontvangen!!!
Ben bang dat gls het kwijt is geraakt
NOOIT IETS ONTVANGEN!
NOOIT IETS ONTVANGEN!
Ik heb vier weken geleden een pet besteld bij deze webshop. Na drie dagen had ik nog niets gehoord, dus ben ik er zelf achteraan gegaan. Toen bleek dat de pet niet op voorraad was. Geen excuses of uitleg, alleen de mededeling dat ik mijn geld terug zou krijgen.
Daarna heb ik dezelfde pet bij een andere webshop besteld. Bleek achteraf dat dit dezelfde eigenaar had. Weer precies hetzelfde verhaal.
Vier weken later stond de pet opnieuw online. Toch nog maar een keer besteld. Wederom nul reactie, niets ontvangen en alleen zeer matige reacties op mijn mails.
Hier bestel ik echt nooit meer iets. Wat een service. Werk je website bij en zorg voor fatsoenlijke communicatie met je klanten.
Geen communicatie en lange levertijd
3 dagen levertijd. Na 3 weken nog niets. Klantenservice geeft louter vage en nietszeggende AI antwoorden. Bestelling geannuleerd en club elders besteld. Niks levertijd: na een half uur track & Trace, morgen in huis.