Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Had interesse voor een broek. Via de website al direkt alle maten uitverkocht. Bericht via whattsapp wordt niet beantwoord, 2x telefonisch overleg met belofte dat ik terug gebeld zou worden: ook niet... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer snelle afhandeling en levering van mijn bestelling. Binnen 24 uur. Produkt goed verpakt aangekomen. De bezorgdienst had een uitstekende track en trace, bezorgtijd zeer nauwkeurig en ver van te vo... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Prima spullen geleverd gekregen. Enige minpunt was dat het nogal lang duurde omdat een deel van de bestelling niet of moeilijk leverbaar was. Nadat ik zelf contact had gezocht, wat ook niet al te soep... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering en voldoende communicatie over het leveringsproces. De vervoerder GLS is ook snel. Een minpuntje bij GLS is dat zij aangeven wanneer zij komen en de gelegenheid geven om voor een ande... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de artículos de golf

Escrito por la empresa

Golf123, uw ultieme bestemming voor alles op het gebied van golf, viert meer dan 30 jaar expertise en passie in de golfsport. Ontdek een wereld van topmerken zoals Titleist, Callaway, Footjoy, Under Armour en vele anderen op Golf123.nl, waar gemak en kwaliteit hand in hand gaan. Bij ons vindt u niet alleen een ongeëvenaard assortiment aan golfartikelen, maar ook een belofte van uitmuntende service en betrouwbaarheid. Onze focus ligt op het bouwen van langdurige relaties met onze klanten, door hen keer op keer met deskundig advies en superieure producten te bedienen. Ons aanbod omvat alles van Bennington Cartbags tot Ecco Golfschoenen, en van innovatieve golfaccessoires tot de nieuwste golfkleding. Bovendien beschikken we over een eigen reparatieafdeling voor golfclubs en -trolleys, bemand door een team van deskundige specialisten die altijd klaarstaan om u te ondersteunen. Of u nu op zoek bent naar de perfecte golfset, stijlvolle golfschoenen, praktische golftrolleys, of unieke golfcadeaus, Golf123 heeft het allemaal. Bezoek onze winkel en ervaar zelf het brede scala aan golfproducten die wij bieden - van golfschoenen en kleding tot golfballen en paraplu's, tot zelfs gepersonaliseerde golfballen en golfcadeaus voor Vaderdag. Kies voor Golf123 - waar kwaliteit, service en uw golfervaring centraal staan. Uw spel verdient het beste, en dat is precies wat wij bieden.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 71% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

3,8

Todas las opiniones

120 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Oplichters

Oplichters! Koop hier niet!

2 weken geleden een product besteld dat 'de volgende dag in huis' zou zijn. Meerdere keren contact gezocht, één keer reactie gekregen dat het het deze week verstuurd zou worden. Je raadt het al, niets verzonden..

update
Grappig om hieronder te lezen dat golf123 een bestelling die ze bijna 3 weken laten liggen afdoet als 'geen bewijs'. Zou fijn zijn geweest als ze eens zouden reageren op alle verstuurde e-mails, in plaats van alleen op review platforms zoals deze.

Hoe dan ook, koop hier niet!

21 de diciembre de 2025
Opinión espontánea

Respuesta de Golf123.nl

Onze eerdere reactie is volkomen terecht. Met uitsluitend de voornaam Sander kunnen wij geen bestelling terugvinden. Deze naam komt in Nederland zeer vaak voor en is onvoldoende om een specifieke order te identificeren.

Zonder aanvullende gegevens zoals een ordernummer, achternaam of e-mailadres dat bij de bestelling is gebruikt, is het voor ons niet mogelijk om een bestelling te verifiëren of inhoudelijk te reageren.

Wij hebben hier ook in ons eerdere bericht duidelijk om verzocht. Tot op heden hebben wij deze informatie niet ontvangen. Zodra u deze alsnog aanlevert, kijken wij hier uiteraard direct naar.

Golf123

------------------------------------------------------------------

Beste Sander,

We hebben ons volledige systeem zorgvuldig gecontroleerd, maar er is geen openstaande bestelling gevonden op de naam “Sander”. Zonder volledige naam of ordernummer kunnen wij helaas geen enkel bericht aan een daadwerkelijke bestelling koppelen. Hierdoor kunnen wij deze review op dit moment niet serieus verifiëren.

Mocht er wel een echte bestelling aan ten grondslag liggen, dan verzoeken wij je vriendelijk om telefonisch contact met ons op te nemen en je ordernummer door te geven. Dan lossen wij dit uiteraard direct en zorgvuldig met je op.

Wij staan altijd open voor eerlijke feedback, maar het zomaar plaatsen van beschuldigingen zoals “oplichters” zonder bewijs vinden wij onacceptabel en respectloos richting ons team dat dagelijks hard werkt voor onze klanten.

Wilbert van Spaendonck

Supersnel !

Ongelooflijk snel geleverd. Maandag besteld en dinsdag al in ontvangst genomen. Fantastisch!

29 de diciembre de 2025

Uitstekende service

We hadden een defecte Titleist golfparaplu ontvangen. Na 1 telefoontje werd de volgende dag al een nieuwe paraplu bezorgd!

3 de diciembre de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Uiteindelijk geleverd wat besteld werd

Uiteindelijk geleverd wat besteld werd, maar met 2 weken vertraging zonder enige updates .
Eveneens werd het huisnummer niet doorgegeven aan de leveringsfirma waardoor ik zelf nog manueel moest ingrijpen.
Vraag voor feedback wordt al gestuurd nog voor alles geleverd werd.
Er werd gereageerd op de whatsapp maar slechts na 3 dagen.
Deze klantenervaring kon met wat kleine aanpassingen een pak beter en professioneler.

1 de diciembre de 2025

Ronduit waardeloos bedrijf

Ronduit waardeloos bedrijf. De website beloofde dat het product op voorraad was en de volgende dag geleverd zou worden, maar na bestellen veranderde dat ineens in “1–3 werkdagen”. Ook die termijn werd niet gehaald.

Na zelf moeten bellen bleek het product helemaal niet op voorraad te zijn en pas over twee weken binnen te komen. In plaats van verantwoordelijkheid te nemen, probeerden ze meerdere keren een andere kleur aan te smeren, terwijl ik bewust het juiste product heb besteld en daarvoor heb betaald.

De website ligt ondertussen plat met een 403 Forbidden-melding, dus zelfs controleren of er nog informatie klopt is onmogelijk.

Dit bedrijf is onbetrouwbaar, communiceert slecht en geeft misleidende informatie. Ik kan niemand aanraden hier te bestellen.

1 de diciembre de 2025
Opinión espontánea

Niet voor herhaling vatbaar

Leveringstermijn niet zoals website belooft. Twee weken ipv dag er na verzonden.
Amper communicatie, enkel na herhaalde berichten reactie gekregen.
Afspraken niet nageleefd: via mail bevestigd dat bestelling geannuleerd zou worden omdat deze een cadeautje was en veel te laat geleverd zou worden. Bestellen werd paar dagen later alsnog geleverd.
Dus wat mij betreft, bestel ik nooit meer via jullie. Ik had de recensies op de website beter gelezen alvorens te bestellen.

31 de octubre de 2025

Respuesta de Golf123.nl

Dank voor uw review. We begrijpen uw teleurstelling en bieden hiervoor onze oprechte excuses aan. De order is uiteindelijk 11 dagen na bestelling verzonden, omdat het artikel – anders dan verwacht – niet op voorraad bleek te zijn.

Na telefonisch overleg hebben we samen afgesproken dat u het geleverde artikel kosteloos mag behouden. Wij zullen het volledige aankoopbedrag aan u terugstorten.

Nogmaals excuses voor het ongemak – we nemen uw feedback serieus en gebruiken dit om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Geen communicatie

Er was totaal geen communicatie, het artikel wat besteld was en betaald was niet leverbaar dus een vervangend artikel genomen.
Jammer dat er niet gewoon een e-mail gestuurd is.

29 de octubre de 2025

Respuesta de Golf123.nl

Bedankt voor uw review. Jammer om te horen dat u de communicatie als onvoldoende heeft ervaren.

Wij willen hierbij graag aangeven dat u zelf meerdere malen contact met ons heeft opgenomen en dat wij telefonisch goed bereikbaar waren. Tijdens deze gesprekken hebben wij u steeds geïnformeerd over de levertijd en de situatie rondom het niet-leverbare artikel, waarna in overleg is gekozen voor een vervangend product.

Desondanks begrijpen we dat de ervaring voor u niet naar wens was. We nemen uw feedback mee om onze communicatie verder te verbeteren.

8 consejos para escribir buenas reseñas.