Meget fin service. Meget fint produkt, golfbag, som jeg ikke kunne finde regnhætten til og bemærkede det i evalueringen. Lynhurtigt blev jeg kontaktet af forretningen, som sagde, at det havde man al... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Fantastisk service og produkt! Jeg fik en Cph Cart 3 i fødselsdagsgave, men den blev først taget i brug fire måneder senere på grund af vintersæsonen. Da golfsæsonen endelig gik i gang, begyndt... Ver más
Skulle faktisk til at bestille brugte golfbolde fra outofbounds.dk, men deres hjemmeside kiksede rigtig meget, og da jeg skulle til at betale gad den heller ikke det. Så søgte jeg efter søbolde på Goo... Ver más
La empresa ha respondido
En god oplevelse og specielt tak for fleksibilitet ved ombytning af golf bag, mange tak
Información sobre la empresa
Sobre Golfboksen
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Du skal være velkommen til at ringe eller skrive til os, så vil vi meget gerne være behjælpelig med at finde det udstyr der passer til dine behov og ønsker.
Información de contacto
Oddesundvej 37, 6715, Esbjerg, Dinamarca
- info@golfboksen.dk
- golfboksen.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Max stjerner herfra
Max stjerner herfra. Ingen problemer! Fra bestilling til modtagelse af golfskoene forløb alt fuldt ud tilfredsstillende - og skoene var til en god pris! Golfboksen anbefalede, at man tog et nr. større i forhold til normalt og de passede perfekt!
Hurtig og nem bestilling og levering
Hurtig og nem bestilling og levering. Varerne levede fuldstændig op til mine forventninger og jeg er godt i gang med at bruge både trolley og handsker 🤩
Fine priser og hurtig levering
Købte en golfvogn og lidt småting. Ikke prøvet endnu men alt føles fint og af god kvalitet. Det gik hurtigt med levering. Fine priser når der er udsalg.
God pris og hurtigt levering 👍
Jeg bestilte golfsko i str 38 sort men…
Jeg bestilte golfsko i str 38 sort men I havde dem ikke alligevel 😡 ærligt

Respuesta de Golfboksen
Jeg er supertilfreds med mit køb og…
Jeg er supertilfreds med mit køb og samtidig lynhurtig levering
Hurtig levering med god information
Hurtig levering med god information. God pris.
Leverede hurtigt og uden problemer
Leverede hurtigt og uden problemer
Svarede tilfredstillende på supplerende spørgsmål
Alt ok og hurtig levering !
Jeg sparede en hel del ved at købe hos…
Jeg sparede en hel del ved at købe hos golfboksen . Er meget glad for min nye skubbevogn . Min nye chipper skal jeg lige lære at kende, men tror den er god
Skrev og spurgte om hvornår man kunne levere varen hvis jeg bestilte fredag. Fik hurtigt svar at varen så ville kunne hentes tirsdagen efter på det aftalte udleveringssted. DeT overholdte man !!!
Problemfri handel
Problemfri handel, og ikke mindst gode tilbud
Mega god service
Mega god service , 30 min efter bestilling er mine varer allerede pakket og på vej
💪
✨✨✨✨✨✨✨✨
Perfekt og hurtig levering
Perfekt og hurtig levering. Kan varmt anbefales at købe udstyr hos Golfboxen
Hurtig og venlig ekspedition
Hurtig og venlig ekspedition! Godaften pris!
Hurtig levering, nem at bestille
Der mangler returlabel ellers alt perfekt.
Damegolfsko str. 42
Alt gik fint. Og de har damegolfsko i str. 42 😊.
La experiencia Trustpilot