Verschrikkelijk. Wil mijn geld terug. Dat was ook toegezegd maar nog steeds niks ontvangen. Als je bericht stuurt negeren ze gewoon. Heb een melding gedaan bij ACM Consuwijzer. BESTEL HIER NIKS
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Retourneren is onmogelijk want je mag zelfs het etiket niet verwijderen.Dus je mag zelfs het horloge niet bekijken!.Dit is niet duidelijk aangegeven en bedrieglijk voor de klant. Daarenboven zijn de... Ver más
Snelle levering, fijne service en voor mij de perfecte horloge.. kan precies genoeg ermee zonder dat ik het gevoel heb een mini computer om mn pols te hebben. Helder scherm, leuke achtergronden en een... Ver más
Top service, snelle levering, mooie producten tegen een redelijke prijs! Gosmartwatch pro S9, is super simpel in gebruik. Een echte aanrader! Gosmartwatch krijgt van mij daarom dan ook 5 dik v... Ver más
Het doel van GoSmartwatch® is om je bewust te maken van je gezondheid
Kraanspoor 50, 1033SE, Amsterdam, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Hallo mijn antwoord is kort maar krachtig
Ik ben heel tevreden en fijn en goede service.Heel tevrede over het horloge en zeker een aanrader het is de go s9
Smartwachts.
Werk zo als beschreven
Heel tevreden met deze smartwatch, handig, stevig en heeft veel opties!!
Snelle levering en een prachtige smartwatch met alles erop en eraan!
Snelle levering maar had wel een langere kabeltje verwacht met stekker zodat je er een voor thuis en een voor onderweg hebt
Snelle levering wat alléén jammer was is dat mijn horloge al aan stond toen ik hem uit de verpakking haalde
De smartwatch werd de volgende dag geleverd. De keuze om nog een stalen bandje erbij aan te schaffen is lastiger qua kleur. Maar verder prina service en reacties.
Ik ben erg te tevreden.
Snelle levering goede service, ik had een klein probleempje en het werd gelijk heel netjes opgelost. Vriendelijke groeten Diny
Top service, snelle levering, mooie producten tegen een redelijke prijs!
Gosmartwatch pro S9, is super simpel in gebruik.
Een echte aanrader! Gosmartwatch krijgt van mij daarom dan ook 5 dik verdiende sterren! *****
Snel binnen gekregen. Prima smartwatch. Makkelijk in gebruik.
Goede en vriendelijke klantenservice.
Op tijd besteld en binnen een paar dagen binnen. Product kun je,mocht het niet goed zijn, retour doen zonder op of aanmerkingen
Heel blij met de smartwatch! Zoonlief is er heel blij mee.
Mooi produkt (horloge) en doet wat beloofd te doen. Géén 5 sterren ivm levering, al begrijp ik dat dit niet aan go smart ligt. Dus tevreden !!
Bevalt goed was goed te installeren op de telefoon