Verschrikkelijk. Wil mijn geld terug. Dat was ook toegezegd maar nog steeds niks ontvangen. Als je bericht stuurt negeren ze gewoon. Heb een melding gedaan bij ACM Consuwijzer. BESTEL HIER NIKS
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Retourneren is onmogelijk want je mag zelfs het etiket niet verwijderen.Dus je mag zelfs het horloge niet bekijken!.Dit is niet duidelijk aangegeven en bedrieglijk voor de klant. Daarenboven zijn de... Ver más
Snelle levering, fijne service en voor mij de perfecte horloge.. kan precies genoeg ermee zonder dat ik het gevoel heb een mini computer om mn pols te hebben. Helder scherm, leuke achtergronden en een... Ver más
Top service, snelle levering, mooie producten tegen een redelijke prijs! Gosmartwatch pro S9, is super simpel in gebruik. Een echte aanrader! Gosmartwatch krijgt van mij daarom dan ook 5 dik v... Ver más
Het doel van GoSmartwatch® is om je bewust te maken van je gezondheid
Kraanspoor 50, 1033SE, Amsterdam, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Hier niets bestellen!
Horloge besteld en vervolgens niet meer gehoord.
Op mails wordt niet of laat gereageerd, en als er antwoord komt wordt je niets wijzer.
Omdat ik op basis van internet reviews in de gaten kreeg dat ik met oplichters te maken had, heb ik mijn geld terug gevraagd en de bestelling geannuleerd.
Wederom geen reactie. Uiteindelijk na aangifte gedaan te hebben heb ik mijn geld terug.
Voor de 3 de kerr een bestelling geplaatst omdat ik eerder tevreden was. Deze bestelling is nooit aangekomen en nu stast op karnaval dat hij afgeleverd is. Ga dus niet betalen .
Na een paar weken werkt het horloge niet meer naar behoren. Meerdere mails gestuurd maar krijg geen antwoord. Ga gewoon door totdat ze een keer reageren voor dat bedrag mogen ze het best wel netjes afhandelen. Geld groeit ook niet op mijn rug.
Twee bestellingen geplaatst en extra betaald voor een snelle levering. Bestellingen gekend onder nr. 18269 en 18270. Bestelling 270 werd geleverd(extra armbandje) bestelling 269 tot op heden 29/10 NIET. Klantendienst meerdere keren email gestuurd met vraag om uitleg. Nooit reactie gekregen. Beiden waren een geschenk voor een verjaardag dd 27/10. Bestelling werd geplaatst op 25/10. Ondertussen gemeld wat wij bestelling 269 niet meer willen, vragen ons geld terug en hebben email gestuurd om armbandje te retourneren Denken dat we te doen hebben met oplichting. Wachten opnieuw reactie gosmartwatch af. Indien geen reactie zullen wij klacht indienen bij consumentendienst in Nederland.
Wij houden alle gestuurde berichten bij
Gewoon een schande
Roland Borny
Heb hem niet ontvangen kreeg van de week een mail van ze dat ze mijn adres nodig hadden dat mijn bestelling in hun spam was gekomen nu weer niks geen reactie ook meer
Waarschuwing: koop niets bij deze webshop, het is een oplichter. Je mag het horloge, nog geen 10 euro waard, niet terugsturen als het uit de doos is geweest en als je assecoires terugstuurt krijg je je geld niet terug. Op mailtjes wordt niet gereageerd. Ik ben 118 euro kwijt en heb helemaal niets! Ik ben bedrogen, het is pure diefstal!
Een week geleden horloge besteld met premiumverzending (extra betaald dus)
Niks gehoord, niet bereikbaar, ...
Ze promoten social media maar ook daar geen antwoorden.
Geen probleem als levering langer duurt, maar geef dat dan mee en vooral reageer op mailtjes!!
Klantvriendelijkheid is vandaag de dag zo cruciaal...
Ik blijf hopen dat het nog goed komt maar vandaag geen fijne ervaring.
Kan niet anders zeggen dat de servers en de juiste informatie prima is en de uitleg over het product en de snelheid waarmee het gebeurt uit muntend.
Tevreden over de snelle reactie en de oplossing en uitleg voor mijn probleem
Service beneden alle peil! Drie dagen verder... Nog steeds geen antwoord op emails of enige reactie. Wat een service.... Bestaat deze spookfirma nog?
Op 29 augustus een e-mail gestuurd en vandaag 12 september nog steeds niets gehoord. Er was te lezen dat je na 2 dagen een antwoord zal krijgen nu nog steeds niets gehoord. Volgens mij zijn er meer mensen die niet tevreden zijn.
Arie Prins
Snelle levering en fijne makkelijke smartwatch. Handleiding goed te downloaden duidelijk in uitleg. De app die erbij hoort is ook superfijn. Het horloge zelf heeft veel mogelijkheden. Zeer makkelijk in gebruik. Mooie keuze uit de wijzerplaten.
Mijn advies, koop hier geen smartwatch! Reageren alleen als je wat wilt kopen. Retour sturen is een drama!! Reageren laat/niet.

Respuesta de gosmartwatch.nl
Koop geen smartwatch bij gosmartwatch.nl. Mail gestuurd over de klachten van de smartwatch. Aangegeven dat de batterij niet opgeladen wordt. Krijg je een mail van ene Julia met als antwoord.
Wat vervelend dat de smartwatch niet naar behoren werkt. Wij raden u aan om de smartwatch te resetten en te koppelen met een andere smartphone. De app moet opnieuw geïnstalleerd worden. En of ik het ordernummer heb. En de stappen mailen die ik gedaan heb. Ik heb bij aanschaf de handleiding lezen. Doe je toch altijd als je wat koopt. Ik heb alles gemaild naar support maar nee van deze oplichters krijg je geen reactie. Heb ze een mail terug gestuurd met wat ik gedaan heb en het ordernummer waar ze om vroegen. Maar geen reactie terug hoor. Want ja zo werken bedrijven die bij verkoop aangeven een garantie regeling te hebben. Bij klachten reageren ze gewoon niet meer. Koop nooit een smartwatch bij gosmartwatch.nl zijn oplichters 1ste klas.

Respuesta de gosmartwatch.nl
Prima ervaring snelle levering en goede communicatie

Respuesta de gosmartwatch.nl
Zeer snelle levering zowel met de Smart watch als het nieuwe bandje. En als je iets niet snapt kan je chatten en krijg je gelijk antwoord. Een dikke👍

Respuesta de gosmartwatch.nl
Helaas ging het silicone bandje al heel snel kapot. Daarop een stalen bandje besteld in de hoop dat dat wat langer dan 7 weken meegaat. Complimentje voor de snelle levering.
Ik ben enorm tevreden met smartwatch. Het is een heel behulpzame watch die ik heel goed kan gebruiken in alle omstandigheden en die heel behulpzaam is. Ik kan niet beschrijven wat je er allemaal mee kan doen en wat ie kan doen voor mij. Ik spreek nu met eerlijkheid en oprecht dank u.
Zeer slecht al 28 juli een horloge besteld en reageren niet binnen 2 dagen . Pas na 8 dagen en dan zeggen ze hebben vertraging maar nee pakket is gewoon zoek en ze doen er niets aan . Ik wil me geld terug anders ga aangifte doen