Goudenmkbregister

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Factuur ontvangen a € 1573,00 voor opzegging online 4 digitale vermeldingen van Dimi solutions Burg v Roijenstr Oost 139 9602 CD 9602CD Hoogezand Nog nooit van dit "bedrijf" gehoord en nooit con... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

OPLICHTERS GOUDENMKBGIDS.NL | SAM SOLUTIONS Ook wij sluiten ons aan bij de ervaringen van anderen. Het is bij ons op een soortgelijke manier gegaan. Telefonisch onder druk gezet. 6x een bedrag van... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vandaag telefoontje gehad, zelfde verhaal als bij anderen: ik moest voor de eerste 3 maanden van dit jaar betalen. Heb me nooit ergens voor opgegeven. Na dreigen met advocaten, het vragen van naam en... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Oplichters ze bellen je met de mededeling of ze je uit het register moeten halen, als je dan ja antwoord krijg je enkele dagen later een nota van 629 euro. Makkelijk geld verdienen tegenwoordig om zo... Ver más

Información sobre la empresa

1. Asesor

Escrito por la empresa

De Gouden MKB Register De Gouden MKB Register is een bedrijvengids en telefoongids waar u in een handig overzicht allerlei bedrijven kunt opzoeken. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een glazenwasser, timmerman of wilt u een nieuwe auto kopen bij een autobedrijf? Op onze website vindt u een compleet overzicht van deze bedrijven. Aanbevolen bedrijven worden bovenaan in de zoekresultaten getoond. Bedrijven vinden in De Gouden MKB Register Er zijn talloze bedrijven waar u zowel producten als diensten kunt afnemen. Wilt u graag een nieuwe badkamer laten installeren in uw woning? Dan is dat een forse investering en wilt u er zeker van zijn dat u kiest voor een betrouwbare partij. Op onze website vindt u talloze betrouwbare bedrijven die u hiermee kunnen helpen. De Bedrijvengids is actueel en compleet. Nieuwe bedrijven worden altijd handmatig gecontroleerd voordat deze toegevoegd worden. Ook heeft u de mogelijkheid om reviews te plaatsen bij een bedrijf. Ook anderen kunnen uiteraard reviews plaatsen. Een review toevoegen aan De Gouden MKB Register Onze bezoekers hebben de mogelijkheid om reviews te plaatsen op de website. Wilt u graag een onderneming beoordelen in De Bedrijvengids? Dan kan dit: een account aanmaken is niet verplicht. Alle reviews worden van tevoren handmatig gecontroleerd door onze redactie. Dit heeft meerdere redenen: uiteraard willen bij geen scheldwoorden of ander naar taalgebruik op onze website. Ook controleren wij of de review daadwerkelijk van een klant komt. Mocht een bedrijf veel reviews krijgen vanaf hetzelfde IP-adres, zullen wij deze reviews afkeuren. Wilt u graag uw review toevoegen? Navigeer dan naar het betreffende bedrijf en laat uw mening achter. U kunt zowel een sterrenbeoordeling insturen als een omschrijving. Voordelen voor ondernemers Bent u ondernemer en wilt u graag uw bedrijf toevoegen aan De Bedrijvengids? Als ondernemer kunt u genieten van talloze voordelen. Zo kunt u bijvoorbeeld genieten van een verbeterde vindbaarheid, wat zich vertaalt in nieuwe klanten. Consumenten kunnen gemakkelijk en snel informatie opzoeken op deze website. Als ondernemer heeft u de mogelijkheid om veel informatie toe te voegen aan uw bedrijfsprofiel. Zo kunt u een omschrijving, uw website, uw telefoonnummer, uw social media profielen, uw e-mailadres en uw openingstijden toevoegen. Meer potentiële kunnen u zodoende bereiken en dat zorgt voor extra traffic op uw website. Regelmatig kunnen onze leden bovendien profiteren van actiekortingen en deals. Meld uw bedrijf daarom gerust aan.

Información de contacto

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zelfde verhaal als alle anderen hier

Zelfde verhaal als alle anderen hier. Kreeg telefoontje van Sandra van de Berg met de vraag of ik bij de basis vermelding wil blijven of wil upgraden. Ik heb mij nooit aangemeld voor een vermelding en al helemaal niet een die 400 euro per jaar kost. Enorm sluwe praktijken dit.

5 de febrero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zojuist gebeld door +31 36 762 05 94…

Zojuist gebeld door +31 36 762 05 94 over mijn gouden mkb gids vermelding met het verhaal dat mijn overeenkomst doorloopt en dat de kosten van verlengen 575 euro zouden bedragen.

Gelijk het gesprek tijdens de geluidsopname afgekapt en duidelijk gezegd hier niet mee in te willen gaan en dat ze meer hun best moeten doen om dit geloofwaardig te moeten laten klinken.

Trap hier niet in mensen!!

30 de enero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Gisteren telefonische benaderd door…

Gisteren telefonische benaderd door mevrouw die zei dat mijn gratis vermelding niet meer mogelijk is, nu wordt dit verplicht jaarlijkse kosten van € 365,- per jaar.
Ik geef gelijk aan van dan haal je mij maar uit de gids want daar ga ik niet mee akkoord je kan aanmaningen sturen dat je ons weegt maar dat ga ik niet betalen.
Toen werd het gesprek snel afgebroken van dan word het naar een andere afdeling doorgezet zeg ik al kom je met de deurwaarder wordt niet betaald, ik heb geen contract of wat dan ook met jullie.

18 de enero de 2024

Oplichters 1ste klas

Vanmorgen gebeld met zelfde verhaal.
Ze bleef vriendelijk en kalm.
Ik kon me niks heugen dat ik zoiets doms zou doen. Ik heb een fulltime werkend bedrijfje en dat alleen van mond tot mond reclame.
Ze stuurde me een bewijs van opzegging voor volgend jaar, maar toen ik haar vroeg ik wil dat contract zien wat ik toen heb geaccepteerd, wil je dat nog een keer sturen, toen kon ze me dat opeens niet sturen.
Wat ik het ergste vind is dat ze je zo aan het twijfelen brengen dat je er bijna intrapt!
Gelukkig gingen steeds meer alarmbellen rinkelen dit klopt niet. Ik kan mss eens wat missen, maar in dit verhaal had ik dan wel heel veel vergeten.
Schandalig dat zulke mensen op deze manier geld proberen af te troggelen van hardwerkende eerlijke bedrijfjes

18 de enero de 2024

Bedrijvengids zijn OPLICHTERS

Vanmorgen zelfde verhaal als iedereen. Een vriendelijke mevrouw zegt dat ik vorig jaar bij de Bedrijvengids een abonnement heb afgesloten voor twee jaar. Eerste jaar gratis, tweede jaar, nu dus, moet ik betalen. Korting van 1100 naar 400. Moest ik nog blij mee zijn. Ondertussen snel gegoogeld naar deze trustpilot site. Daardoor wist ik dat het grote oplichters zijn. Dank voor jullie reviews. Ik ben eigenlijk een goedgelovig mens, maar vertrouw steeds minder mensen helaas.

5 de enero de 2024

Oplichters!!…

Ook gebeld door eerdergenoemd nummer met de mededeling dat het contract dat een jaar eerder was aangegaan voor vermelding in de gids niet zou worden verlengd als we dat niet wilden. Vervolgens werd er gevraagd een offerte te tekenen waarbij een paar keer gezegd werd dat dut een telefonische opzegging was van het contact en dat alleen nog de laatste 479 euro betaald moest worden. Dit getekend, maar toen bleek dat t een offerte was voor vermelding. Intussen de politie gebeld voor t doen van aangifte, we betalen helemaal niet!!

28 de diciembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zelfde verhaal als iedereen, oplichters!

Zelfde verhaal als iedereen. Er wordt beweerd dat ik in het verleden akkoord ben gegaan met een basis vermelding (ben ik niet) en of ik die dit jaar wilde uitbreiden (nee wil ik niet). Toen ik aangaf dat ik nergens interesse in had, nergens voor had betaald of ging betalen en nergens akkoord mee was gegaan, zei de mevrouw dat ze het (zou niet weten wat?) op de mail voor me ging zetten en hing ze op. Heb nog niks ontvangen maar ben zeker niet van plan om deze partij ook maar iets te betalen. Als zij niet kunnen aantonen dat er een overeenkomst is, kunnen ze me hopelijk ook niks maken. Pijn in m’n buik van dit soort partijen. Ga toch eens wat nuttigs voor de wereld doen met je tijd en geld.

21 de diciembre de 2023

oplichters

gebeld door hetzelfde telefoon nummer:0850876786 alleen dan uitgaand van degoudenbedrijvengids.nl men gaf aan dat ik in 2021 een proef abonnement had afgesloten maar om de stop te zetten moet ik bijna 500 euro betalen. toen even snel gekeken maar kon mezelf niet eens vinden later nog een aantal keer gekeken maar geen registratie te vinden. vanmorgen nog een keer gebeld en spontaan was een registratie te vinden. overigens de domain registratie ook van 2023 dus best knap om dan al een trial te hebben sinds 2021

21 de diciembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Betalen gouden gids registratie?????

Werd net gebeld dat mijn proefperiode van 2 jaar waarvan ik dan 1 jaar kreeg en het 2e jaar € 400 moest betalen waarvan ik niet wist dat mij daarvoor had aangemeld. IK heb ook geen bewijs dat ik uberhaupt goedkeuring heb gegeven Toen ik vroeg laat mij dat maar zien zeiden ze het was toen een aanbieding dus wij hebben die mail niet meer. De dame die ik heb gesproken heette Suzanne Hofland (mits dat haar echte naam is). Ik gaf aan dat al zou ik dat doen ik die 400 euro niet had toen mocht het 250 van haar manager....worden als ik direct kon betalen 100 nu en volgende mnd 150. Ik ga dit natuurlijk niet doen maar wees gewaarschuwd. Nummer waar vanaf gebeld wordt is: 085-0876785. De Goudengids registratie zoals zei het noemde bestaat ook niet!

Heb hier inmiddels ook al aangifte van gedaan!

13 de diciembre de 2023

Oplichters

Uit het niets opgebeld met het verhaal over een oud contract
Niet wetend dat er geen contract was.
Ik zou nog een half jaar moeten betalen om van het oude contract af te komen
Ik heb onmiddellijk het zogenaamde oude contract opgezegd ,en wat blijkt ze hebben gewoon een nieuw contract gemaakt en de opzegging van het oude contract hier voor gebruikt
Dat betekent dat ze je nog een jaar kunnen laten betalen .voor een contract wat ik nooit ondertekend heb
Trap er niet in dit is pure oplichting

26 de octubre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ook ik ben gebeld door dit bedrijf

Ook ik ben gebeld door dit bedrijf, dat ik een bedrag van 477,95 moet betalen. Ik word ook steeds gebeld om te vragen wanneer ik het bedrag betaal. ik heb mezelf nooit aangemeld voor dit bedrijf, werd gebeld en mevr stuurde een link naar mijn mobiel of ik dat wilde accepteren. OPLICHTERS ZIJN HET! ik heb mijn bedrijf hier nooit voor aangemeld, heb ook nog nooit eerder een mail van hun ontvangen, nu blijven ze mij bellen of ik het bedrag kan betalen.

OPLICHTERS SCAMMERS

1 de septiembre de 2023

SCAMMERS!

Ze belden mij uit het niets met de claim dat ik met mijn bedrijf zogenaamd een proefperiode was gestart. Ik ken dit hele bedrijf niet eens.

Ze beweerden dat ik in december een bevestiging heb ontvangen en het verlengd was voor een jaar. Ik heb nog nooit een factuur of afschrift van hen voorbij zien komen. Na het aanvragen van het stop willen zetten van het "abonnement" kreeg ik een offerte toegestuurd gekregen ipv een bevestiging van opzegging.

11 de agosto de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Oppassen dit zijn oplichters bellen je…

Oppassen dit zijn oplichters bellen je met valse voorwendselen en gaan bij alle negatieve reviews die ze krijgen een lange tekst reageren op een nette manier pas op niet intrappen, dit zijn echte oplichters !!!
Neem je tijd en je komt er vanzelf achter
Werk voor je geld en lever diensten , maar ga geen mensen oplichten zieligerds die jullie zijn

3 de agosto de 2023

OOK gebeld 5 juli

OOK gebeld 5 juli, ook het verhaal zoals vaker beschreven, nog nooit van gehoord, ook geen mail in december gekregen. Beller had Drents of Achterhoeks accent.

5 de julio de 2023

Gebeld met neppe claims

Gisteren gebeld door vrouw, met de claim dat ik een jaar ingeschreven had moeten staan, en dat ik nu dus €395 zou moeten afdragen. Geen eerdere emails ontvangen van dit bedrijf, noch ooit eerder van gehoord. Na veel heen en weer en tegenstrijdige informatie over mij en mijn bedrijf, werd in plaats van een factuur, een offerte verstuurd.
Niet beter wetend geaccepteerd, en toen ik de reviews opzocht door mijn eigen twijfels gezien dat ik niet de enige was.
Na 10+ telefoontjes met in totaal 5 personen, kreeg ik eindelijk een manager aan de lijn die mij vertelde dat er een systeem fout was geweest 2 weken geleden (een excuus dat eerder ook al gebruikt is tegen andere mensen vóór Juni 2023).
Uiteindelijk alles telefonisch teniet verklaard met de belofte een bevestigings email te ontvangen, maar enkele uren later ontving ik alleen een factuur. Pas na mijn eigen herinnering naar de manager ontving ik deze confirmatie email.

Heel vreemd hoe zij aan mijn persoonlijke informatie zijn gekomen, en hoe deze persoonlijke en zakelijke informatie combineerde. U kunt begrijpen dat dit mijn dag goed verpest heeft.

5 de julio de 2023

Gouden mkb, serieus?…

Ik ben gebeld door deze mensen met hetzelfde verhaal als wat hier al door anderen gemeld is. Ik heb me nooit aangemeld, weet niets van een proef periode en heb niet, zoals werd beweerd, in december een mail van ze ontvangen over contributie. Ik stá met mijn bedrijf ook niet in dit register.
Compleet onzin verhaal dus.
Wel verontrustend dat ze het e.e.a. over mij en mijn bedrijf blijken te weten.

4 de julio de 2023

Beste Thea,

Ik schrijf u naar aanleiding van de recente verklaringen en uitspraken die u heeft gedaan over mijn persoon en mijn bedrijf. Ik ben diep verontrust en ontstemd door de schade die deze onjuiste uitspraken kunnen veroorzaken. Ik wil u dringend verzoeken om te stoppen met het verspreiden van leugens en valse informatie, aangezien dit ernstige consequenties kan hebben voor mijn reputatie en bedrijfsvoering.

Ik wil benadrukken dat alle beweringen en beschuldigingen die u heeft geuit over mijn bedrijf volledig onwaar zijn. Deze leugens kunnen schadelijk zijn voor mijn professionele en persoonlijke reputatie, en ik ben vastbesloten om mijn goede naam te beschermen tegen dergelijke lasterlijke acties.

Ik eis dat u onmiddellijk stopt met het verspreiden van valse informatie en dat u zich onthoudt van verdere schadelijke uitspraken over mij en mijn bedrijf. Indien u niet stopt met deze praktijken, ben ik genoodzaakt juridische stappen te ondernemen om mijn rechten te beschermen en een einde te maken aan deze lasterlijke en schadelijke acties.

Ik wil u erop wijzen dat de verspreiding van onjuiste informatie en lasterlijke uitspraken ernstige juridische gevolgen kan hebben. Ik hoop dat het niet nodig zal zijn om deze weg te bewandelen en dat u in plaats daarvan de verantwoordelijkheid neemt voor uw acties en ervoor kiest om deze kwestie op een constructieve en eerlijke manier op te lossen.

Ik verwacht binnen [specificeer een redelijke termijn] een schriftelijke bevestiging van uw bereidheid om te stoppen met het verspreiden van valse informatie en het beëindigen van deze schadelijke acties. Mocht ik geen bevredigend antwoord ontvangen of merken dat deze praktijken voortduren, zal ik geen andere keuze hebben dan juridische stappen te ondernemen om mijn rechten te verdedigen en de schade te herstellen die door uw leugens is veroorzaakt.

Ik vertrouw erop dat u deze kwestie serieus zult nemen en de nodige stappen zult ondernemen om dit probleem op te lossen zonder verdere escalatie.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Uit het niets en nergens voor aangemeld

Ik sluit mij helemaal aan bij onderstaande opmerkingen. Hier ook zojuist uit het niets gebeld door dit bedrijf met een druk om te betalen, terwijl wij ons nooit ergens voor hebben aangemeld en er ook nooit een mail is ontvangen. Heb dan ook gevraagd naar bewijs voor de aanmelding dus ben benieuwd of deze komt. Zorg is wel dat ze telefoonnummer, bankrekening en adres gegevens in bezit blijken te hebben.

30 de junio de 2023

Beste Bob,

SCAM CALLER! Be aware!!

Same as all the other NEGATIVE reviews!! I was also contacted & told I needed to renew my "contract" despite me telling the caller my business is closed!! I also have NO record of any legal connection to this company! Take care! The seller was very persistent that I sign the online offer!

20 de junio de 2023

Beste LMANDORLO (fake naam stop er mee!!!!),

Gouden MKB Register

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.