Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi fik udført både malearbejde og gulvbehandling, meget tilfredse med udført arbejde. Klar og god kontakt og information fra indgåelse af aftale til udført arbejde.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Med kort varsel kom Goran og så lejligheden an og vi snakkede opgaven igennem. To dage efter sleb og malede GP vores gamle trægulv i løbet af weekenden. Hurtigt og effektivt og et pænt resultat. Min e... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Kan helt klar anbefales

GP Byggeservice var en fornøjelse at have til at udføre maler arbejde hos os. De kom til den tid, som var aftalt og gik ikke før opgaven var udført. Jeg er også super glad for det færdige resultat 4 store rum på 3 dage! Jeg kan helt klar anbefale dem.
Hilsen Elizabeth

10 de febrero de 2026

Glimrende service

Glimrende service! Peter gik fluks til værks få dage efter at have kigge på lejligheden og inden ugens udgang var det færdigt. Nemt og bekvemt.

11 de diciembre de 2025

Effektivt, og godt arbejde

Goran, har slebet, ludbehandlet og lakeret vores gamle slidte originale gulve i vores villa fra 1925. De er blevet superflotte, og Goran har været. meget hjælpsom og lydhør overfor vores ønsker. Det er et smukt og professionelt arbejde han og hans søn har leveret, vi er meget tilfredse, og vil til enhver tid anbefale GP byggeservice

29 de septiembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Flot resultat og udført til tiden

Goran var hurtig til at komme og se gulvet som skulle slibes og lakeres, gav et godt tilbud og var vildt hurtig til at gå i gang med opgaven. Resultat blev rigtig flot, og vi er meget tilfredse!

28 de mayo de 2024

Super service

Super service. Reagerede hurtigt på henvendelse. Fik hurtigt et tilbud og udført arbejdet. Kom til tiden. Godt kvalitet, pænt afsluttet og rengjort inden vi selv kom hjem.

26 de abril de 2024

Parketgulve lagt af GP-Byggeservice

GP-Byggeservice har lagt nye parketgulve for os i forbindelse med renovering af to lejligheder. Vi er yderstilfredse med udførslen af arbejdet og resultatet, herunder kvaliteten af selve gulvet, som er helt i top. Vi kan varmt anbefale GP-Byggeservice.

23 de abril de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan kun anbefale Goran og GP…

Jeg kan kun anbefale Goran og GP byggeservice. De udførte afhøvling af gulve og polering samt lak og maling af hele min lejlighed samt døre og vinduespartier. Resultatet er meget tilfredsstillende og blev opnået på kort tid. Der var løbende og god kommunikation om opgaven undervejs, og jeg følte mig i gode hænder fra start til slut.

20 de octubre de 2023

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse med Goran og GP byggeservice. De trådte til med kort varsel og udførte et flot arbejde med fuldslibning og polering samt lak af vores gulve.

Nem og hurtig kommunikation.

Vi er meget tilfredse!

22 de septiembre de 2023

Gulvslibning og malerarbejde

I forbindelse med overtagelse af ny bolig bestilte vi GP Byggeservice til at slibe gulve i hele huset. Med kort varsel lykkedes det ligeledes Goran og hans medarbejdere at nå at male overalt før indflytningen. Vi havde tæt kommunikation undervejs , hvor detaljer blev drøftet og vi fik løbende tilsendt billeder af arbejdsprocessen. Vi er meget tilfredse med resultatet og giver firmaet vores bedste anbefaling.

22 de septiembre de 2023

Super flot arbejde

Super flot arbejde, kunne tiltræde med kort varsel og overholdte tidsplanen hele vejen. Super god kommunikation - kan klart anbefales

15 de septiembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service og flot resultat

Goran kom ud og så opgaven først og gav hurtigt svar omkring pris og tidspunkt for opgaven. God kommunikation på telefon og sms. Rigtig flot resultat med afslibning og behandling med hvid lud og hvid olie.

28 de febrero de 2023

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.