Really fast service and great choice of high quality printing paper. Everything arrived as ordered through the coloreurope.eu web site - no problems whatsoever. Free EU shipping for orders above 50 Eu... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
J'ai passé commande début 2023, ColorEurope s'est trompé sur le contenu du colis, je les ai contacté par email pour leur signaler, 2 jours plus tard je recevais ma commande (avec enlèvement du mauvai... Ver más
En god købsoplevelse. Den femte stjerne mangler p.g.a. uklar information omkring en ordre, der blev leveret direkte fra en underleverandør og derfor ikke fremgik under "ordrestatus og tracking". Suppo... Ver más
Kan faktisk ikke komme i tanke om een eneste negativ handel gennem Grafisk handel! Service i top. Vejledning i top! Levering i top! (Ja ja - der kan være leveringsudfordringer til lager - lige som all... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Vi er nordens største grafiske handelsplatform til alle led af den grafiske branche. Vi bygger på mere end 50 års erfaring i den grafiske branche, vores fælles erfaring dækker blandt andet heatset, coldset, arkoffset, flexo, digitalt tryk og print og mange flere fagområder. Formålet med Grafisk-Handel er at skabe en fælles handelsplatform for information og indkøb af grafiske vare på tværs af den grafiske branche.
Información de contacto
Kærgårdsvej 1, 2650, Hvidovre, Dinamarca
- 3686 8080
- shop@grafisk-handel.dk
- grafisk-handel.dk
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 25% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Hurtig og præcis feed bag
I har altid spændende tilbud og en…
I har altid spændende tilbud og en hurtig levering.
Jeg kan ikke bedømme jer bedre
Jeg kan ikke bedømme jer bedre, da jeg efter flere uger, endnu ikke har modtaget varerne

Respuesta de Grafisk Handel A/S
Outrageously long wait times, very bad service.
Outrageously long wait times. I had to wait almost two months for my order because one item was out of stock, even though the website stated that an order from an external warehouse for that particular product would take a maximum of 5 days. Great if you urgently need printing paper. While the website stated a normal delivery time of 3 to (a maximum of) 5 days. Never again.
hjælpsom og hurtig forståelse
fjernlager er en scam
Første gang gik meget godt da jeg købte en tegnetablet, men anden gang jeg ville købe en stander til den gik der 3 måneder uden opdatering og efter flere opsøgende mails, fik jeg at vide at standeren ikke var på deres fjernlager alligevel og de havde lavet en fejl på hjemmesiden. Først efter 3 måneders ventetid og ikke venlig kommunikation hvor jeg fik at vide hvis jeg ikke kunne vente måtte han annullere min ordrer som de havde sagt var på fjernlageret.
kort sagt jeg fik aldrig min vare men fik refunderet beløbet efter jeg spurgte om det. Ingen status overhovdet på at min bestilling ikke var på lager alligevel.
hvis der står der er under 10 på deres fjernlager så gå udfra i ikke får jeres vare. Læste flere anmendelser om samme problem men eftersom det gik godt første gang prøvede jeg igen, men her kommer jeg ikke til at købe fra igen.
derudover skulle jeg sende mit odrenummer 3 gange i adskillige mails da de påstod de ikke kunne se noget.
Falske Lokkepriser
Prisen steg med mere end 50% ift hvad der står på forsiden. Dette var endda for afhentning. Lokker med lav pris, og så kommer der afhentningsgebyr på
God hjemmeside og hurtig levering
Hjemmesiden er meget overskuelig, og jeg fandt hurtigt, hvad jeg havde brug for. Levering gik meget hurtigt.
Altid hjælp på hurtig chat eller…
Altid hjælp på hurtig chat eller telefonisk, og de sender altid hurtigt. Jeg har været kunde i efterhånden mange år.
Alt som forventet
Havde en fejl på en pakke papir
Havde en fejl på en pakke papir, det blev løst rigtig fint med en ny pakke papir med det samme.
La experiencia Trustpilot