Really fast service and great choice of high quality printing paper. Everything arrived as ordered through the coloreurope.eu web site - no problems whatsoever. Free EU shipping for orders above 50 Eu... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
J'ai passé commande début 2023, ColorEurope s'est trompé sur le contenu du colis, je les ai contacté par email pour leur signaler, 2 jours plus tard je recevais ma commande (avec enlèvement du mauvai... Ver más
En god købsoplevelse. Den femte stjerne mangler p.g.a. uklar information omkring en ordre, der blev leveret direkte fra en underleverandør og derfor ikke fremgik under "ordrestatus og tracking". Suppo... Ver más
Kan faktisk ikke komme i tanke om een eneste negativ handel gennem Grafisk handel! Service i top. Vejledning i top! Levering i top! (Ja ja - der kan være leveringsudfordringer til lager - lige som all... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Vi er nordens største grafiske handelsplatform til alle led af den grafiske branche. Vi bygger på mere end 50 års erfaring i den grafiske branche, vores fælles erfaring dækker blandt andet heatset, coldset, arkoffset, flexo, digitalt tryk og print og mange flere fagområder. Formålet med Grafisk-Handel er at skabe en fælles handelsplatform for information og indkøb af grafiske vare på tværs af den grafiske branche.
Información de contacto
Kærgårdsvej 1, 2650, Hvidovre, Dinamarca
- 3686 8080
- shop@grafisk-handel.dk
- grafisk-handel.dk
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 25% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Top quality service
That´s actually not much you can write about a company who does 100 % what they should do. Take care of the clients and give fast and good service. That is just a fact. You can only write a lot when a company mess things up. Grafisk Handel doesn´t mess things up.
This will be my to go place to buy my Canson Fine art papers and other stuff.
Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition. Og god oplysnijg om lager/tilgang til produktet
Altid god personlig service
Bedste og klimavenligt printerpapir
Produkterne er bestemt i orden :-) MEN…
Produkterne er bestemt i orden :-) MEN .... Jeg sagde tak til nyhedsbrev.. modtog så 4 stk + ordre bekræft. inden ordren kom videre til GLS. og derefter hurtigt blev videresendt.
fint behandling af min bestilling.
Super fin kvalitet til prisen
Super fin kvalitet til prisen. Billedramme i eg med museumsglas og tilbehør til ophængning.
Pakket godt og sikkert og kom ligeledes frem.
Let og overskuelig hjemmeside
Let og overskuelig hjemmeside, med godt udbud og mange kvalitetsvarer
God og præcis levering
Fantastisk service
Fantastisk service. Ud over det sædvanlige, vil jeg faktisk sige. Varen kom dagen efter bestilling. Alt spiller! Kæmpe anbefaling.
Bestiller med hjemmelevering og GLS- de…
Bestiller med hjemmelevering og GLS- de sender til afhentning med posthus og uden at registrere afsendelsen korrekt til appen, undgå dem er en flok amatørnisser.
Super service, og muglighed for afhentning 1 time efter at have afgivet en ordre
God service og hurtig levering
Her kan man trygt handle
Altid en god oplevelse, og super god kundeservice! Har handlet her mange gange, i mange år efterhånden.
Hurtig levering af de bestilte…
Hurtig levering af de bestilte produkter. Så må vi se om jeg kan finde ud af at installere og bruge det ;)
Hurtig ekspedition
Jeg ringede for at checke hvor hurtigt de kunne sende en vare jeg desperat manglede. 15minutter senere var den sendt. Det passede lige. Men de gjorde deres for at det lykkedes. 👍👌
La experiencia Trustpilot