App gemakkelijk in gebruik, ook als je niet zo technisch bent. Toch 4 sterren ipv 5 omdat het uploaden op mijn mobiel niet lukte omdat deel van de pagina buiten het scherm viel. Hierdoor was doorklikk... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Per abuis 'gratis' QR code aangevraagd bij ander bedrijf dat niet gratis bleek, wel 2000 stickers en posters ermee laten drukken [huilen]. Toen ik ging uitzoeken hoe dit kon gaf gratisQRcode.nl heel d... Ver más
Je hebt een probleem ... je stelt de vraag en stuurt 'm door. Hopelijk krijg ik vandaag nog een antwoord, dacht ik nog!! Minuten later een adequaat ter zake doend (vriendelijk) antwoord. De vervolgv... Ver más
De QR codes kun je door eenvoudigweg de stappen te volgen en vragen te beantwoorden genereren. Zelfs de kleur kun je aanpassen en matchen bij het logo van je bedrijf of stichting. Tip: als je de QR c... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
GratisQRCode.nl en QRcode.nl is het grootste QR Code platform van de benelux. Meer dan 120.000 QR Codes worden aangemaakt per maand. Zowel statische als dynamische QR Codes. Uniek in de markt, wij bieden deze gratis aan!. Voor de dynamische QR Code is ook een betaalde versie beschikbaar. Er zijn verschillende QR Codes beschikbaar zoals link, v-card, wifi , whatsapp. QR codes kunnen ook gemeten worden qua aantal scans.
Información de contacto
Zijpendaalseweg 51A, 6814 CD, Arnhem, Holanda
- info@gratisqrcode.nl
- gratisqrcode.nl
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Prima
Nadat ik bij een andere QR generatie partij erachter kwam heb ik hier mijn QR code gemaakt omdat deze niet verloopt. Let wel op dat je de goede dienst klikt, want deze kan niet gewijzigd.

Respuesta de Gratis QR Code
Duidelijke informatie
Duidelijke informatie. Snel en eenvoudig gemaakt.
Veel opties en zonder veel kosten.
de eerste poging werd automatisch in te…
de eerste poging werd automatisch in te grijze tinten afgedrukt, waardoor testjes niet werkten

Respuesta de Gratis QR Code
Ondanks de duidelijk informatie op de…
Ondanks de duidelijk informatie op de website, toch een specifieke vraag gesteld en daarbij snel en vakkundig geholpen door een zeer vriendelijk persoon.
Goede service voor heel weinig geld
Het klinkt misschien banaal, maar omdat jullie service tot op een bepaalde hoogte gratis is. Ik betaal er dus graag een bedrag(je) voor en zou het niet erg vinden dit jaarlijks te doen. Ik had een QR-code aangemaakt op de eerste de beste aanbieder, code na 2 weken verlopen, en toen kon ik alleen een abonnement nemen voor bijna 100 euro per jaar (of meer) en dan alleen voor 2 codes, Ja, dag! Toen vond ik jullie!
Gewoon goed
Gewoon goed, eerlijk en helder. Makkelijke tool, kind kan de was doen. Supersnelle reactie van helpdesk, op een luttele vraag.
Keifijn! 👌🏼
Snelle reacties op vragen
Snelle reacties op vragen. Goede duidelijke uitleg zodat het zelfs voor iemand met weinig technische affiniteit goed te doen is.
Prima site en makkelijk een qr code te…
Prima site en makkelijk een qr code te maken. Duidelijke info.
Het werkt precies zoals het wordt…
Het werkt precies zoals het wordt omschreven en dat is dus heel eenvoudig!
Heel gemakkelijk in het gebruik
Heel gemakkelijk in het gebruik! En ook snel te gebruiken, fijn dat je geen abonnement nodig hebt, maar dat een eenmalige (vrijwillige) donatie op prijs wordt gesteld. QR-codes heb ik maar af en toe nodig, dan is dit een uitstekende oplossing.
Handig en makkelijk in gebruik
Supermakkelijk en veel mogelijkheden
Supermakkelijk en veel mogelijkheden. Wat meer keuzes in frames zou nog mooier zijn maar dat is meer een tip!
Snel en geen gezeur
Aanbevolen; heel eenvoudig, goedkoop en compleet!
Heel eenvoudig; een QR-code aanmaken in een paar minuten.
De statische codes zijn gratis, maar de dynamische codes zijn maar Euro 8,99, die zijn onbeperkt te wijzigen en je krijgt alle hits in je dashboard te zien!
De eenvoud straalt hier vanaf
De eenvoud straalt hier vanaf! Daar hou ik van. Geen 'dubbele bodem', verborgen kosten en kleine lettertjes! Gewoon eerlijk zaken doen voor een schappelijke prijs. TOP!