Goed meegedacht en goede kwaliteit.
Het ontwerpteam heeft goed meegedacht over het ontwerp van de sjaals. Verder zijn we erg tevreden over de kwaliteit van de gebreide sjaals. Voor op maat gemaakt product ook een prima levertijd.
MerchLab is een merchandise leverancier uit Breda, die merken en organisaties helpt bij het ontwikkelen van premium custom merchandise. Het bedrijf ondersteunt het volledige proces: van conceptontwikkeling en design tot productie, kwaliteitscontrole en levering. MerchLab werkt met internationale productiepartners en richt zich op merchandise die verder gaat dan traditionele promotionele producten. Door sterke concepten en hoogwaardige materialen te combineren, helpt het bedrijf organisaties om merchandise in te zetten voor branding, marketingcampagnes en community building. De producten variëren van kleding en accessoires tot unieke branded items voor events, fans en medewerkers. Het doel is om merchandise te creëren die mensen niet alleen ontvangen, maar ook daadwerkelijk gebruiken en waarderen.
Konijnenberg 135, 4825BC, Breda, Holanda
goed bereikbaar, heldere procedures, levering volgens afspraak
Uitstekende kwaliteit, snelle levering en denken met je mee. Aanrader!
Supermakkelijk en snel gepersonaliseerde lanyard besteld, communicatie was goed en de levering was zoals beloofd op tijd. Aanrader
Wij hebben een aantal strandlaken laten personaliseren voor medewerkers die een jubileum vierden in ons bedrijf.
We zijn zeer goed verder geholpen, van ontwerp tot keuze product.