Greatlife.dk Opiniones 34

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,4

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Радвам се , че има такъв сайт за добавки в Дания. Поръчвам си предимно ,когато правят намаления, а те са редовни преди всеки сезон. Доволна съм от пробиотиците, които имат. Най-добрите, които съм н... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de comida sana

Escrito por la empresa

Hos Greatlife.dk tilbyder vi et bredt sortiment indefor kosttilskud- och helsesprodukter. Ydermere bestræber vi os altid efter, gennem vores fremragende kundeserivce, at tilbyde dig den bedst mulige kundeoplevelse.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

My phone had breakdown and they…

My phone had breakdown and they provided me with a fast response on how I could have acess to my code to collect my parcel. I was really happy because I didn't want to go through the stress of it being returned since I couldn't get the code on my phone. Thank you Great life

8 de junio de 2026

Respuesta de Greatlife.dk

Thank you so much for your wonderful review, Larisa!

We're delighted to hear that our customer service team was able to help you quickly during a stressful situation. We understand how frustrating it can be when you can't access important delivery information, and we're glad we could help you retrieve your parcel without any hassle.

Thank you for your kind words and for choosing Greatlife. We truly appreciate your trust and look forward to serving you again in the future!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nem bestilling og god kommunikation i…

Nem bestilling og god kommunikation i leveringsfasen

8 de abril de 2026

Hej Ronni,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for de 5 stjerner. Det glæder os meget at høre, at du oplevede både en nem bestilling og god kommunikation under leveringen.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber at kunne hjælpe dig igen snart.

Hej Allan,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med produktet, og at leveringen var hurtig.

Vi sætter stor pris på din feedback.

Rigtig gode produkter

Rigtig gode produkter, har taget elektrolytter fra Greatlife i omkring 3 måneder nu og det har virkelig gjort en kæmpe positiv forskel for min energi og nu er jeg begyndt på nogle andre kosttilskud derfra, som jeg har hørt rigtig godt om. De leverer rigtig hurtigt, så intet negativt at sige overhovedet 🙌🏽😍 kæmpe anbefaling herfra!

31 de marzo de 2026

Hej Sabrina Larsen,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at vores elektrolytter har gjort en så stor positiv forskel for din energi, og at du nu også er begyndt på flere af vores kosttilskud.

Vi er også meget glade for, at du sætter pris på den hurtige levering. Tak for din flotte anbefaling, det betyder rigtig meget for os!

Du er altid meget velkommen tilbage!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jeg havde anført hjemmelevering på min…

Jeg havde anført hjemmelevering på min ordre,da dette var muligt. Kontaktede firmaet, da de ikke sendte den til mig. Det rettede de. Så pakken ville blive leveret på min privatadresse. Men jeg kom til at skulle hente pakken på et udleveringssted alligevel.

26 de marzo de 2026

Super produkt

Super produkt

2 de marzo de 2026

Hej Stefan,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du synes, produktet er super.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp fremover. 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering - afventer produkt bedømmelse

1 de marzo de 2026

Hej Helle,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse! Det glæder os at høre, at leveringen gik hurtigt. 😊

Vi håber også, at du bliver glad for produktet, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

ingen problemer

de kom til tiden og jeg fik hvad jeg havde bestilt

7 de febrero de 2026

Hej David,

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse ⭐

Det glæder os meget at høre, at pakken kom til tiden, og at du fik præcis det, du havde bestilt.

Vi håber at kunne byde dig velkommen igen snart!

Tal for god service.

29 de noviembre de 2025

Respuesta de Greatlife.dk

Mange tak for din anmeldelse og for at du handlede hos Greatlife. Det betyder meget for os, at du deler din oplevelse – vi håber at se dig igen snart.

OK leveringstid

OK leveringstid, god pris. Jeg håber fremover at kunne afvente varen tættere på mit hjem, ved der er mindst tre relevante afhentningssteder (Coop 365 Valby Langgade, Dollarstore Valby Langgade, Lidl Søndre Fasanvej). Jeg takker Greatlife for god dialog herom.

28 de noviembre de 2025

Respuesta de Greatlife.dk

Tak for din feedback og for dit køb hos Greatlife – vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage.

Alt gik godt og hurtigt

29 de noviembre de 2025

Respuesta de Greatlife.dk

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for din tillid til Greatlife. Vi værdsætter det virkelig og ser frem til at hjælpe dig igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God pris, hurtig levering :)

25 de noviembre de 2025

Respuesta de Greatlife.dk

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og dit køb hos Greatlife. Vi sætter stor pris på din feedback og glæder os til at byde dig velkommen igen.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg har boet i Sverige og arbejdet i…

Jeg har boet i Sverige og arbejdet i Danmark. Og ser at priserne er meget forskellige fra Land til land også hvordan de skifter.
Super ærgerligt at det ikke er samme lave priser.

24 de noviembre de 2025

Respuesta de Greatlife.dk

Tusind tak for din feedback og for at du deler din oplevelse.
Vi forstår godt, at det kan virke frustrerende med prisforskelle mellem lande. Vores priser kan variere afhængigt af blandt andet moms, valuta, fragtomkostninger og lokale markedsforhold i hvert land.

Vi arbejder altid på at tilbyde så konkurrencedygtige priser som muligt uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber at byde dig velkommen igen hos Greatlife.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Leveringstiden ikke som angivet

Leveringstiden var langt ikke som angivet, flere dage ovenpå. Og de sender nyhedsbrevet selvom man ikke ønsker at modtage dette

28 de noviembre de 2025

Respuesta de Greatlife.dk

Mange tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at leveringstiden ikke levede op til dine forventninger – det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give. I enkelte tilfælde kan der opstå forsinkelser hos fragtfirmaet, men vi tager din oplevelse med os i vores videre arbejde.

Vedrørende nyhedsbrevet beklager vi, hvis du har modtaget det uden at ønske det. Det er naturligvis ikke hensigten, og du er altid velkommen til at afmelde dig via linket i mailen eller kontakte vores kundeservice, så hjælper vi dig med det samme.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på dette – vi håber at kunne give dig en bedre oplevelse næste gang.

Hel perfekt levering

Hel perfekt levering, tak!

8 de octubre de 2025

Et super produkt

Et super produkt, min uro i benene er væk.💪🏻

5 de octubre de 2025

Respuesta de Greatlife.dk

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du valgte at handle hos Greatlife og håber at kunne hjælpe dig igen fremover.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.