Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Har besøgt Great Northern Spa mange gange siden åbningen i 2019. Elsker de smukke arkitektoniske omgivelser og det lækre spaområde. Skønt at I nu også har indført saunagus med velduftende snebolde... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Når golf, afslapning og god mad prioriteres højt, falder valget nemt på Great Northern. Vi nød et par skønne dage og havde købt Albatros-pakken med to overnatninger i et smukt værelse, indbygge... Ver más

Información sobre la empresa

1. Centro turístico
  2. Hotel boutique
  3. Campo de golf
  4. Spa

Escrito por la empresa

Great Northern er et Golf & Spa Resort i international særklasse i Kerteminde. Her bydes du velkommen til banebrydende golfoplevelse, spa-faciliteter, samt restaurant og hotel i unikke omgivelser og nordisk design - alt placeret midt i naturens fordybende univers. Great Northern er for alle. Great Northern er for dig. Et fristed for oplevelsesrejsende i hjertet af Kerteminde, som sirligt forbinder natur og arkitektur med afslappende oplevelser for både krop, sind og sjæl. Efterlad hverdagen ved porten og få mindeværdige oplevelser I Kerteminde. Få kuldegysninger når du står på 1. tee og mærk suset på Great Northern Course – én af Europas bedste golfbaner. Lad tiden stå stille og find fornyet ro hos Great Northern Spa. Tag på en gastronomisk rejse ind i det ”fynske spisekammer”. Sammen skaber vi uforglemmelige minder og nye traditioner. Great Northern Spa: I en hverdag, fyldt med travlhed og højt tempo, skal du huske at give både krop og sind muligheden for at koble helt af. Det vil vi gerne hjælpe dig med i vores spa og wellness, som både byder på selvforkælelse og et tiltrængt afbræk fra hverdagen, hvor du kan nyde nuet. Vores spa og wellness er en getaway for både krop og sjæl, et helle midt i møder og mails og hverdagens mange stimuli. I vores spa wellness kan du indstille opmærksomheden på dig selv, give de store tanker en pause og bare nyde nærværende oplevelser. Alle fortjener selvforkælelse og en pause fra hverdagen, og derfor er vores spa og wellness sat i verden med det formål, at tilbyde en fredfyldt spaoplevelse, med selvforkælelse i højsædet. Giv dig hen til den meditative ro i en af vores Aqua Spa, eller forkæl dig selv med en behandling.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Nogenlunde god oplevelse

Vi besøgte i går restauranten og spaen på Great Northern. Spaen var en rigtig fin oplevelse, og personalet var meget imødekommende. Maden i restauranten, var derimod ikke noget at råbe hurra for. Det smagte fint, men til den pris, så skal det smage mere ind fint. Personalet i restauranten var også rigtig søde, og imødekommende.

9 de abril de 2026

**1 stjerne

**1 stjerne – meget dårlig oplevelse**

Meget skuffende oplevelse hos great northen spa

Den 14.03.2026 kom jeg og min ven til Aftenspa (19:00–22:00). Jeg fremviste mit sygesikringskort, og min ven viste sit kørekort som legitimation. Receptionen krævede dog også et sygesikringskort fra ham, og fordi han ikke havde det med, blev vi afvist.

På hjemmesiden står der kun, at man skal kunne vise **gyldig ID** – der står ikke, at **sygesikringskort er obligatorisk**. Et kørekort er normalt gyldig legitimation i Danmark, så det virker meget mærkeligt, at det ikke blev accepteret.

Denne praksis betyder i realiteten også, at **turister og udenlandske gæster ikke kan besøge spaen**, da de ikke har et dansk sygesikringskort.

Vi mødte op til tiden og med legitimation, men mistede alligevel vores planlagte spaoplevelse på grund af en regel, som ikke fremgår tydeligt nogen steder. Meget dårlig og ufleksibel håndtering af gæster.

14 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Uforståelig afbudspolitik på grund af sygdom

Det er udmærket at have en afbudspolitik, men det er ikke ladsiggørligt at melde afbud på grund af sygdom 48 timer før. Med en sådan politik risikerer man at folk møder op syge og smitter andre. Der er jo ingen, der er interesseret i at aflyse et ophold, man har gået og glædet sig til. For mit og omgangskredsen vedkommende betyder det bare, at vi tager til Vejle eller Sønderjylland næste gang.

26 de enero de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Længere tidsintervaller please!

Har besøgt Great Northern Spa mange gange siden åbningen i 2019.

Savner meget dengang man kunne være i spa’en en hel dag. Synes jeres tidsinterval på tre timer er for kort til at man kan nå at blive nulstillet.
Og lad os nu få lov at nyde roen tiden ud i stedet for at I, 10 minutter før, begynder at rydde op og signalere at tiden er ved at være gået.

8 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Endnu et skønt besøg på great northern…

Endnu et skønt besøg på great northern spa. Det er vores syvende besøg i spaen.
Vi valgte en eftermiddagsspa, og det var et godt valg, da spaen tager sig smukt ud også med mørket udenfor. Dejligt at ligge i varmt vand i den kolde luft udendørs med minimum af lysforurening, så vi kunne nyde stjernerne.
Gusmesteren styrede saunagus til perfektion. Yderst professionel og god oplevelse.
På great northern er alt bare gennemført, både exteriør, interiør og selve oplevelsen.
Især er jeg fan af at man ikke lukker en hel masse mennesker ind, men istedet giver ro, rum og plads til de gæster, der er.
Vi kommer med sikkerhed igen.

7 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bare ærgerligt du blev syg inden for 48t. Ingen mulighed for kompensation.

Jeg havde glædet mig til en tur med veninderne på GN - men bliver ramt af influenza med feber, hovedpine og hoste. Mine veninder tager afsted og jeg må desværre blive hjemme også af hensyn til smittefaren.
Da mine veninder spørger til et tilgodebevis bliver de mødt med at jeres afbudspolitik er. 48 t - hvordan skal man kunne melde fra 48t ved sygdom som opstår over natten? Jeg forstår godt man ikke tilbagebetaler beløbet men som minimum kunne man da lave et tilgodebevis når nu de øvrige 3 var afsted. Det synes jeg er meget dårlig service at man ikke kan gøre dette ved sygdom inden for 48 timer.
Helt sikkert med i overvejelserne hvis jeg skal booke der igen - til 700 er det for risikabelt - så det ved jeg ikke om jeg tør igen...

15 de noviembre de 2025

Fantastisk oplevelse

Jeg havde booket opholdet "Deluxe Spa Getaway" som en overraskelse til min kone – og alle forventninger blev mere end indfriet.

Fra det smukke værelse til det indbydende spaområde og den fantastiske natur omkring stedet – alt spillede bare. Vi valgte at opgradere til en 6-retters middag i restauranten, og det var absolut det hele værd: udsøgt mad og en betjening i topklasse. Det samme gjorde sig gældende til både morgenmad og frokost.

Personalet var gennemgående imødekommende og professionelle – både ved ankomst, i restauranten og i spaområdet. Det hele var med til at gøre opholdet helt særligt.

Det er bestemt ikke sidste gang, vi besøger stedet – 5 store stjerner herfra og en meget glad (og overrasket) kone!

11 de octubre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Flot Spa - ingen tvivl om det, men..

Flot Spa - ingen tvivl om det, men gulvene er glatte flere steder og der mangler gelændere. Der er langt fra parkeringspladsen og der er mange trapper op til spaen. Stedet henvender sig nok primært til unge mennesker. Men det kan være at det ændrer sig, hvis der er flere, der falder og slår sig.

14 de septiembre de 2025

Rystende dårlig kundeservice

Vi oplevede rystende dårlig kundeservice i spaen på en dag, hvor parkeringspladsen var overfyldt og personalet på ingen måde tog ansvar for situationen. Desuden fandt vi ud af, Great Northern har virkeligt dårlige forhold for individer med mobilitetsproblemer, og da vi påpegede dette, var personalet meget defensive omkring det, og fik det nærmest til at lyde som om, det er med vilje, at de ikke orienterer om det på forhånd. Så hvis man ikke har en 100% velfungerende krop, skal man åbenbart ikke forvente at være velkommen på Great Northern. Der står fx ingenting på hjemmesiden om, hvor langt man skal gå fra parkeringspladsen til spaen - i øjeblikket endnu længere end normalt pga. det store byggeri. Ved ankomsten fik vi så at vide, at man kan henvende sig og bede om transport i golfbil fra parkeringspladsen, men dels kan man jo ikke vide det, når ikke det oplyses nogle steder, dels fik vi at vide at det ikke kunne garanteres, og så var der i øvrigt ikke nogen, der tog telefonen, da vi forsøgte at ringe. Det hele ser meget pænt ud på overfladen, men serviceniveauet og indstillingen til gæsterne er bestemt ikke svarende til det image, stedet gerne vil præsentere.

28 de agosto de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Brunt mug i hyldeblomst saftevand

Mig og min kammerat var nede for at spise på jeres restaurant i dag. Jeg fik et smørrebrød med hønsesalat og en hyldeblomst saftevand. Da jeg har drukket nogle gange af saftevandet opdager jeg at der ligger noget brunt slim henover en af isterningerne. Jeg fisker det op og det er noget mug lign, som jeg selv før har set i for gammelt drikkelse. Tjeneren er sød og giver mig en ny uden bøvl. Men vi får ingen kompensation eller lign, og der bliver heller ikke nævnt da vi betaler. Det var VIRKELIGT ulækkert, og slimklatten var stor nok til at dække en af isterningerne. Her nogle timer efter har jeg fået meget ondt i min mave, om det er muggen det ved jeg ikke dog. I får 2 stjerner da mit mad smagte rigtigt godt! Men den unikke oplevelse jeg troede jeg ville få da det var første gang, var altså væk, når man får mug med slim med i sin drikkelse.

26 de abril de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi er netop lige vendt hjem fra et…

Vi er netop lige vendt hjem fra et fantastisk luksus ophold på Great Northern det var virkeligt luksus, og det var lige fra vi kom til vi tjekkede ud, sød personale og det var lige fra direktøren til det søde personale som stod for spa.afd. Vi kommer helt sikkert igen

10 de marzo de 2025

Dårlig oplevelse

Min kone og jeg besøgte Great Northern Spa til aften spa – en oplevelse, der desværre ikke levede op til forventningerne. Lyset i hele spaområdet er alt for skarpt, så man føler sig udstillet, især når man ender på de “billige pladser” ved poolen. Tablet’en med afslappende musik var praktisk talt ubrugelig, da den blev overdøvet af baggrundsstøj fra de forskellige pools og den gentagne, trælse “afslappende” musik der spiller på repeat hele aftenen. Luksus er for mig ikke at skulle betale ekstra 80 kr for en halv lille pakke chips serveret på en sølle tallerken med halv modne oliven, og vores sandwich samt salat – der tydeligvis kom fra Just Eat – tog over 40 minutter at tilberede. Vel og mærke også til en meget høj pris.

Vi kan ikke anbefale spaområdet. Stedet er meget småt til 30 mennesker, og på hjemmesiden bliver man oplyst et areal på 4000 m², mens det reelt højst rummer 200-300 m².

Det eneste positive ved stedet er det yderst service mindede personale, som fik os til at føle specielle og værdsat.

7 de febrero de 2025

Kundeservice er der INGEN af

Kundeservice er der INGEN af! Du bliver mødt af nogle snobbet tøser allerede når du træder ind som ikke kan udføre deres arbejde ordentligt. Vi var i gang med at “tjekke” ind da hun pludseligt begynder at tage nogle andre alt i mens vi kun mangler at få tjekket den sidste ind. Der var en enkelt som var smilende og ellers bliver du bare mødt af sure ansigter uanset hvor du bevæger dig hen. Vi blev bedt om at være stille flere gange og havde ganske almindelige samtaler. Ikke et sted man skal komme som gruppe.

6 de enero de 2025

Dårlig service

Dårlig service, oplevelse, medarbjeder mm. Spild af penge, og tag kun derover hvis du vil nedgøres foran dine kunder, venner, besøgende mm.

Jeg kommer aldrig til katerminde spa igen og råder også de fleste ikke at tage derhen. Jeg havde besøg fra udlandet af og vil en tur i katerminde spa hvor jeg har været flere gange før. Der får jeg afvide vi ikke er velkommen og har karantæne uden en grund og har haft det siden 2023 hvilket næsten er 2 år siden og jeg har været der mindst 20 gange siden.

Dårligste Spa, jeg anbefaler Vejle fjord

21 de noviembre de 2024

Fantastisk ophold

Fantastisk ophold.

Værelset er super lækkert og udsigten er helt fantastisk.
Lækker mad og høflig betjening
Helt sikkert ikke sidste gang vi besøger great northern

5 de noviembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Virkelig dårlig kundeservice og ingen…

Virkelig dårlig kundeservice og ingen respekt for danske regler ift fortrydelsesret ved køb af online ydelser.
Der blev købt en spa oplevelse online 20/10, og grundet sydom kunne vi ikke dukke op til det. Der blev ringet og aftalt ny tid, men sygdommen var stadig ikke væk. Nu vil de fra Great Northern beholde pengene og ikke tilbyde en tid hvor man kan fysisk. Der blev sagt, at hvis ikke man kunne komme en hverdag inden 15/11 så var det bare ærgeligt. Vi ønskede enten at komme den 20, 21, 25 eller 26/11, og ellers gøre brug af fortrydelsesretten på 14 dage ved onlinekøb. Det ville de ikke indfri.
Konklusion:
Great Northern tilbyder ikke en go service
Great Northern overholder ikke gældende fortrydelsesret ved online køb
Så bedste råd er. Gå en stor bue udenom dem.
Næste skridt er en anmeldelse …

31 de octubre de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.