Kommentarer på ordren blev taget seriøst, og vi havde dialog om mulighederne. Produkterne virker gode, og de 4 putter modtog deres nye legetøj med glæde, og jeg håber de på sigt vil bruge det lan... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Fantastisk udvalg af lækre varer,hvor der er fokus på lige netop de rigtige ting til kattene. Gitte besidder stor viden og er altid meget hjælpsom såfremt man har spørgsmål vedrørende produkter og... Ver más
Gitte og Misser har mere en blot en webbutik. Her kan du få gode råd og vejledning til hvad der vil gøre din egen pelsbasse lykkelig. Misser tester gerne alle varerne selv, og Gitte har fine blogindl... Ver más
Det er en stor glede å være kunde hos Greencats! De har et stort utvalg kvalitetsprodukter med flott design, og vi setter pris på at all emballasje er miljøvennlig. Produktene er alltid flott pakket i... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Vi er Danmarks eneste grønne specialiserede katteshop. Vi sætter en ære i at råde og vejlede dig som katteejer i at træffe de sunde og mest grønne valg for din kat. Besøg os hvis du er på udkig efter kradsetræer, kattehuler, kattelegetøj, mad og godbidder, kattebakker og alt midt imellem. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Hilsen Gitte / Indehaver
Información de contacto
C. F. Richs Vej 17, 2000, Frederiksberg, Dinamarca
- 40200054
- service@greencats.dk
- greencats.dk
Altid hurtig levering og god service
Altid hurtig levering og god service. Produkter i top.
Always buying in Greencats.dk 🥰
I'm always buying something new for my cat. They have cute things that my cat loves and every time I buy something they manage to send a little note that makes it so special ❤️
Gitte og Misser er simpelthen de bedste at shoppe hos
Gitte og Misser er simpelthen de bedste at shoppe hos! De er personlige, søde og man får altid den bedste betjening. Det er mit yndlingssted at shoppe til min kat, han gider ikke plastisk og andre syntetiske ting, han er til natur og uld og det her er det bedste sted til dette.
Hurtig levering og mine katte elsker…
Hurtig levering og mine katte elsker legetøjet.
Top lækkert legetøj
Jeg købte to sparkepølser og to matabipinde. Og kattene elsker dem! Pølserne er tykke og solide i stoffet, så de kan holde til en masse tæv 😄 det hele er af super god og lækker kvalitet, og der er underholdning til mange timer 😄
Leveringen gik super hurtig, jeg bestilte fredag og pakken kunne afhentes i pakkeshop lørdag eftermiddag.
Det er bestemt ikke sidste gang at vi bestiller derfra 😊 og som en ekstra bonus var den en håndskrevet hilsen og en lille snack til misserne 😊
P.S. de havde fået både papkasser og det knitrende papir at lege med, men jeg måtte stå op ved midnatstid og konfiskere papiret fordi kattene larmede absurd meget med det 😄
Fin pakke m hilsen og Hurtig levering …
Fin pakke m hilsen og Hurtig levering :)
Godt legetøj ,som kattene gider lege…
Godt legetøj ,som kattene gider lege med . Og det holder .
Super god services
Super god services, selv i weekenden blev der svaret og hurtigt. Meget imponeret over den gode service.
Hurtig og nem levering
Super lækkert legetøj og tilpas udvalg…
Super lækkert legetøj og tilpas udvalg til katte. Kan varmt anbefales. Kattene elsker deres små poser med Catnip.
Nemt at bestille og hurtig levering!
Skønne ting og super service.
Intet at komme efter👌
Pakken blev leveret hurtigt, super fine varer, levede op til min forventning og mere til😻 alt i top!! Vil handle her igen😊
Altid fin oplevelse at handle med…
Altid fin oplevelse at handle med Greencats.dk.
Virkelig godt kradsebræt til en stor kat.
Han bruger det ivrigt hver dag.
God handel
Hej i er lidt for hurtig pakken er ikke…
Hej i er lidt for hurtig pakken er ikke kommet endnu hertil den er på vej kh Sanne
God oplevelse
Hurtig levering, og en lille personlig hilsen, og ovenikøbet lidt "guf" til katten.
Mega god service
Mega god service. Er vild med at Gitte som ejer virksomheden går så meget op i den. Det brænder igennem, er vild med deres Instagram
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.