Jeg havde en virkelig god oplevelse med at købe bil hos Green Garage. Allerede fra det øjeblik jeg trådte ind ad døren, blev jeg mødt med en imødekommenhed og professionalisme der gjorde at... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Vi købte en Fiat 500e hos Green Garage, blev betjent af Julius som var meget imødekommende selvom der var travlt den dag vi var der, og tog sig den tid der skulle til for at fortælle om bilen. Det... Ver más
Rigtig god oplevelse ved køb af brugt elbil. Hele processen var tryg og professionel. Sælger Julius Bonnesen var fantastisk – super imødekommende, ærlig og rigtig god til at forklare alt omkring bi... Ver más
Vi var i tvivl om vi skulle købe en elbil, da vores gamle dieselbil skulle udskiftes. Men Frederik var god til at vejlede os, og tog sig god tid, til at få sat rammerne for økonomien, så det blev me... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Hos Green Garage er vi dedikerede til at levere en mærkeneutral service, der tager udgangspunkt i dine behov som kunde. Vi handler udelukkende med elbiler og tilbyder modeller fra alle mærker. Har vi ikke den bil, du søger i Garagen, kan vi altid skaffe den hjem til dig. Vi er eksperter i elbiler og stræber konstant efter at udvide vores viden for at kunne besvare alle de spørgsmål, du måtte have som ny elbilejer.
Información de contacto
Birkerød Kongevej 74, 3460, Birkerød, Dinamarca
- mail@greengarage.dk
- greengarage.dk
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fin service
Vi ledte efter en Tesla i et helt bestemt setup, som Green Garage havde som de eneste. Den blev solgt for næsen af os, men efter 3 uger havde de skaffet os en anden magen til fra Tyskland. Lidt småproblemer med dæktryksventiler på vinterhjul er blevet løst uden problemer.

God behandling
Vi kom for at prøvekøre en BMW i3, men da den ikke var helt klar, blev vi tilbudt en tur i en Tesla 3 i ventetiden. Efter flere prøveture over to besøg, besluttede vi os for Teslaen. Andreas var igennem hele forløbet yderst hjælpsom, svarede vidende på alle spørgsmål, og brugte den nødvendige tid til en grundig instruktion. Vi følte os godt taget imod, og kan varmt anbefale at handle hos Green Garage.

Grundighed
Grundighed. Opklarede fejlen. Meget venlige. Ikke dyre. Meget hjælpsomme. Stor service Hele vejen igennem.

Stærk kundeoplevelse og service
Utrolig hurtig respons, god forhandling, løser alle udfordringer og stærk gennemgang af produktet man køber. Man føler sig godt behandlet som kunde.

Good service
I bought an El car from this shop . People that work here are very nice and friendly. The sales consultant Andreas Terp gave me very clear and professional advices , I feel very safe and secure . The buying process was pleasant . I Highly recommend this shop .

Meget troværdig og kompetent
Vi købte for nyligt en Tesla model Y hos green garage. Jeg har sjældent oplevet så kompetent og troværdig service. Frederik tog sig rigtig god tid til at pejle sig ind på de behov vi har til en bil. Vi var trygge fra start til slut og vil klart anbefale alle der skal have en elbil at slå et smut forbi Green garage.

Respuesta de Green Garage
Har lige købt en Tesla Y hos Green…
Har lige købt en Tesla Y hos Green Garage. Hele processen har været uovertruffen og jeg har fået en meget kompetent vejledning fra start til slut.
Jeg kan kun varmt anbefale Green Garage

Fremragende service og rådgivning
Vi har købt vores første el-bil, en VWid3, hos Green Garage og har under hele forløbet mødt stor venlighed, god service og grundig, kompetent og klar rådgivning. Det har været en tryg og meget positiv oplevelse at købe el-bil, og bilen er fantastisk at køre i.

Respuesta de Green Garage
God service, enormt venlige og kompetente da det kom til reparation!
Så tak for det! :-)

Respuesta de Green Garage
Super god og venlig service
Super god og venlig service! Lige købt en Tesla Model Y hos Green Garage - alt er som det skal være!

Respuesta de Green Garage
Fantastisk service som er usammenlignelig
Vi købte vores Skoda Enyaq 80 i maj 2022 og den Service der blev ydet hos Green Garage er noget udover det sædvanlige! Deres koncept er fuldkommen og gennemført og Frederik var top professionel fra første øjeblik. Den dag vi skulle hente vores bil, blev der sat en hel time af til gennemgang af bilen og evt. spørgsmål vi måtte have blev besvaret. Vi har anbefalet Green Garage vidt og bredt hos venner og familie, for den service vi fik er ikke hverdagskost og ikke noget der hænger på træerne. Vi fandt dog desværre ud af at lys-ikonet der lyser ned i jorden fra sidespejlet når det bliver mørkt var i stykker. Vi kontaktede Green Garage med det samme og fik svar næste dag og har nu en tid på Skoda værkstedet til at få fikset dette. Igen, en super god service! Ville aldrig handle andetsteds!!! Top point herfra!!!!!

En god oplevelse.
Vi har nu været de lykkelige ejere af en elbil fra Green Garage i 3 måneder.
Hele forløbet har været en fornøjelse og vi følte os godt behandlet både før, under og efter købet.

Respuesta de Green Garage
Green Garage fungere ikke når ting brænder på.
Green Garage er rigtigt dygtige sælgere og meget serviceminded. Det er først når problemer opstår, at det bliver op af bakke. Herefter bliver man overladt til sig selv vedrørende bilens problemer og Green Garage henviser blot til fabrikantens bil garanti. Ingen proaktivt vedrørende fejludbedringe, og de prøver at tale sig uden om alle de udgifter som de er forpligtet til at betale som sælger af bilen.
Vi ende selv med at løse problemerne, havde bilen på værksted i over en måned, og vi måtte selv afholde ekstraordinære udgifter.
De er simpelhen ikke deres ansvar beviste.
Efter at have læst GreenGarage retursvar, er jeg endnu mere chokeret. I retursvaret beskriver de fragmenter af den samlede sagsforløbet (uden relation til virkeligheden sagsforløb), og nu prøver de endda at vende skylden. Her er godt nok plads til forbedring.!
Det er korrekt at bilen endte med at virke perfekt, men dette har intet med Green Garage at gøre (bilens garanti dækkede og udelukkende fejludbedret af Mercedes i Kolding)!

Super kundeservice!
Super kundeservice!
Har kun godt at sige om Green Garage og de personer der er i forretningen! Fik en skarp pris på byttebilen og alle aftaler omkring hjemtagning af ny bil blev overholdt til punkt og prikke! Tak til Andreas og Frederik for særdeles god service!
Vh. Steen

Respuesta de Green Garage
Er yderst tilfreds med vores besøg hos…
Er yderst tilfreds med vores besøg hos Green Garage idag. Fyrene er virkelig flinke, imødekommende, professionelle, servicemindede og vigtigst af alt; meget tålmodige med en elbilsnybegynder som mig. Vi følte os i trygge hænder og er superglade for vores nye E-Up! Det kunne ikke have været bedre.

Professional, impeccable service
Professional, impeccable service, really impressed. Will recommend them to my friends and family. Keep up the good work!

Respuesta de Green Garage
Rigtig godt forløb i forbindelse med…
Rigtig godt forløb i forbindelse med køb af en Tesla. Ønskede en med træk på, og sådan en havde de tilfældigvis på vej hjem. Allerede nogen dage efter var bilen på plader og alt var på plads. Super god oplevelse, og fantastisk service af Andreas.

Respuesta de Green Garage
Jeg ville så gerne have haft købt en…
Jeg ville så gerne have haft købt en tesla men desværre var det en vanvittig dårlig service vi modtog. Jeg finder selv bilen jeg ønsker (får desværre ikke noget rådgivning) og ligger herefter bestilling. Modtager slutseddel og underskriver og afventer efter aftale at overtage bilen efter 1,5 uge. Desværre ringer en ellers super uoplagt sælger dagen før og fortæller at toldsynspapir ikke er kommet og de ikke ved hvor de er. Senere finder jeg så ud af at det var en lille løgn for at dække over at de aldrig var blevet bestilt. Da jeg efterspørger hvornår jeg så kan få bilen og er mildest talt lidt urolig for hvornår toldsynspapir vil dukke op fortæller sælger at jeg er urimelig for at efterspørger en overtagelsesdag. Det ender med at vi går til en anden forhandler og har en ny tesla fra tyskland (toldsynet og det hele) inden for 24 timer. Kan vitterligt intet positivt sige om processen med Green Garage!

Respuesta de Green Garage
Jeg skrev en anmeldelse med kritik af…
Jeg skrev en anmeldelse med kritik af sælger ikke havde tid til os da vi kom for at ville prøve/købe en bil har lige prøvet at finde den men nu er den væk syntes det er meget mærkeligt at man fjerner negativ kritik

Supergod oplevelse...
Vi købte en Tesla SR+ hos Green Garage. Vi havde en Mini som indgik i handlen, og alt blev aftalt på forhånd uden at vi havde set eller prøvet bilen. Frederik Bøttcher håndterede salget meget professionelt, og vi følte os i gode hænder under hele forløbet. Vi kom sent fredag eftermiddag, og Frederik brugte 1,5 tm. (Efter lukketid) på at gennemgå papirer, opsætte Apps, oprette brugere, demonstrere funktionalitet, hvilket ikke er småting i en Tesla. Efterflg. har vi fået support når det var nødvendigt. Vi er utroligt glade for bilen, handlen, og ikke mindst behandlingen vi har fået. De unge ildsjæle i Green Garage fortjener hver en stjerne i denne anmeldelse.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.